воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Šivanje podrobnosti (prvi del) 2008-12-09 12:35:14

Gradnja in rekonstrukcija.

Šivanje podrobnosti (prvi del)
2008-12-09 12:35:14

Nakup šivalni stroji - pomembna stvar, ker je kupil dolgo časa. Če že imate izkušnje s sodobno šivalni stroj, potem pa preprosto, da na izbiro: vsaj lahko jasno lahko določi možnosti, ki vam bo zagotovo bilo koristno delo. Vendar pa, večina kupcev še vedno se lahko imenuje za Amaterje. In pred nakupom, preden so se morali soočiti z veliko vprašanj.

V kakšni trgovini lahko gredo? Kateri model izbrati? Katere dokumente je treba iskati pri nakupu? Kaj je treba prikazati v izkazu? In končno - kaj pogoje, ki jih morate vedeti, da nadaljuje pogovor s prodajalcem v istem jeziku? Če ste poslušali naše nasvete, boste imeli veliko bolj verjetno, da kupijo želeno stvar, in dobili užitek od kar dober nakup.

Če si komaj lahko predstavljate, da na Splošno, poleg prešivni vbod in cik-cak, lahko storite sodobne šivalni stroj, in kakšne pasti lahko past, se lahko v postopek izbire in nakupa - potem imate dve možnosti. Prvi je, da poda predavanje na temo možnosti sodobnih šivalnih strojev (glej, na primer, članke v naših prejšnjih vprašanj) in določiti potrebno model na sklop zahtev, lahko, preden jo'predstavljajo znesek, ki ste ga pripravljeni nameniti. Drugi način je, da dajo denar v denarnici in iti v trgovino, da izberejo "model", prav na kraju samem.

V KATERI BOMO, da ne bo goljufal?

Res je, v kakšni trgovini lahko gredo? In kako ugotoviti, prodajalci svetovali, kaj res potrebujete, ali začeti teči za vaš račun, se mesečni načrt, prodaja "gorenja" element?

Stvar je v tem, da v najbližji veleblagovnici, kjer šivalni stroji zasedajo enega od prodajnih policah v Oddelku za električne gospodinjske aparate, vam verjetno ne bo najti prodajalca-specialist, ki lahko kompetentno svetuje o pomembnih vprašanjih. Izbira šivalni stroji bodo majhne, na primer modeli le enega ali dveh blagovnih znamk in le po nižji ceni.

Najboljša možnost je, da gre za nakup Pro shop. Prvič, to je po navadi ponuja širok izbor proizvodov (šivalni stroji in sergers različnih blagovnih znamk v vseh cenovnih razredov, velik izbor dodatne opreme in pribora). Drugič, tu boste našli vse potrebne informacije o izdelku. In končno, specializacijo trgovine zahteva pristojni pripravljena je za šivalne stroje strokovnih svetovalcev, ki imajo informacije iz prve roke, to je od proizvajalca.

Poskusite najti potrditev dejstva, da je ta trgovina je specializirana na želeni izdelek. Ta odobritev je lahko potrdilo prodajalca, proizvajalca šivalni stroji, objavljeno na vidnem mestu, so nekatere informacije o izdelku na ruski jezik dokumentov, obveščanje o usposabljanju prodajalcev, kot tudi strokovnjaki iz službe, če govorimo o prodajalca servisni center.

Informacije o izdelku

Zanimivo je, vendar je glavni razlog sporov kupec in prodajalec, ki je nezanesljive informacije na blago, ki ga prodajalec prenese na kupca. Vse nas so znane parole o tem, kako super kakovosti izdelka, ki smo ga ponudili, in zelo poceni. Te vrste "podatki" ne boste dobili v specializirani trgovini. Ampak tukaj, poskusite najti dokumentarni potrditev besede prodajalca ali se podatki na etiketi. Na primer, preden šivalni stroj vredno cene, ki je navedena garancijska doba. Prosite prodajalca, da bi našli te podatke v garancijskem listu. Ne garancijsko obdobje za naprave je, recimo, 5 let? In, da je vlagala v pojem "garancijski servis"? Specifikacije se lahko preverite, ali prospekt, oziroma v navodilu za uporabo. To je uporabno za Izražanje prodajalec njegovo presenečenje, če ne prejmete odgovora na vprašanje, zakaj garancijski list ni lastniški, in navodila za uporabo tiskanih ne v ruščini. In to je še vedno našel, na žalost.

So opredeljeni z blagovno ZNAMKO

Zdaj prihaja pomembno točko: to je čas, da se odločite za blagovne znamke. To vprašanje sprašuje sam kupec je komaj prvi. In upa, da je najboljši nasvet, ki ga lahko dobite neposredno v dialogu s prodajalcem. Res je, ampak samo pazite! Trgovina je lahko osredotočena na prodajo avtomobilov enega ali dveh specifičnih blagovnih znamk. To je lahko v pogovoru s prodajalcem, ki se neposredno zanimajo prodaje avtomobilov te znamke.

Ampak komu, da je vaša izbira? To je odvisno od več točk, in je argument tipa "vse šivalni stroj znamke In boljši modeli blagovne znamke" ne deluje vedno. Prosimo, upoštevajte naslednje:


1. Razred in cena kategorija stroji. Če želite kupiti Elektromehanski model z največjim številom šivalne operacije in da v neki znesek denarja? Ali e model s šivanjem Svetovalec ruskega jezika in posebne priložnosti za quilting? Ali šivanje in vezenje stroj, s sposobnostjo, da se povežete na comp'v zadnjem času? Morda iščete poceni šivalni stroj z elastičnim šiv in cik-cak? V vsakem od teh primerov, priporočila glede trgovska imena, ki se lahko razlikujejo.


2. Zbirka. Dejstvo, da so proizvajalci šivalni stroji, ki so vsi mlajši model se izvaja le v državah s poceni delovno silo. Na primer, Japonska družba Janome, Jaguar, Brother, ki počne na Japonskem le najdražje modele. Samo nekateri proizvajalci so delovne zmogljivosti v Evropi (Husqvarna Viking - na Švedskem, Bernina - v Švici, Pfaff - v češki Republiki) in proizvodnjo ne le najbolj dragih elektronskih in šivanje in vezenje, ampak tudi Elektromehanski stroj. Ti modeli njegove vrednosti takoj izstopajo iz množice, in to ni naključje. Kot za Evropsko proizvodnjo višji in srednji sloji na prvem mestu ni, da bi zmanjšali stroške in ohranitev kakovosti na visoki ravni in njeno stabilnost. In, poleg tega zagotavljajo kakovost poprodajnih storitev za stranke, je tudi zelo drago. In boste morali odločiti, privoščite si Evropski Skupščini.

3. Prisotnost pooblaščeni servisni trgovin v vašem mestu. Pri izbiri šivalni stroj ni odveč takoj z'najti podjetje garancije (od proizvajalca! ) In prisotnost pooblaščene servisne delavnice. To je zelo pomembno pri izbiri šivalni stroj, da bodite pozorni na vprašanje, kako da je mogoče, če imate težave z kupili pralni stroj. Če boste našli v garancijski naslov in telefonska številka uradni zastopnik proizvajalca je dober argument v vašo izbiro.

Splošni nasveti: zaupanje tiste blagovne znamke, ki je na voljo veliko informacij o podjetju - proizvajalec, o ruski predstavnik urada in uradni trgovci, o modelu, paleta, popravilo trgovinah, o možnost nakupa dodatne opreme itd., Morate biti zaskrbljeni, ali boste lahko, da bi morebitne težave z kupljenega stroja.

IZBERITE MODEL

Izbira določenega modela start, seveda, da opredelijo svoje potrebe. Prosite za brošure o modelu ali zaporedno (če se vam bo nakup od prodajalca, potem bi morala biti), ne pozabite vprašati o možnost nakupa dodatne opreme za določen model.

Pri izbiri Elektromehanski stroji najprej bodite pozorni na njegove funkcionalne sposobnosti. Ne zanikati sami užitek, da se osredotoči na oblikovanje, saj stroj, ki bi radi. Ne pozabite, da zahteva dodatne stvari, ki jo boste prejeli skupaj s strojno (niz igle, različne zavihke, reprivatise, policaji, orodja za vzdrževanje stroja). Obvezna'bodite prepričani, da preverite stroja v obratovanje, ne zanikati sami priložnost, da pregleda avto pred plačilom. Preverite, kako enostavno je premakniti, ni slišal, ali s šivanjem izrecno hrupa, klikov, pip, ali močni tresljaji. Vzemite s seboj v trgovino, kos blaga in obvezna'bodite prepričani, da preverite kakovost izvedbe osnovni vbodi. Mimogrede, pravila o prodaji kompleksa električni aparati predlagane predstavitve izdelka, preden ga pošljejo na kupca.

Pri izbiri elektronski šivalni stroj ocenite enostavnost upravljanja. S'utochnite, kako enostavno je za navigacijo v menu, Russified ali kavo, in ni nujno, šivalni Svetovalec ali namige. Pogosto elektronski šivalni stroj kupiti ljubitelje quilting ali mozaik -, ki jih potrebujejo, da bodite pozorni na posebne dodatne operacije in zmogljivosti.

Pri izbiri šivanje in vezenje stroji konkurenčnih možnosti je mogoče povezati pralni neposredno na comp''yuter brez vmesne naprave, možnost uporabe stroja v standard 3, 5 "diskete, udobje programske opreme pomaga ustvariti izvirno vezenje. Uživajte v knjižnici blagovne znamke vezenje, velikost p'Dace opomba o izvirnih razvoju te ali da proizvajalec: na primer, možnost hkratno polnjenje dveh niti cvetja ali celo vgrajen modem za povezavo z računalnika na Internetu.

DRUGI DOKUMENTI

Vas prosimo, da postavljajo vprašanja o vsebini in postavitev dokumentov, ki se izdajo med nakup (prejem, garancijski list, navodilo za uporabo). Prav tako svetujemo, da pogled na besedilo garancije dokument. Pomembno je'izvedeti, kdo zagotavlja garancije - trgovini ali proizvajalca. To je lahko kritična, saj v Splošnem primeru kupec ni znan, ali v trgovini, samostojno reševanje problemov, ki nastajajo med po-prodajnih storitev. Če je zavarovanje, ki jih v trgovini (prodajalec)v garancijskem dokument, ki mora biti navedena, garancijo'asana prevzame trgovino, kdo in kako jih bo izvajala. Bomo videli, kako dolgo garancijo. Pogoji tip "garancijski servis" ne pomeni, da druge, kot brezplačno popravilo po koncu garancijskega obdobja. Zato pred nakupom pomembno je ugotoviti, kaj garancijskem obdobju, je res?

Torej, končno imate šivalni stroj. Kaj, če je vaš dolgo pričakovani nakup nenadoma vam ni všeč, ali vam ni všeč barva ali neprimerne funkcionalnost? V skladu z veljavnimi predpisi o prodaji posameznih vrst blaga, v trgovini, se ne obvezuje,', morate spremeniti to v 2-tedenskem obdobju, kot je bilo prej. Električni stroji in naprave, vključena v poseben seznam blaga ne velja za vrnitev deviznih na podobni izdelki iz drugih velikost, obliko, velikost, slog, oprema. Tako, mislim, da o izbiri za nakup bolj resno.

(Bo)

VIR: Nasveti na Omari

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика