вторник, 31 декабря 2013 г.

Ureditev, ki živijo

Naprava dnevna soba

Dnevna soba v stanovanju opravlja številne funkcije - to je kraj za počitek, sedem'th, recepcija, kraj spanje, na Splošno obisku kartico za vsak dom. Zato, izboljšanje dnevna soba - ni lahka naloga, je potrebno, da je prostor je bil eleganten, lep, funkcionalen in udoben.

Variante ureditev dnevne sobe

Dnevna soba, jedilnica je dosegel v o'Združenje kuhinja in dnevna soba. V takih o'kombinirana dnevna soba s'je tri cone - eden pripravljen, in drugo jesti, in v tretjem sprostite se in gledal TV. Ta je idealen za majhna stanovanja, kot na mestu nekdanjega kuhinjo, da bi dnevni sobi, na primer spalnica. Torej, če želite, da bi popravila, ki živijo v Hruščov, potem takšne spremembe bodo dobra rešitev.

Pogosto lounge-Diners nepogrešljiva lastnost je bar, ki učinkovito ločuje prostor.

Dnevna soba-kino. V takih dnevni center postane domači kino, stereo sistem in DVD predvajalnikov. Če želite sprostiti prostor, lahko namestite opremo v steno.

TELEVIZOR mora biti tudi razvidno iz vse nad, tako da boste morali pravilno predložiti dnevni sobi, zofe in Turki. Plazma zaslon ne sme biti pred okno, ali pri neposrednih sončnih žarkov, slike, bodo izgubljene. Lastnosti dnevna soba-kino postane aparati, lahka, napeljave in številnih sedežev - puder in tla blazine.


Dnevna soba s kraj za ples mora biti prostoren, zato pohištvo minimum. Boste morali zagotoviti, da je prostor lahko enostavno in hitro spremenila - zofe mora biti sestavljen iz tabele sit, stoli, risanje itd. To bivalni prostor je kot nalašč za stranke izstopijo.

Multifunkcijski salon - soba-jedilnica-Kabinet. Take spremembe v dnevni sobi je primerno tudi za majhna stanovanja. Multifunkcijski bivalni prostor bo postal priljubljen kraj za vsa gospodinjstva. Določite lahko različne funkcionalne cone particije, zasloni in stojala. Bi si tako zelo "zelena stena", ki je narejen iz v več posod z visokimi obrati. Za izločitev dela območja iz TV bo prilegala na zaslon na kolesih, ki je po želji mogoče odložiti in odprtega prostora.

Prostoren dnevni to lahko stene iz gips kartonske, peno, betona, opeke v steno ali tla na vse višine.

Lahko graditi stopničke. Ureditev dnevne sobe z odru izgleda original, izgleda razdeli prostor v območjih in v prostem prostoru, ki se lahko vgrajeni škatle za shranjevanje.

Kot lahko vidite, obstaja veliko načinov, da bi inter'jer izvirno in prijetni, glavna stvar, da Izrazijo svojo ustvarjalnost!



Članke na temo:

  • Zavese za dnevne sobe
  • Inter'jer dnevne sobe
  • Slogi dnevna soba
  • Izberite Ozadje za dnevne sobe
  • Na sanacijo dnevne sobe z rokami
Kategorija: Popravilo salon
Datum: 27. Januar 2012
Oznake: salon

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика