вторник, 31 декабря 2013 г.

Design office

Design office

Omara mora imeti edinstven videz, in da izpolnjujejo svoj mojster. Inter'jer urada mora biti skrbno pretehtati, ker mora biti udobno, z in udobno delo.

Izbira pohištva za office

Ob registraciji Kabineta mora najprej odločiti, kam postaviti na mizo. Prej, mize so bile postavljene neposredno blizu okna, da v luči dneva padel na levo. Danes pa vsak namizje gostiteljski računalnik'računalniki, kar pomeni, dnevna svetloba lahko samo moti, kot na zaslonu, bo z', da se pojavi bleščanje. Zato, na delovnem mestu lahko poteka na razdalji od okna.

Oblikovanje prostora se začne z izbiro tabeli. Tabelo je treba priročno, je zaželeno, da je vrh je bil ukrivljen. Ni priporočljivo za uporabo flip vrhovi, ker na dolgo dela na njem, začne bolečih roke, ker ni nobene podpore.

V Omari, bi bilo treba ne le svetlobo, vendar vrhu m', ki razpršeno osvetlitev delovnega mesta. Namizne svetilke, ni priporočljivo, ker se med obratovanjem bo utrujene oči. Modro kul razsvetljavo lepše pogledu kot rumeno luč.


Za registracijo urad je precej težka naloga, ker ne samo, da izberete pravo pohištvo, ampak organizirajo tudi na delovnem področju. Bife je treba odložiti za ta sistem enota je odstranjena pod vrh. Za tiskalnik in papir lahko uporabite tabele na kolesih. Mapo dokumentov in knjig, je zaželeno, da se na policah delovno mesto.

Oblikovanje soba je nepredstavljivo brez izbor predsednika. Najboljša možnost - stol z visokim nazaj. Ta stol, ki bo zagotovil podporo ne le za nazaj, ampak nazaj glavo. Izbokline v stol, se mora ujemati ledveni regiji, jesti ni, potem pa dolgo časa za delo na bo neprijetno. V foteljih obvezna'mora biti urejeno v višini in naslonom kota.

Stil pohištva je odvisna od Vašega okusa nastavitve in med'notranjost office, Boste morda raje klasiko in našli ugleden dreves'Yana pohištvo tapecirani v usnje, z bronasto konča. Takšno pohištvo izbrati trdna in ugledni ljudje. In lahko naredite oblikovanje prostora v sodobnem slogu in našli pohištvo je izdelano iz plastike, s kovinskim okvirjem.

Barvno shemo študija

Barvno shemo Kabinet je izbrana glede na okus lastnika, je vredno razmisliti, ki ugodno barve. Od krepko in svetle barve, se boste počutili zelo utrujeni. Tako ravnanje Omara mora biti izdelana v barvah pomirjujoče, vendar mora biti na voljo v različnih barvah, ki lahko prevede oči in se sprostite malo. To nalogo bo v pomoč pri soočanju slike, rastline in različnih velikih dekorativne elemente.



Članke na temo:

  • Klasičen design office
  • Inter'jer office
  • Neodvisni končna office
Postavka: Popravila office
Datum: Februar 21, 2012
Oznake: office

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика