вторник, 31 декабря 2013 г.

Septic tank v zimskem času

Veliko ljudi, ki bi lahko to poletje ali zgodaj jeseni nastavite septic tank lastne roke, z znaten delež se nanaša čakajo za zimske preizkusiti učinkovitost svojega "ustvarjanje". Največja težava pri tem je, da če ste prezreti, čeprav v majhnem obsegu, z izjavo, kako narediti septic tank lastne roke, v zimskem času je lahko zamrzne. Vendar pa, smo pospešujte prepričati jih, da če ste naredili vse pravilno, in čiščenje odpadnih voda so bili oblikovani in nameščeni na "ustrezno" ravni, nato pa tudi v frosty in zasnežene zime z vaše Kanalizacije ne bo nič zgodilo.

Poglejmo, v najbolj Splošnem smislu ne pozabite, kako izgleda naprave septic tank. Kot pravilo, septic tank lastnih rokah, je visoke zmogljivosti, ki je izdelana iz betona, plastike ali nerjavečega jekla. Kaj je zanimivo ideje lahko o tem lahko najdete v članku " a Septic tank za vile z lastnimi rokami ". Vendar, nadaljuje pogovor o napravi za septic tank, je treba opozoriti, da je delo te enote je, da po prihodu odpadne vode od doma, v vzpostavljenih zmogljivosti, ki se izvajajo njihove razgradnje s posebnimi mikroorganizmov.

Tako septic tank običajno pokopan do globine vsaj dva metra: in to ne more biti zanemarjena, ker da je razdalja od zemlje septic tank, ki omogoča, da ne zamrzne. Navsezadnje, če tal površine je povprečje v smislu "frosty pozimi, nad globino temperature bodo okoli 5 stopinj, in pri tej temperaturi se septic tank lahko zamrzne ne more.

Je treba omeniti, bakterije, ki so obvezni', morajo biti na napravo. S bakterije aktivno s'jesti vse organske snovi, ki "ujame" v svojo pot. Rezultat tega procesa ustvarja toploto, kar pomeni, da septic tank, ki lahko, tako, da se greje od znotraj.

Poleg tega naprava septic tank pomeni, da voda, ki pride do njega od doma, redko led temperaturo. Kot kaže praksa, v vsakdanje življenje, ljudje običajno uporabo tople ali vroče vode: praviloma odpadkov, temperatura vode je od 20 do 40 stopinj. Zato, tudi po kanalizacijskih ceveh, ni dovolj, da se precej ohladi. Te tri ključne dejavnike, ki smo navedli zgoraj, in omogočajo septic tank, ne ustvarjanje problemov, za vas, za varno preživeti zimo.

Da bi zagotovili, da vaš septic tank deluje normalno in je pripravljen za hladno vreme, boste morda opazili, da se tudi s nastanek prvi sneg, tla okoli naprave septic tank morali ostati toplo in sneg v ta kraj, naj hitro stopijo stran. Tudi strokovnjaki svetujejo, da pred nastopom zime, narediti čiščenje septic tank. Ta ukrep bo omogočil, odpraviti morebitne samaccount blata. Poleg tega zvezka septic tank v zimskem času, tako, da ne zavede usode, je najbolje, da zajema nekatere izolacijski material.

Rad bi tudi pojasnilo, da je namestitev septic tank, mnogi strokovnjaki svetujemo, da to storite v zimskem času, vendar je to, kot pravijo, je druga zgodba.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика