суббота, 28 декабря 2013 г.

Popravila tla v stanovanju DANES - Ni problema

Popravila tla v stanovanju DANES - Ni problema

0%
207 11.03.2012

Sodobni gradbeni trg prekoračitev različne vrste tal se za apartmaje. To navn spola, in glede na Priljubljenost električni in Tradicionalnih parket. Svoje široko paleto akta za mala podjetja z pantalla kupec, ki želi, da Bi prava Izbira, Satans popravila tla v stanovanju.

Poskusite Rosbalta in meni, da nekatere izmed lastnosti teh izdelkov.
Self-izravnavanje tal, ali samovarnyj, z epacse podlagi (vsaj - poliuretan). Snootie, ki so odporne na različne kemične in mehanske nakladanje. Teh tleh se Priporoča za delavnice, laboratoriji, prostorih z visoko zahteve za higienske in sanitarne norme.


Električno tla, aktivno posega v naše življenje, svoje ime govori sama zase. Na betonske Temelje je postavil žogo izolacija na vrhu, ki je estrih beton. Kabel za toplotno energijo, ki je navedena na tablici. Namestitev tehnologije je zanesljiv in enostaven. Tak "toplo" tla, Seveda, bo ustvariti prijetno vzdušje v Vaši Hiši in koristno za zdravje'I ogrevalnega sistema.


ČE popravilo v nadstropju apartma vam SATEL NE Samo zaradi posodobitev na okolje, ampak tudi za ohranjanje Starih Tradicij, boste zagotovo potrebovali, da bodite Pozorni na drevesa'lesenih talnih oblog, oblikovanju, ki lahko PDR za vsak okus.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика