пятница, 27 декабря 2013 г.

Obrnite pohištvo v dobičkonosne naložbe

Boste postali lastnik novega stanovanja. Vaša prva želja? No, seveda, vrgel stran vse, da ste imeli "prejšnjem življenju"in izpolnite nov življenjski prostor izključno moderno in modno stvari... Ampak ne v naglici.

Ne mudi, da delijo svoje bogastvo z pikolovski z odlagališča. Bodo natančno vedeli, koliko, in njegov (tj. svoje) ne bo pogrešal. Kaj se vam morda zdi, da se "smeti" in "smeti", drugi standardi lahko dragocenih Starin. Zato, če je med vašo družino zapuščinskih stvari, ki ostane od preteklih generacij, mislim, da pred delom z njimi.

Tudi stvari, s pol centennial zgodovino (na primer najljubši lučka vaša babica, ki je kupil leta Festival mladih) so v očeh strokovnjakov starinsko vrednostjo. Kaj je pa govori o več starih predmetov - kot so, na primer, omare, prinesel praded kot trofejo iz Nemčije, ali nekaj samovarnyj tabela poznega 19. stoletja, ki je preživela v občinski apartma z žigom vaši predniki. Stvari, starosti, ki se začne z 100 let, so, kot veste, je že poseben, skoraj Muzej vrednost: ste tudi izvažajo zunaj države, ne bo (in 50-year-old, mimogrede, bo dolžnost v velikosti 10% od vrednosti kulturnih vrednot "). Ampak to je pot. Lahko bi jih, kjerkoli in je ne bo - poleg najbližji smeti. Od te točke smo začeli našo majhno starinsko pismenosti akcijo.

Težko je valuta

Začnimo z glavna stvar: tudi če ne boste, da okrasite svojo hišo s staro družino heirlooms, pam'ne pozabite, Starine bila vedno dobra dolgoročna naložba. Staro pohištvo v delovnem stanju nikoli ne bo izgubila svoje vrednosti, nasprotno, v zadnjih letih, se njegova nabavna vrednost se bo povečalo (kot Bančni račun z dobro odstotka). Kot je za njo "antediluvian" poglej, to je samo iluzija: sodobni pristop k trendi v inter'ovira moda (ki je že kraljuje eclecticism) lahko vedno brez poseganja da se prilega v vaš apartma vsako stvar, ki je v duhu "bolšji sejem".

Ampak, če pustite zapuščina ne želite, kaj drugi razlogi, lahko pustite, da se mu je zdaj - a nekoliko drugačne, ne pomocni način. Za to moraš iti na specializirano podjetje, ki je odgovorna za ocenjevanje in restavriranje Starin. Najti je povsem mogoče, na Internetu, vendar je bolje, da v takih pomembna naloga ni, da tveganja, in poskusite, da anketo na to temo je znano. V dobri družbi boste vedno ponujajo obiski na domu specialista, ki bo določil starost in izvor motiva, in bodo potrdili, da je predmet je res starinske in umetniške vrednosti (ali potrditev). Nato se bo ocenil stanje predmeta, v tem trenutku, bo izračunal približno znesek, ki se lahko naredite obnovo (od $ 100 do $ 1000), in nato oceniti ceno, ki jo bodo lahko zaprosili za vaš sizeofresource relikvija.

Plačilo stoli

Nekaj zaključkov o vrednosti vaših potencialnih bogastvo lahko storite tudi, preden privlačna za strokovnjake. Seveda, natančno določite slog vašega pohištva in čas, ko je bil dosežen (če jo poznate), boste verjetno ne: naši predniki všeč, da igrajo s starimi časi in, recimo, v 19. in 20. stoletju bi lahko sodeluješ z Gothic ali Renaissance, če ne mix vseh stilov glede na vaš okus. Še nekaj neodvisnih predpostavke mogoče.

Na primer, mahagoni pohištvo z medenina vložki in vtičnice se lahko nanašajo na ruske klasike začetka 19. stoletja (Jacob) - če to ni najnovejši izdelek iz, recimo, priljubljen v začetku 20. stoletja umetniškega tovarni pohištva Fisher in Schmidt. Pohištvo iz oreha, zasnovan v duhu Rokoko, boste morda sum, izdelek podjetja "Gambs (pam'ne pozabite, slavni gambosi stoli romana o Ilf in Petrov? ) - To je konec 19. stoletja. Vendar, tudi če ste našli žigosan pohištvo znanih mojstrov, še vedno, da ne bo pomote: v vseh časih je bil cabinetmakers, zaradi denarja, ki je pripravljena iti za goljufije in ponarejanja. Mimogrede, to maščevanje se dogaja zdaj. Torej, če ste se odločili, da ne prodajajo in kupujejo starinsko pohištvo, moral bi biti bolj previdni. Obstaja veliko tehnologij umetnega staranja lesa (patino, pokanje, decoupage, rustical), s pomočjo katerega mojstri uspelo povečati vrednost svojih proizvodov, deset krat - seveda, če se vam zdi nič hudega sluteče kupca.

Oceno napake

Zelo pomembno vlogo pri ocenjevanju kos pohištva, ki ima vrsto in stopnjo poslabšanja: slavni stavek "v dobrem stanju" starinsko razumeti drugače. Torej, obstajajo pomanjkljivosti, ki bistveno zmanjša stroške pohištva na trgu, v celoti odpraviti praktično ni mogoče. V takih razvad, na primer, je deformacija osnove: to je najbolj pogosto vpliva pulti, vrata, okviri iz ogledala. Je v slabem stanju, furnir, ki potrebuje popolno zamenjavo, tudi zmanjšuje stroške predmet. Tam so izgube, jih odpraviti iz čarovnik zahteva veliko moč in spretnost, in od vas finančnih naložb. To, na primer, škoda pohištva hrošč mlinček, izguba dekor ali podolgovat (ki jih morate obnoviti preostale sledi) ali ni sedež m'pohištvo - okvare, ki zahtevajo popolno in skrbno obnovo celotnega predmeta. Če na Splošno vaše pohištvo, da bi (tukaj in tam, kjer se prodaja v mestih šel furnir, obstajajo bele lise), če želite obnoviti to ni tako težko.

Nekatere operacije, ki jih lahko naredite tudi brez sodelovanja strokovnjakov. Na primer, majhne praske na polirani pohištvo se lahko odstrani za čiščenje površine z mešanico kisa in rastlinsko olje 1:1 in nato še s suho polirani je sukonkoj. BM'Latino na unpolished pohištvo lahko popravijo, če navlažimo z terpentin, pokrov zložene v več plasti mokro gazo, nato pa toplo železa skozi kovinski pokrov. Razpoke na pohištvo, izpolnite stopljeno šelak, in potem čakal, dokler se ne posuši, čisto off ostankov in zmeljemo površino s fino smirkovim papirjem.



Če vaše pohištvo samo izbrisati Lac, lahko čisto off (ročno ali s topilom), in nato uporabi nov plašč. Pred lakiranje, skrbno pesek lesa zrn. Vendar imejte v mislih: če je pohištvo hranijo v vlažnem (npr. stal v državi), obnova mora biti odložena terjatev za vsaj mesec dni, ker, ko sušenje lesa se lahko deformira, in vse svoje napore šel v odtok. Če opazite, da je vaš "Starine", okuženih z lubje hrošč, obvezno'poskrbite za izolacijo od drugih pohištvo in obdržati v karanteni do takrat, dokler popolnoma rešiti ta problem.

Besedilo: Marina Voronezhskaya | Foto: GI

Gradiva na temo

Pohištvo v inter'notranje zadeve, soba
Pohištvo na linijam Vašega telesa
Mebel-transformer
Pohištvo čipke
Mebliv office
Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика