пятница, 27 декабря 2013 г.

Pohištvo novosti: prijetno različnih

Dolgo preteklost, v čas, ko novo pohištvo kupili enkrat za vselej. Zdaj nakup pohištva, ki je za mnoge, če ne glavni, najbolj prijeten del njihovega življenja. Za ustvarjalce in lastniki prvotnega inter'Yorov, kot pravilo, se obravnavajo s spoštovanjem in obresti. So pa z zanimanjem in spoštovanjem pohištvo novosti predstavljeni v specializiranih prodajalnah. M & D gol s'kakšne trende v svetu pohištvo voljo na začetku leta elite St.Petersburg galerije inter''erov.

Vse, kar je čudovito

Belo in črno, seveda, ostajajo glavni barve v sodobnem inter'Yeri. So se obrne, nato raztopimo vse odtenkih sive, lahko vojna, capturing celotno ozemlje "sovražnika".

Bela barva napolni zrak, tudi majhen prostor, s svetle barve, so odlično ozadje za različne predmete, med'notranje zadeve in umetniških predmetov'predmeti. Ampak z vsemi popolnosti white pravi, da je delež svoje moči s črno, ki dobesedno počil v sodobnih inter'karieri. Black gloss in matte black zasledimo v črno črnilo za risanje. Najbolj edinstvena "črna" inter'kariera je možno le v St. Peterburgu, ki je najprej stati'je povezan s posebnimi metafizika v mestu.



Beli sneg in črno valovanje kanalov - v takih razmerah, samo rdeče barve, se lahko samozadostna in univerzalno. Rdeča nemogoče, da bi pozabili, je sposoben, da bi pritegnili poglede in dogodkov. Zato, pohištvo v to barvo lahko enostavno ravnovesje med'er, ali, nasprotno, "blow up". Rdeče, ki začasno bivajo v zadnjem desetletju, moda, letno spremembe njene odtenke. Ponovno potrjuje pomembnost te barve, veliko St. Petersburg saloni ponujajo pohištvo novosti, ki so ustrezni barvi.

Kaj je lahko bar blata v obliki Tulipanov? Rdeče. Ta model se imenuje Noor (design: Archirivolto), iz plastike, so predstavljeni v Studiu Ligne Roset. Ne manj, kot je bilo prvotno izgleda mizico Paleto (design: Pascal Murga), rdeče-lakiran in spominja umetnika na paleti.

Inter'stopnicah v salon Ego Dvorani, v resnici, pravi art'predmet - nočitev z Marilyn (design: Mario Bellini) iz znane italijanske tovarne Flou. Ta model je namenjen edinstveno Marilyn Monroe. Svetlo rdeče kože ton na ton izraža barvo šminke legendarni film star.

Nemogoče je prezreti prsni koš iz italijansko podjetje Giorgio Piotto (salon "Arhitektura pohištva"), ki je sposobna, da okrasite inter'notranjost v slogu eclecticism. Ta model je avtorjeva stilizirane francoski pohištvo v XVIII stoletju. Prsni koš je izdelan iz vintage trdna oreh.

Modna skušnjavi

Slog je vedno določen okvir. Ni vsakdo lahko prostovoljno, da bi sam talec neke norme - še posebej, če govorimo o strukturi življenjskega prostora. Mogoče, da je razlog, zakaj večina ljudi danes raje eclecticism, ki zagotavlja prosto izbiro predmetov med'notranjost replike sposodil iz različnih stilov, in kar je najpomembneje - možnost za izražanje samega sebe.

Pohištvo bi bilo zanimivo in nekoliko edinstvena in ki med'jer bo, da okrasite, odvisno od tega, oblikovalec. Salon "Arhitektura pohištva" ponuja sistem skladiščenja, a od tovarne Lago (Italija). Bleščeč lak in predpisovanjem, svetle barve, dimenzije police, izdelane iz lesa, - izhodna struktura, ki bo popolnoma prilegajo v sodobnem inter'jer dnevni sobi. V tem otročje zabave pohištvo privlači izvirnost in preprostost.

Eklektična inter'Yeri bo primeren bar-Kabinet Mueble Martinez Bar (design: Jaime Tresserra), umetelno okrašena z orehovim, slonovine in kovine. Ta model je iz znanih podjetij, J. Tresserra Design lahko ogledate v design galerija \ bulthaup.

Precej nenavaden videz stoli Desdemona Pravi italijanski tovarni Baxter predstavljeni v Studiu "Grand design". Za njihovo proizvodnjo se uporablja redkih vrst lesa, kož "Zebra". Zanimivo podrobnost: na zadnji strani naslona, na zahtevo stranke, proizvajalec, lahko uporablja (na primer, zlato) inicialke lastnika, moto, itd.,

Show-room B & B Italia ponuja še en nov izdelek za sodobno inter'jer sistem zofe ARNE (design: Antonio Citterio). Sestoji iz modularnih elementov, ki vam omogoča, da ustvarite rekreacijo različnih sestavah, kot tudi zonirovat prostor. Ta sistem bo zelo koristno, v prostorih, ki niso standardno konfiguracijo. Univerzalnost ARNE podprte bogato zbirko materiali, ki omogočajo, da je kavč postelja v inter'Arah z različnimi barvami.

Reproducci klasičnih inter'EP, družba Francesco Molon " (Italija), ki svojo vizijo moderne kuhinje. Nov model Liberty - redkost v kuhinjah te ravni. Italijanski mojster harmonično v kombinaciji cvetličnih ornament okraski v stilu prostosti, lepe carving in pregleden lahkotnost oblike z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami v kuhinjsko pohištvo.

Ne površno

Pohištveni industriji nenehno prizadeva ponuditi nekaj novega razvajen potrošnikov. Ampak, da se to iz leta v leto bolj in bolj težko. Očitno, zato nekateri proizvajalci so se spomnil, da je "Bog pa je v podrobnostih". Eden zadnjih trendov v globalni načrt je postala neke vrste "steklena kroglica igre", ko veliko pozornosti do podrobnosti pohištva.

Jedrnato, podobno Japonski polje, povečano deset krat, oblači Manj (oblikovanje: Peter Maly) ima edinstven lak premaz, ki je bilo ugotovljeno v drugih vzorcev pohištva iz podjetja Berh International. Celo ko hit na površini predmetov, med'jer neposredni sončni svetlobi barve, laki ne spreminjajo svojih ton. Zbiranje nemške tovarne predstavljeni v design galerija in med'notranje Fasade.

Vedno zanimiva pohištvo, pokriti s kožo živali. Ta črno-bela-rjava poof Marguerite, da ročaj, ki se uporablja krava kože. Poleg tega je na'predmet v Studio Ligne Roset je še eno zanimivo novost - mizica Glacon (design: Ali Zahod). Model je oblikovan kot kocke. Keramika, prekrita z Zlato-rjave emajl, naredi inter'jer malo skrivnost in nepredvidljivosti.

Zlato in srebro plasti na različnih kosov pohištva je modne trende. Iz te serije - nov salon Angelina, ki svojim strankam ponuja model prsih Set2 italijansko podjetje Moda. Pogumno in smreka - srebrno folijo, kot pacerone otrokovo roko. Treba je dodati, da je na usnjeno pohištvo Zlato-pearl prevleko, ki je zelo ugodno. Kavč Tango podjetje Nieri si lani na Milan pošteno tak val čustev obiskovalcem, ki so imeli za objavo varovala. Morda težava ni le v svetleč razmišljanja na rdečo kožo in v precej provokativen obliki modela, ki je sestavljena iz dveh ločenih delov, "zvit", tesno stisnjene skupaj.

V salon "Arhitektura pohištva, lahko vidite majhno okroglo mizo podjetja Laudarte (Italija), površino, ki je okrašena z mozaiki iz poldragih kamnov. Masterly uspešnosti omogoča, da klic je pravi Muzej kos.

In še ena zanimiva ugotovitev za oblikovalce inter'notranje in njihove uporabnike - pohištvo za zbiranje Selva | Solitaire, ustvaril italijanski tovarni Selva, skupaj s skupino STRRASS Swarovski Kristali. Obloge kristali krasijo predal, okrasite noge stolov, itd. Ti pohištvo kmalu bo Dopolnilo priročniku salon Ego Dvorani.

Za vestno

Stol ima pomembno vlogo brezhibno v vseh situacijah zadržuje, vedno prijazno in z veliko dostojanstvo omogoča vse", ki je sedel na svojem vratu".

Nastran model Jenette ustvarili Campana brati, za italijanske tovarne Edra, lahko rečem, "desno od stopničke" je predstavljen v design galerija \ bulthaup. Edinstven stol spominja pav rep ali metlo. Zunanje mobilnosti in shakiness ta pomemben element podpore, - učinkovito in premišljen design trik. Dejansko, predsednik sedi samozavestno drži.

Posebna pozornost bi morala biti pregledna stol, Kiss me goodbye (design: Tokujin Yoshioka iz italijansko podjetje, Driade. Oblikovani polikarbonata model izgleda skoraj efemerne, vendar to ne vpliva na njegove funkcionalne lastnosti. S edini rezervacije da takšni sedeži se lahko uporabljajo le v zaprtih prostorih.

Drugi model iz Driade, predlagan načrt galerija \ bulthaup, - Objet Perdu. En gram odvečno težo je cevasti jekleni okvir in bela, sedež plastične vrvi. Mimogrede, njen Avtor je nekoč dejal, da "prvo pravilo oblikovanja je, da prinašajo srečo, da ljudje". Seveda, to Philippe Starck.

Design Studio Angelina-Novice predlagal, jedrnatosti in ekspresijo iz italijansko podjetje Ciacci Kreaty pod geslom "ustvarjalni ni sedeti na mestu". Model stola, Camila (design: Roberto Semprini) plastični osem barv, da izberejo, openwork nazaj, podobno cvet latice. Naslednji model - Swing (design: Studio 28") je bar blatu, "čip", ki je postal usnjene sedežne z "ušesa". Zelo ekspresivne model stola Delfy (design: Roberto Semprini) - vitek pas in skromnost v njegove oči.

Nova kolekcija stolov Misor iz italijansko podjetje Elle zaradi ponuja lepoto Angelina. Večer eleganco v luči dneva. Vsi modeli so izdelani iz plemenitih lesa, ki jih odlikuje edinstveno oblazinjenje tekstil, ki je prilagojena razmerja, v dobrohotan upognite noge.

Vsi za mizo

Tabela - 'sveto predmeta. On je Rejec skrivnosti pogajanj, in glavni lik med družinske večerje. To je bife, in to pove vse.

Mize iz nemško podjetje Draenert funkcije laconic obliki in funkcionalnosti. Ena najpomembnejših novosti, predstavljeni v galeriji Neuhaus, - model Tabula. Miza je narejena iz redka lepota marmorja Poseidon, barvne sheme, ki vključuje vse odtenke morja, valov, beli oblaki in sončni svetlobi vložki. Drugi model - table-transformer Titan. Oblikovan je za tiste, ki radi oči. Stekla vrh omogoča, da vidite, mehanska naprava, ki, potiskanje transparentno "krila", poveča površino mize z lahkoto planu igrače.

Okroglo mizico Picapica podjetje Driade (design: Kazuyo Sejima) ponuja design galerija \ bulthaup. V predstavljeni model je presenečenje, novosti in humor. Ogledalo pult izdelan iz poliranega jekla in tanke noge mize so podkovani z "nogavice" bela najlon.

M'katere ciljne

Z m'pohištva, ki so povezane z najbolj romantično zgodbo. To je ne samo v mestih, za poljubov, ampak želja po urah za komunikacijo s predmetom svoje češčenje "rahlo dotaknil rokave". To zahteva vsaj dve stvari: udobje ali udobje in dizajn.

Kavč Everynight (design: Didier Gomez), ki jih ponuja Studio Ligne Roset, primerna za vse priložnosti. M'kaj tekstil v toplih odtenkih, zaokrožen, enostaven za "nadzor" - model kavč, če želite, je mogoče razstaviti za spanje.

V različnih barvnih predstavlja hit 2005 od bratov Bouroullec - zbirka n'pohištvo Facett tovarne Ligne Roset, ki vključuje dve majhen kavč in fotelj, dopolnjen naslonjala in odejo. Zbirka priljubljen zaradi svoje ergonomija in dizajn, ki zdrsi rahlo nostalgijo za 60-70 gg.. v zadnjem stoletju. Ustvarjalci Facett zagotoviti čiščenje oblazinjenje ali njegovo zamenjavo - vsi predmeti v zbirki so odstranljiva zajema.

Kavč-transformer Tangram (Design: Bregagne, Magnole, Satorio) italijanski tovarni Felicerossi lahko kupite v Studio Angelina-Novice. M'pohištvo je sestavljena iz 22 različnih blazine modulov. Duhovito proizvajalci ponujajo svoje stranke, v resnici, otrok bloki, iz katerih se lahko zbirajo o'kt najbolj nenavadne konfiguracijo in nato... razstaviti in izumiti nekaj novega.

Barva noč

Gradiva na temo

Modna Milan
Kuhinja. Modni trendi-2008
Na postelji je dnevna referenčna točka zasebnega življenja osebe. Samo-spoštovanju podjetje za proizvodnjo tega modela samo naravnih materialov z uporabo najnovejše tehnologije. Tam lahko ekscentrična, pohištvo proizvajalci skušajo izogniti opazne učinke. Na drugi strani, "posteljne" življenje naredi uspeh - v postelji, jesti, brati, igrajo računalniške'utern iger in gledanje TV.

V spalni prostor z italijansko podjetje Mobileffe predstavljen na salonu "Arhitektura pohištva". Osrednje mesto je tukaj, seveda, nočitev. Model Eric posebej za ruski trg je pripravil največje velikosti 2x2 m

Italijansko podjetje Ciacci je ustvaril novo zbirko postelj so na voljo v design Studio Angelina-Novice. Glavna značilnost modela je kovanega železa headboards, ki na stranke pokrov "zlato" ali "srebrna". Zrak in "glasbenih" izgleda posteljo Nuvola, čigar ime prevaja kot "cloud." Odprite vezavi v model Brigitte dopolnjen z vložki iz barvne smolo, padec, ki je lahko različnih barv.

Jedrnato posteljo Boste & me (design: Rodolfo Dordoni) od tovarne Flou prikrajšani za spanje kot eno ljubeč par. Salon pohištva "nove oblike", ki ponuja ta model v različnih barv, vendar v čisto bela ona je neverjetno. Ravne črte, enostavnih oblik, nič ni odveč in samo eno majhno podrobnost, ki je označen na različnih straneh nazaj besed "VI" in "MI". Izgleda zelo romantična, še posebej ponoči. Tisto, kar je bilo treba dokazati.

Po kratkem znanec s svežimi idejami sveta oblikovanja pohištva, ki je predstavljen v luksuzni St. Petersburg saloni in galerij, pokaže več pomembnih trendov. Ena od njih se nanaša neposredno potrošnikom: novosti v svetu, zlasti Evropskega oblikovanja pohištva, je začel, da pridejo na lokalnem trgu, če ne takoj, nato pa z manj resne odlašanja po njihovem Prem'karieri na najbolj prestižnih mednarodnih razstavah. Tako smo imeli priložnost hitro, da se seznanijo z modnih trendov, ki od vodilnih oblikovalcev in proizvajalcev, in kupiti tudi njihove stvaritve. Drugi trend,-združljivost'je povezano z vedno večjo konkurenco med organi, proizvajalci pohištva, ki potisne na stalno iskanje v oblikovanje in tehnologije, ki izhajajo rojen vse novo in novo zbirko in idej pri organizaciji življenjski prostor. Na koncu, in tukaj potrošnikov zmaga.

Besedilo: Victoria SAVITSKAYA
Svetovalci: design galerija \ bulthaup,
design galerija in med'notranje Fasade,
Studio Ligne Roset, "Grand Design",
saloni "Arhitektura pohištva, Angelina,
B & B Italia, Ego Dvorani, "nove oblike",
design Studio Angelina-Novice
galerija inter'jer Francesco Molon

Vir: Revija "Svetu in hiša"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика