понедельник, 30 декабря 2013 г.

Obrnjen stene tako, da ploščice

Obrnjen stene tako, da ploščice

Na sooča s ploščice celotno steno ali prostoru, je pomembno, pam'ne pozabite, da eni steni je posodablja strogo vzporedno z drugimi. Gradnja jasno, horizontalno, na primer plinths, ne sme biti tako, zakaj ne uporabite jih kot vodniki. Pritrditev na vsaki steni navpično in vodoravno usmerjanje tirnice, saj jih v skladu s prej izbrano izhodišče. Vendar, ko se sooča steno nad kopeli ali delovni prostor, na kuhinjski mizi, če so strogo vodoravno, vam ne bo treba uporabo vodnik bar, ker prva vrsta strešnikov, se lahko zanesete na robu kadi ali Mizi. Tehnike obrnjen stene v vogalih in okoli Oken in vrat. Za nasprotne kopalnice in kuhinje, ki zahtevajo uporabo posebnih lepljenje mastic.

Mozaik ploščice

Obrnjen stene tako, da ploščice
Mozaik ploščic se imenujejo črke majhne ploščice, ki so prilepljena na neto substrat ali papirja zemljevidu. Tako kontrolni seznami omogočajo, da se držijo več kot 100 ploščic naenkrat.

Mozaik ploščice uporablja isti mastic in isto rešitev za tesnjenje spojev za velike palice. Pritisnite list, da plast mastic, sami med sabo pusti vrzel. Potisnite vtikač ploščice, tapnete dreves'lesenim kladivom za prekrita s preprogo Odbora. Če je potrebno, da izpolnite plot band ali posamezne ploščice, zmanjšanje oblog ali zemljevid. Ko je lepilo bo izkoristila, odstranite papir, vlažno gobo. Ko se sooča steno nad kad ali Mizo v kuhinji trak ni potreben, če ste prepričani z nogami. V tem primeru, prva vrsta strešnikov lahko temelji neposredno na vrh kopel ali pult.

Korak 1

Obrnjen stene tako, da ploščice V vodoravno usmerjanje letve vrtanje lukenj za nohte. Pritrdite trak na predhodno izdelanih na oznake in nastavite vodoravno na tehtnico. Kladivo, žeblji, tako da se potem lahko preprosto prikličete.

Korak 2

Obrnjen stene tako, da ploščice
Na robu revetted plot pripisujejo drugi vrstici pravokotno na vodoravne smernica - to bo navpični vodnik za navpično črto. Pritrditev na horizontalne in vertikalne vodniki vse stene so revetted.

Korak 3

Obrnjen stene tako, da ploščice
Ki se začne v kotu, ki ga tvori trakovi, ki se uporabljajo na steno trakovi mastic širina, ki je nekoliko večji višini prva vrsta strešnikov. Dobro pritisnite zob trowel je na steno, ki tvorijo grebeni žig isto višino.

Korak 4

Obrnjen stene tako, da ploščice
Postaviti po robu prva stopnica na vodoravni vrstici, in ki je usklajena s navpični trak, pritisnite, da mastic. Nato namestite naslednje strešnik vodoravni vrsti. Ploščice z ločitvijo zavihki pridružite, za ploščice z gladkimi robovi uporabo distančnikov. Dal vse vodoravni vrsti.


Korak 5

Obrnjen stene tako, da ploščice
Naj mastic izkoristiti v roku, ki ni krajši kot štiri ure, nato odstranite vertikalne letvice. Izmerite in označite, da obrežete vsak konec strešnik posebej. Če uporabljate strojno platformo za rezanje ploščic bo rezultat boljši (in manj boj proti)kot pri uporabi ročni rezalnik.

Korak 6

Obrnjen stene tako, da ploščice
Po rezanju končni slemenjak, razširila svoje back (in ne stene) z mastic in zamenjati. Cut in krat vsi končni slemenjak serije.

Korak 7

Obrnjen stene tako, da ploščice
Dokončanje koncu ploščice, jasno horizontalno železnici in se prevlečeni na dnu stene. Kotu ploščico, boste morda morali trim tako horizontalno in vertikalno. Ko mastic koncu ploščice bo izkoristiti, lahko zaprete šivov z raztopino in tesnilnih mas.

Koristne nasvete

Uporabite zobati trowel omogoča tiskanje na steni gladko plast mastic. Vendar, če se del stene nekoliko valoviti, ploščice lahko gladko. Kot delate, redno preverja, ali so alkohola ravni, ki ploščice so bili na par z drugo. Če ena od ploščic je paziti, da se tapnite oblegal.

Dobi na sprednji strani ploščice mastic pranje takoj - ko se posuši, bo bolj težko.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика