суббота, 28 декабря 2013 г.

Home office

Home office je koristno imeti v redkih primerih. Če je bila hiša napadli Lev Tolstoj, Korney Chukovsky, ali je odraščanje mladih Einstein, nato pa se skriva v njih v pisarni, lahko varno uživajo v življenju, v času, dokler bodo teči po sobi, drgnil čelo, ujeti navdih in kričati "Eureka! " - Ki Je, ko je bila hiša je res pridni ljudje, ki se želijo upokojiti.



Home office potrebno, da ga spremljajo prišel pomembne goste na poslovno ali privabiti nove stranke v času izven delovnega časa, da bi se mu je, da govori s mlade oboževalec vaša hči; da ne bi šel na delo, in delo na domu - vendar ne med kuhinjo in cheesecakes žena; da bi v mestu na policah redkih zbirka, pokazati samo izvoli, ključ za Omarico vedno nosite na vratu... Veliko tega, kar v domači pisarni. Še posebej, če je prostor.



Če dodatnega prostora ni, vprašanje je, ne gre za domačo pisarno, in okoli delovnega območja, območja - ali pa samo o lokaciji v obsegu vsak prostor, kjer se, med drugim pohištvo bo za sprejem in delovno Mizo z nekaj policah.

Ločeni prostori

Popoln komplet pohištvo za navadne prostorno študija lahko standard in št. Običajno so pisni ali comp'računalniška tabela delovna fotelj, kavč (vzeti odmor od dela ali stoli za sedež gostov), klubska mizica ali knjižne police. V standardni nabor pisarniških lahko prijavite Kabinet za video in avdio oprema, police za CD in DVD. Morda v pisarni bo treba sef. Non-standard, kompletna serija s pohištvom v pisarni, so velike predstavitev in stojala (zbiranje), bar, garderobne omare.



Oblika in slog oblikovanja obstajata dve glavni smeri v oblikovanju Kabineta klasična in sodobna Kabinet (moderno ali high-tech). V klasični študiji vzbuja vzdušje večnih vrednot. Pohištvo je drago, massive, je izdelana iz furnirja ali niz redkih pasem drevo. Zelo pogosto v kombinaciji usnja in dreves'leseni izdelki pohištvo. V zdravljenje - woodcarving, gilding. Pogosto uporabo temnega lesa, ki daje pohištvo zanesljivost in trdnost. Uporablja se tudi pohištvo "starih" - iz starinsko trgovinah ali posebej "starih".



V inter'notranjost klasične drago office ne morete brez knjižno polico napolnila z redkimi ali starih knjig. Stene in strop takšne sobe je prekrita z lesom. In raznolikosti in široko paleto barv in končna možnosti omogočajo, da ustvarite ne tako kot druge inter'karieri.

Vedno več mladih ali ne, tako konzervativni ljudje, kot omare navodila sodobna in hi-tech. Pri oblikovanju takšnih storitev je še tendence: v luči tone, pohištvo, tanek, na vrhu in tanko kovinsko podpira.



Veliko steklenih elementov in usnje. Skoraj vedno - lahka zasnova (za bolj racionalno rabo prostora). Lakiranje pohištva - furnir ali sintetičnih materialov.

Pisarniški prostori, v kombinaciji z drugimi soba

Če home office je, da se združujejo z drugimi prostori, vseh stanovanjskih ideje lahko zasledimo dve veliki trendi - ali Kabinetom radikalno "skriti in prikriti", poskuša zaprite tabelo, comp''yuter in police v omaro, dodate, odstranite predmete, za kritje dela pohištva pod barvo in slog pohištvo v dnevni sobi, da bi "vrečke" delovno mesto (Namizne - transformer, ki se lahko odstrani, da se pretvorijo v del kuhinje in tako naprej ).




© Christoph Koster ivd. ru

Druga ideja je namerno izberite, ali ločeni home office od ostalega prostora, sistem za to predelne stene mavčne plošče ali stekleno blokov, ki prihajajo s zasloni na kolesih ali skladbe, ali ograje Kabinet naravne ovire: police število mobilnih omare.






ivd. ru

Pogosto za pomoč pri domači organizatorji pridejo same arhitekturne značilnosti svoje stanovanje, - prisotnost Bay window (polkrožne, trikotne ali večplasten stekleno polico v steni stavbe), dobro izolirana balkon, niše pod stopnicami ali ozko področje med steno in bend stolpcev. Kabinet koncev lahko mesto in je v korist priročen, kompakten in mobilne pisarniško pohištvo za majhne sobe in ozke sobe danes na veliko prodaja.





Čeprav, v vsakem primeru ima svoje prednosti in slabosti. Če ste združujejo študijo, s spalnica - tukaj je zelo priročno za delo - ne prodre skozi dodatnega hrupa. Tam je dovolj prostora za pisarniške opreme, pogosto so vgrajeni omare. Slabosti - delo pozno v noč bo motijo spanje v spalnici, da je druga oseba tako uradu ni vedno priročno za izvajanje neznano osebo. Naprava spalnice o na podstrešju odličen kraj, kjer se lahko naredi okno s čudovitim razgledom ali osamljene ustvarjalne den, ki pa je lahko preveč nizkim stropom, ni dovolj svetlobe. Če podstrešje ni prefinjeno izolacije in toplotne izolacije, ki je lahko zelo vroče ali premrzlo.

V klet tla je priročno, da bo vlada, če ne bo težav z vlago, vlaga in ogrevanje.
V jedilnici in skupna soba gostom, otrokom in vzdušje za sprostitev, lahko prepreči, da se osredotoči in produktivno delo, ne bodo mogli upokojiti. Po enakih načelih ne priročno za office kuhinja (in hodnik, preveč). Če želite urediti domačo pisarno pod stopnicami, lahko očitno pomanjkljivost je pomanjkanje prostora nad glavo.

Na delovnem mestu, ergonomija

Delo na ozemlju dom služba mora biti organizirana tako, da se zmanjša obremenitev in da se počutijo udobno na stol pri mizi, pred monitor, doseže potrebno knjiga, s katero se je sklonil na sistemsko enoto. Dolgo sedečega dela je škodljiv, če pa smo zavrne je nemogoče, da izberete stol z nasloni za roke in vzglavniki, odstranjevanje breme iz m'mišice ramen girdle. Elastični stol ponovitev anatomije nazaj, se bo zmanjšala obremenitev na hrbtenico. Oblikovanje stol naj bi podporo telesu, ne da bi ustvarila pretirano izbočena nazaj.



Najbolj uporaben za zdravo delo priznane ukrivljen kotni obliki tabele. Zaradi concavity, se uporablja večina območja takšnih tabel, saj roke so lažje doseči "delovni prostor" - 35-40 glej pult Območje na dober tabela ne sme biti manj kot 1 sq m Tabela višina od tal mora biti vsaj 74 videli, Če urad območje potrebuje "skladišče" add - ins, pladnji, stojala - ti bolje, da ne nered na mizi, in uporabite vgrajeni variante. Mize na kolesih in stroške, police in omare, ki bodo pomagali organizirati delovno mesto v skladu z načelom "vse, kar na roke", - pri vseh je potrebno najprej motive, ki so na dolžini roke.



Najboljši razsvetljava za Mizo ostala namizne svetilke. Lučka lučka s kul moder odtenek, ki bo pnevmatike oči manj kot rumena od navadnih žarnic. Poleg namizne svetilke, v prostoru, je treba m', ki razpršene razsvetljava skupnih vir svetlobe.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика