вторник, 31 декабря 2013 г.

Peči za kopeli in savne

Peč je srce koli savna ali kad, tako kot njegova izbira bo vplivala na to, ali boste dobili pričakovano užitek, sprostitev in rekreacijo ali ne. Sodobni trg ponuja velik izbor različnih peči za savno in izbira storiti, je tukaj, ni tako enostavno.

Najpomembneje pa je, kaj svetuje na tem primeru, da se pritisni in strokovnjaki, je to: izberete tip peči za savno. Obstajata samo dve - les'Yana in električni. Oglejmo si svoje možnosti in naredite ustrezne sklepe.

Peči za savno les'Yana

Prednosti peči za savno les'leseni velja ničesar, niti neprimerljiv užitek iz bogate vonj lesa, pomirja prasketanje polena v peč in prijetno plapolanje ognja. Čeprav to ni malo, vendar na tem seznamu prednosti peči za savno les'pijan in skoraj konec. Tako se je zgodilo, da pomanjkljivosti v takih peči za savne in kopeli nekaj več.

Prvič, za peči za savno les'drva potrebujete za sečnjo lesa za kurjavo, in potem morate skrbeti o opremi za njih, na mestu, posebno za shranjevanje.

Drugič, les'kamen, peči za savne in kopeli zahtevajo obvezno'obvezna naprav, dimnikov. In če pogovoru o ustvarjanju savna v eni od sob v hiši, in ne v ločeni zgradbi, o lokaciji dimnik, njegove strukturne funkcije, ki jih potrebujete, da razmišljajo v fazi projektiranja v koči.

Tretjič, zadaj peči za savne, kopeli treba med peč nenehno spremljajo in določiti lesa. Danes za naprave, ki pripadajo razredu peči za kopeli in savne, lahko deluje v dveh načinih - "savna" in "ruski kopel". Poleg tega, uvožene peči za savno les'Yana stala približno 7500 $ 14000. Njihovi ruski kolegi lahko kupite v 2-3 krat cenejši.

Peči za savno električni

Jasno je, da delovanje peči na električni savne ne bo izstopajo prijetno les'leseni vonj in plapolanje ognja, in pokanje dnevnikov ne bo tukaj. Vendar, večjih pomanjkljivosti električnih peči za savno konca.

Tako, za razliko od svoje les'leseni kolegi, peči za savne električni ni treba, seveda, v gozdu (potrebujejo le redno socket) in potrebujejo minimalno človekove motnje med delovanjem. Zelo priročno, da električni modeli so lahko programirani za samo-pripravo pred kopel. Če želite to narediti z daljinskim upravljalnikom ali vgrajen daljinski upravljalnik morali določiti potrebno temperaturo v savni ali kopel in določite čas, po kateri je peč naj bi dosegli.

Tudi nesporno prednosti peči na električni savne je treba vključiti visoko raven higiene, prijaznosti do okolja, kot tudi visoko stopnjo varnosti. Za primer, ki naj vas ne skrbi, da je električna peč za kopel-hiše in savne bo pregreje: to je posebna varovalka pred pregrevanjem.

Če se odločite za namestitev v svojem savna električna pečica, naj nam določite glavni parametri, ki so po svoji izbiri. Prva stvar, ki menijo, merila za ustvarjanje pare Oddelek. Strokovnjaki svetujejo, da izberete napravo na 1 kubični meter pare, naj račun za 1, 4-1, 8 kW, kot za savno pečica mora imeti dovolj moči za ogrevanje prostora, savne, vode in zagotavljajo prostor vroč zrak, paro, in po tem, ko sprejme kopel, da se posuši.

Vendar upoštevajte, seveda štedilnik je močan in ustrezne dimenzije. Zato je pomembno, da ugotovi njegovo velikost, in izkazalo se je, da je električna peč bo zasedel polovico tega, kar je malo vaše savna. Vendar, če iščete, ste zdaj na trgu, da bi našli in zmogljive modele, ki so kompaktni.

Naslednji trenutek, ki pri izbiri peči na električni savne, eden je treba paziti, je število kamni, ki lahko sprejme pečica. Zahtevane teže, je treba določiti na stopnji 2, 5-6 kg na 1 kubični meter pare. Izveste, če kamnov na peči, ne bodo dovolj, "lahka, parno", morda ne boste pričakovali. Pomembno je tudi, da za savno lahko uporablja vsak kamni, ampak samo tiste, ki raskass, ne zdržijo vode in ne tvorijo to ostre kose.

Poleg tega je pomembno, da izberete grelni element, ki je nameščen v peči za savno. Morda bi bilo deset (cevni električni grelec) ali NTLM (grelec nove generacije, je nizko-lepilni trak-ploščo). Temperatura na delovanje Grelnikov je precej visoka (600-800 "), ki izhajajo v sobi hitro porablja kisik. V primeru uporabe pri nizkih temperaturah trak-ploščo toplote se le redko se zgodi, da temperatura 250-400" S, in kisik, s tem ohranjanju več. Poleg tega je bilo dokazano, da je NTLP požarne varnosti in trajnosti.

Za popolno varnost pred morebitnimi nezgodami pri uporabi električne peči v prostoru, kjer bo stala, je treba uporabiti lastne, ločene tleh zanke, namesto da bi uporabili le nevtralni žice, ki gre na postajo. Omogočiti mora imeti ta oprema uporablja samo nepremočljiva vtičnice.

Stroške uvoženih peči za savno električni giblje od 5000 do 17000 zbadanje. glede na svoje sposobnosti, na domačem te enote, je cena, vredno okoli 5000 do 10000 rubljev

Izberite optimalno za vas, model in enostavno si par!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика