понедельник, 30 декабря 2013 г.

Ozadje: priprava in načrtovanje

Ozadje: priprava in načrtovanje

Na lepljenje stenskih-papir, in vsa dela, ki so velikega pomena za pravilno pripravo in načrtovanje. Ozadja morali prilepite na dobro pripravljeni napolniti površjem, drugače bodo ne držijo dobro, in predelavo, se bo poškodoval. Najbolj pogosta napaka - lepljenje novih Ozadje na vrhu stare.

Če stari Ozadje držite dobro, razmislite sami, srečo, vendar pogosto pa'iacovos samo po lepljenje novih Ozadje, tako da ni vredno tveganja. Staro Ozadje, je bolje, da odstranite. To je mogoče storiti z uporabo pare, vendar v večini primerov, če je zid prilepite eno ali dve plasti papirja, fit in tradicionalni način impregnacija z vodo. V naslednji fazi je dimenzija prostora za določitev števila novih Ozadje in izberite najboljše mesto za začetek dela.

Ko obojnyh deluje na enak način kot v slikarstvu, priprava je zelo pomembno. Pred lepljenje okleechnoj papirja in novo Ozadja staro Ozadje ponavadi želite izbrisati, in steno zashpatlevat, očiščena in napolniti. Za določitev števila Ozadje in kraj začetka dela je potrebno natančno izmeriti prostor.

Korak 1

Ozadje: priprava in načrtovanje
Zgornjo plast nekatere vrste Ozadje lahko enostavno odstrani brez namakanje. Poskusite odstraniti tako, da povlečete spodnji vogali trakovi. Morda boste presenečeni, koliko papirja lahko izberete iz stenske vtičnice, preden boste želeli uporabiti vaš namakanje.

Korak 2

Ozadje: priprava in načrtovanje
Z odstranitvijo velik del vrhnjo plast, vode, ki je ostala na steni substrata z vročo vodo. Lahko uporabite hladno vodo, vendar vroče navadno namakamo Ozadje veliko bolje. Strganje zaostaja Ozadje z trowel ali kiti nož.

Korak 3

Ozadje: priprava in načrtovanje
Ko odstranite Ozadje omogočajo steno, da se popolnoma posuši. Jasno steno, da odstranite vse preostale dele stene-papir in glajenje težave, ki jih je mogoče gledati skozi novo Ozadje.

Korak 4

Ozadje: priprava in načrtovanje
Pranje na površini stene, pustite, da se zrak posuši in nanesite plast razredčenih PVA lepilo (1 del PVA lepilo na 5 delov vode). Takšno predelavo tesnila in primes površino, ki zagotavlja oprijem Ozadje s steno. Če je potrebno prilepite čez steno, varnostno papirja.

Dimenzije sobe in določiti kraj začetku dela,

Pred začetkom dela je potrebno določiti, koliko zvitkih Ozadje, ki jih boste potrebovali. Graf spodaj kaže, da je najboljši način za merjenje sobe in določi število Ozadje. Ozadje je lahko drago, zato je pomembno, da se čim bolj natančen. Vendar je vedno bolje, da je na roll več kot odkrili, da to ni dovolj. Če boste morali kupiti Ozadje, je zelo verjetno, da ne boste našli zvitek iste stranke, in to pomeni, da razlike v odtenkih barve lahko vidna. Poleg tega je majhen park Ozadje omogoča, če je potrebno, popravite prilepili nad površino. Spodaj je nekaj preprostih pravil, ki pomagajo opredeliti kraj izvora dela.

Ozadje: priprava in načrtovanje

Merjenje in izračun

Ukrep oboda sobe in pomnoži vrednost, pridobljena na višine, do katere sega Ozadje. To vam bo velikost stene. Razdeliti površino stene na kvadratni enega roll. To vam bo želeno število valjev.

Na lepljenje stenskih-papir velik korak sliko običajno še vedno več odpadkov, kot je na lepljenje stenskih-papir z majhen korak za vzorec. Zato je treba pri uporabi Ozadje z velik korak v sliki izračunajte površino stene dodaj na višino soba korak velikosti slike. Mislim, Oken in vrat, kot del površine, stene, ki omogočajo neizogibno odpadki, ko jih rastlinskih pasov za Ozadje.

Začetni delovnem mestu

Na sprednji strani je treba prilepiti naravnost, kjer se na steni ne obstajajo mesta, kjer trim in primerni za Ozadje. V pravokotne soba start visi iz kota. Vožnja vzdolž oboda in zaključek dela v istem kotu. Na vogal na križišču v Ozadje lahko nekoliko prekrivajo. V sobi z izjemno podrobnosti, na primer dimnik za kamin, na lepljenje stenskih-papir z veliko slika je bolje začeti od sredine dimnik. V tem primeru boste lahko center vzorec Ozadje v sredini, ki dajejo prostoru bolj harmoničen videz.

Koristne nasvete

Če ste prilepite na steno papirja, potem določite njene porabe, uporabite iste metode merjenja, kot za Ozadje, vendar ne dodaj korak slike, in dodal, da le dodatek za obrezovanje. Papir je prilepljeno kot Ozadje, vendar samo horizontalno.

Kakovost lepljenje stenskih-papirja je odvisna od vrste podlage papirja. Površina prekrita s tanko papir, ne bo tako gladko, kot površina, pokrita z debelo knjigo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика