понедельник, 30 декабря 2013 г.

Akademija REHAU je pot do popolnosti 2006-11-02 19:31:41

Gradnja in rekonstrukcija.

Akademija REHAU je pot do popolnosti
2006-11-02 19:31:41

Opazen dogodek v ukrajinski trg oken in fasadnih sistemov, je bilo odprtje Akademiji za Rehau, ki je potekal 17. januarja 2003. Zavezanost podjetja, Rehau, da je razvoj novih tehnologij, izboljšanje kakovosti proizvodov govori po svojih izjemnih poslovnih in partnerstva. Naložbe v usposabljanje center s sodobno opremo, ki zagotavlja nove priložnosti za razvoj okno in fasada tehnologij na ukrajinski trg.
Sodelovanje v predstavitev Akademije udeležili predstavniki Rehau v Ukrajini, podjetje, dobavitelj opreme Elumatec, proizvajalci okna okovje Siegenia, GU, Roto, Winkhaus, novinarjev, specializiranih publikacij.
Odprl predstavitev je vodja Oddelka za okna tehnologij Igor Binkovsky.

Okno trg Ukrajine je približno 5 let. V tem času je skoraj ustanovljena, je postala bogata in raznolika. Povečano število podjetij-proizvajalcev iz prosojne strukture in posledično naraščajoče konkurence. Na žalost, trg je poln nizko kakovostnih proizvodov, ki pokvarijo sliko izdelka "PVC Okna". Podjetje Rehau cilj je dvigniti kakovost prosojne strukture iz PVC z novo, višjo raven.
Aktivno delo na trgu stojalo', povezane z nadaljnjo rast in samozaposlene izboljšanje podjetje Rehau, ki si prizadeva vedno en korak pred svojimi konkurenti. Zahteve potrošnikov narekujejo razvoj novih sistemov in oblikovalske rešitve. Na primer, lani smo ustvarili nov fasadni sistem, ki je po predstavitvi na razstavi takoj našel aplikacijo v gradnjo hiše.
Podjetje Rehau identificira vašo blagovna znamka z visoko kakovost, ne le svoj profil, ampak končni izdelek, ne oklevajte, da pustite vaše blagovne znamke na Windows, izdelan po naših partnerskih podjetij.
V letu 2002 je bil znatno razširjen osebje tehničnega Oddelka predstavnika urada Rehau v Ukrajini. Za stranke, podjetja, njegovi zaposleni, razvoj konstruktivnih elementov Okna, vrata, fasade, zimske vrtove, vozlišča sklepov in pritrdilnih elementov različnih zahtevnosti. V istem letu, je zamisel o organizaciji izobraževalnega centra v Kijevu in začel delati na svojega nastanka.
Glavna naloga nastavite, preden je bilo podjetje povečati raven usposobljenosti strokovnjakov iz proizvodnje Okna, vrata, zimski vrtovi. Po vsem, v izobraževalnem centru teoretičnega znanja je možno podporo, praktično, dojeti vse subtilnosti proizvodnje oken in fasadnih sistemov.
Podobni centri obstajajo v mnogih državah, tudi v Rusiji. Svoje izkušnje so pokazale, da je učinkovitost dvostranske interakcije med teorijo in prakso. Živahna izmenjava informacij, skupno reševanje problemov omogoča, da se osredotočite prizadevanja za ustvarjanje res potrebne materiale in tehnologije.
Akademija Rehau je kompleksen pristop k procesu učenja, ki harmonično združuje teorijo in prakso. To je usposabljanje razred za 40 oseb, z vso potrebno opremo za usposabljanje in predstavitvah, kot tudi proizvodni obrat s tehnološko linijo za 25-30 Windows v spremembe. Delavnica je narejen v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami za industrijske objekte in služi kot primer pristojni organizaciji tehnološke linije. Oprema za zadnje je bilo oddano s strani podjetja Elumatec - vodilni nemški proizvajalec agregati za proizvodnjo Oken in vrat iz PVC in aluminija.
V centru za usposabljanje je aktivni del zaposlenih, tehnični Oddelek in Oddelek za okna tehnologij zastopanje Rehau, strokovnjaki iz Rusije, G. Moller, vodja Oddelka za uporabljene tehnologije za upravljanje podjetja na Dunaju, strokovno tehničnega Oddelka podjetja Elumatec in drugimi partnerji. Usposabljanje na Akademiji za partnerska podjetja, Rehau, prosti, ki vam omogoča, da dosežejo večje število ljudi, ki želijo izboljšati svoje spretnosti. Za leto tukaj bodo lahko za usposabljanje od 800 do 1000 ljudi. Razredi urnik je zasnovan tako, da največjo količino časa za učenje, kako preživeti v trgovini, učenje v praksi modrost okno proizvodnji. Program usposabljanja traja tri dni, jasno oblikovana in usmerjena na različnih ravneh študentov, od začetnikov do strokovnjakov, ki si prizadevajo izboljšati svoje spretnosti. To vključuje praktični pouk in številne odnose's tem povezana seminarjev:
- Osnovna delavnica o tehnologiji za začetnike podjetja;
- Osnovna delavnica o tehnologiji za podjetja;
Seminar za načrtovanje in analizo prosojno konstrukcij za podjetja z izkušnjami, Oddelku za oblikovanje in pripravljeni za delo s kompleksnimi o'predmeti;
- Seminar o fasadnih sistemov;
- Seminar na temo tehnologije montaže;
- Delavnica z zimskih vrtov;
- Seminar za prodajalce "Tehnika prodaja in tehnično-ekonomska argumentacija prodaje".
Obvladovanje znanja je obvezno'obvezni pogoj vsakega izobraževalnega procesa, zato program omogoča preskušanje o temah, ki so v pripravi. Uspešno opravljenem testi, študent prejme potrdilo o usposabljanju na Akademiji in omogoča proizvodnjo Oken, fasad in zimskih vrtov tehnologije Rehau.
Ponos ustanovitelji Akademije proizvodnega Oddelka, katerih stroške je več kot 100 tisoč evrov. Predstavitev izobraževalnega centra imel priložnost spoznati tehnične značilnosti in zmogljivosti opreme, posebnosti organizacije proizvodnje. V praktičnem pouku, učenci bodo lahko, da bi svoja Okna, vrata, montaža fasadni sistem. Poleg tega je postopek proizvodnje Windows bo vključevala namestitev dodatkov, ki se odločil, da povabi strokovnjake iz družbe partnerji, pribor (fitingi). Ta akcija je praktičnega značaja in je namenjen izboljšanju kakovosti izdelkov.
Trgovina je zgrajena iz opeke in plošče steno, "model" ukrajinski hiša z odprtine za Okna, kjer učenci bodo "krst ogenj" na namestitev sistema Windows. Da čakajo na drug test - test varjene'enotnosti PVC profil na posebni napravi. Strokovnjaki podjetje Rehau tudi načrt, da ga uporabljate za nadzor kakovosti proizvodov, podjetij, partnerjev in jim pomaga, vnesite želeni način varjenja.
Organizacija za usposabljanje, center enkrat prepriča nas, da podjetje Rehau prišel, da Ukrajina ne le prodajo proizvodov, in je zainteresirana za prenos novih tehnologij, usposabljanje strokovnjakov in zagotavljanje visoko kakovostnih izdelkov iz PVC profilov in aluminija. Zagotavlja prihodnost in uspešno poslovanje ne le svoje, ampak tudi številni partnerji po vsej državi. Kot pravijo, da bi dosegli popolnost je nemogoče, ampak, da si prizadeva za to potrebo.

POMOČ "BM"
Podjetje Rehau ustanovljeno leta 1948 na Bavarskem v mestu REHAU, kot podjetje za izdelavo komponent iz polimernih materialov. Od leta 1958, podjetje, ki se ukvarja z iztiskanjem okenskih profilov.
Danes, Rehau, je industrijska skupina, ki se ukvarja s predelavo polimerov za ekstrudiranje, brizganje, thermoforming. Podjetje ima lastno znanstveno-raziskovalni Inštitut, iz polimerov, ki se je specializiralo v temeljne raziskovalne in aplikativne dosežke na področju polimernih kemije.
Podjetje ima močan sektorske focus, visokih standardov kakovosti (ISO 9001), izvirno znanje in deluje na treh strateških področjih:
- Rehau za gradnjo oken in fasadnih sistemov, notranje in zunanje inženiring omrežij);
- Rehau za industrijo (visokotlačne gibke cevi, kompozitni materiali za zrakoplove, gradnjo, pohištvo, dodatki, izdelki za medicino);
- Rehau za avtomobilsko industrijo, na tem področju, veliko težav je mogoče rešiti s tehnologijo "Just in time" dostavo ob istem času).
Podjetje Rehau zastopane v Ukrajino od leta 1997, je eden od vodilnih dobaviteljev sistemov in tehnologij za proizvodnjo prosojne strukture. V trenutku, ko podjetje sodeluje z več kot 130 podjetij, ki proizvajajo Windows, fasade, zimske vrtove.
VIR: BudMajster

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика