вторник, 31 декабря 2013 г.

Tehnologija soočajo sten s keramičnimi ploščicami

Priprava za nasprotne stene za ploščice

Obrnjen stene tako, da ploščice je končni fazi dodelave stene. Vse grobo delo bi moralo biti v tem trenutku končan. Daleč od vas, Gospod, za začetek spopada za popolno uskladitev procesa vse stene v sobi. Nato strešnik približal. Stene morajo biti usklajena, Rotbart mora biti suha, vse je treba tal in krite s sesalno!

Zakaj sem poudaril dejstvo, da morajo biti v celoti usposobljeni v vseh stenah v sobi? Ker nič ni slabše, ko je po obrnjen stenah keramične ploščice so vidne razlike v vogalih. Če ste začeli, da položijo ploščice, da jo popravi, bo že prepozno. Da bi se izognili to moro ste se ni zgodilo - bodo posebno pozornost namenili ta proces vnaprej.

Tehnologija soočajo ploščice

Zdaj nekaj mojih nasvetov, ki vam bo pomagal, da stene revet ploščice. Začeti je treba pri izbiri ploščice lepilo. Preberite sestavo ploščice na embalaži, na voljo bo tudi priporočila za izbor lepila. Če ne, prosite prodajalca, da mi poveš, kaj te ploščice je bolje, da se lepilo. Če si kupil strešnik na trgu, to ni vredno. Tam prodajalec je bolj pomembno, da se prodaja kot pomoč stranki, da se sooča sten s keramičnimi ploščicami.

Ko kupite lepilo, pazljivo preberite navodila za njegovo pridelavo in uporabo. Če lepilo, jih zalijemo z vodo, in on biti preveč tekoča, potem je bolje, da lepilo ne bo. To je v primeru, ko je potrebno sredini tal, drugače keramične ploščice, bo izziv za vas.

Priporočam vam, nanesite lepilo na površino - bolje na steno. Uporablja se enakomerno v prostor, kjer bo lepljene kocke. Neposredno sooča sten s ploščicami storila. Oglejte strešnik, in pritisnil jo na steno, plast z lepilom. Imate nekaj sekund, da se ji malo nudge. Če nimate časa, in lepilo dobro - držite tesno. Če se zmotite, - ne strašljivo. Strešnik cepiči lepo skupaj z lepilom in nato otkachivaetsya v toplo vodo.

Zdaj še eno točko. So posebna območja, ki so nameščeni med ploščicami. Pomagajo, da bi natančno (enotna) vrzel. Jih ne smemo zanemariti, brez njih boste strešnik točno ne dajo. Mimogrede, ne bi smelo biti dovoljeno, pritisk ploščice na vsaki drugi. Pod tako težo je lahko poči. Če želite to narediti, in pustite praznega teka. Po ploščic bo treba storiti - ti deli so odstranili, in šivov plašč za trowel.

Za furnir izkazalo enaka, ploščice začeli širiti od spodaj plast. Prvič, dal celotno linijo ob tla, nato drugega, itd., Prva stopnica je postavljen v kotu. Pogosto se zgodi, da je dolžina sooča steno, tako da je zadnja stopnica ni laž, to bo treba izrezati. Za take "cut off" ploščice pick oddaljenem kotu. Razmišljam o tem, kje je, da poskrbi podobne pomanjkljivosti sooča ne ujame oko. Mimogrede, ta problem je rešen, mozaiki, ko ploščice, jih narežemo na manjše elemente in se razširila v težavah kot celotno sestavo.

Ko ploščico, ki je že pritrjena na steno, ji malo knock posebno kladivo. To zagotavlja najboljše nastavitev ploščic in lepil. Razbijanje zelo previdno, tako da, ko se na stenah keramične ploščice, ji ni v split.

Upoštevajte te nasvete in boste se soočajo hiša je lepo in urejeno, in če je srečen, in od prvič.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика