понедельник, 30 декабря 2013 г.

Dekorativne učinke: prevoz

Dekorativne učinke: prevoz

Tovor za vlivanje roll - vrste granulacijo. Ob istem času, da ustvarite dekorativni učinek, ki uporablja enako svetlobo dodatne tehnike. Površina glaze prvi teksture, in potem je valjani ZIM'ATA kot blazine, tkanina.

Ker glaze seveda se hitro suši, je bolje, da delajo skupaj - ena oseba, ki povzroči, da se glazura in drugih valjani trak iz blaga. Pri nakupu materialov, preverite njihovo združljivost. Nikoli ne mešajte oljne in vodne barve, lakiranje'Yu.

Dekorativne učinke: prevoz
Kaotično vzorec, ki je nastala kot posledica voznega v različnih smereh valja z ZIM'zmečkan tkiva. Če je pretok valja bo zgoraj navzdol, se bo vzorec z navpične črte.

Korak 1

Dekorativne učinke: prevoz
Uporabite spodnji sloj barve. Zgornjo plast mešanica štirih delov emulzija barve z enega dela glazuro. Da bi dobili želeni ton nafte glazure postopoma dodajte olje barve za barvanje.

Korak 2

Dekorativne učinke: prevoz
Slika ploščami z zapestnice iz lasasto zdravljenje površine površina ne presega 3 sq.m m naenkrat. Občasno obrišite hlačnice na čisto krpo, ki vpije, črnilo ali papirnato brisačo.

Korak 3

Dekorativne učinke: prevoz
Somkuti tkanine v obliki valja. Če želite ustvariti navpične črte trak tkanine na steni, kot je začela izvajati testo z valjar. Zgrabi robovi, ki mejijo razredi in poskusite tako, da so vzporedno.

Korak 4

Dekorativne učinke: prevoz
Za risanje naključni vzorec roll roll tkanine v različnih smereh, občasno sukanje njo očistite mesto iz. Ko so vse tkanino, namočeno v barvo, sprejme nov kos. Preden zavržete uporabljajo tkanine, pustite, da se osuši.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика