суббота, 28 декабря 2013 г.

Uporabi plastičnih Oken, da izboljšate svoje življenje? 2008-10-13 16:36:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Uporabi plastičnih Oken, da izboljšate svoje življenje?
2008-10-13 16:36:25


Da bi vaš plastičnih Oken za dolgo časa je dal veselje, vas prosimo, da se seznanite s priporočili za njihovo uporabo. Plastična Okna in vrata so zelo preprosta za upravljanje in zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Če je naslednja priporočila boste lahko za preverjanje njihove zanesljivosti in trajnosti.



  • - Zaščitno folijo iz profila, je treba odstraniti takoj po zaključku zaključna dela.
    - Po prenehanju zaključna dela, čiščenje in plombiranje mehanizmov pribor iz umazanijo, pesek in ostanki malte.
    - Za umivanje Windows, uporaba mila ali pralnega praška. Ne uporabljajte abrazivnih čistil in topil.
    - Dvakrat na leto, mazanje gibljivih delov pribor za strojno olje 1-2 kapljice.
    - Da se ohrani elastičnost tesnila namažite jih dvakrat na leto silikonsko olje.
    - Za preprečevanje okvar, vse operacije z flowtronic zaporni ročaj porabiti, ko popolnoma zaprta vrata.
    Priporočamo, da se ne dotaknete Windows vročih predmetov.
    - Okna iz PVC profila imajo povečano odpornost prepustnost zraka. Tako vlage, prej je šel skozi razpoke v stare okvirje, lahko rešujejo v hladni sezoni na površini stekla v zaprtih prostorih. Redno zračenje odstrani iz prostora odvečno vlago in Vam bo prihranilo od ta neprijeten pojav.
    - Za doseganje normalno vlažnost opomba učinkovitosti obstoječih prezračevanje. Normalno, v stanovanjskem območju na temperaturi 20 C, vlažnost in je 30-45% v zimskem času in 35-50% v poletnih mesecih.

Naslednje ukrepe, ki bodo pomagali, da se prepreči visoka vlažnost v prostoru, in tako preprečiti neželene posledice:

  • - Prezračevanje vseh prostorov 3-4 krat na dan za 15 minut in vsako jutro za 20-30 minut (še posebej, spalnica);
  • - Med zračenje okna morajo biti bolj odprt (ni zavrnila), ki bo zagotavljal učinkovito prezračevanje za kratek čas;
  • - Ne nižjo notranjo temperaturo pod 15 C.

Redno zračenje


Plastična Okna imajo visoko gostoto vse z'spojin in zaprta miss zelo malo zraka. Torej, v prostorih nakopičene vlage (še posebej, kuhinja), ki spada v najbolj kul deli, ki obdaja strukture, t. i. na steklo, v obliki znoja in kondenzata, in ko hude zmrzali, skupaj aluminij okvir - ice. Za preprečevanje teh pojavov, je treba najprej za zmanjšanje vlažnosti v prostoru za redno prezračevanje, ki ne zahteva dodatnih stroškov, ali vgradnjo prezračevalnih sistemov ali klimatskih naprav. Na podlagi smislu udobja, vlažnost mora biti več kot 30%. Za preprečevanje rosenja na notranji površini stekla ne blokira pretok toplega zraka iz hladilnika, da se steklo.

Skrb za gume tesnila

Tesnila so izdelani iz sodobnih materialov, ki pa so podvržene naravnim staranjem. Za podaljšanje obdobja njegovega delovanja, t.j. ohranja elastičnost in sposobnost, da se zadržijo vse osnutke in tuši, boste potrebovali enega ali dva krat na leto, da jih jasno pred umazanijo in obrišite posebna sredstva. Uporabite, če ročaj dobro zanič tkanine. Po tej pečat na Svoje okno, ostanejo elastična in vodoodbojen.

Drenaža

Vsaka plastična škatla, ki zaključka poti za izhod izhod nakopičenih v, da se posuši. Razelektritve so kanali, ki se nahaja v spodnjem delu okvirja, ki jih lahko zlahka najdete tako, da odprete pokrovček. Treba je spremljati stanje teh kanalov, in od časa do časa, da jih jasno pred umazanijo.

Nega pohištva


Vaša Okna so opremljena z kvalitetno okovje. Da se razširi njeno uporabo in vzdrževanje brezhiben videz ne sme biti manj kot 2 krat na leto na namažite vse gibljive dele z oljem, ki ne vsebujejo kislin ali smole. Nega dodatna oprema uporabljajte nedestruktivne sredstva za zaščito pred korozijo.

Nega okvir iz PVC-profil

PVC občutljivi na kislih raztopin. Zato je okvir, je treba čistiti z navadnim milom in vodo ali s pomočjo posebnih detergenti, ki ne vsebujejo topil, abrazivne snovi ali aceton. Orodje se uporablja d'če bombažno krpo na okvir površine in dovoliti, da se popolnoma posuši. Nato okvir funt suho ali vlažno krpo. Ne dovolite, da udari na zunanjih površin okvirja in uporaba praskami.

Nega okno ročaj


Če je okno ročaj je zrahlja, se morate, da odpravi pod, okrasni trak, da se spremeni iz navpične v vodoravno in privijte vijake. Vaš prijem spet trdno pritrjen.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика