пятница, 27 декабря 2013 г.

Staro omaro

Obstajajo ljudje, ki lahko zlahka del s staro pohištvo, glede na to da kot "smeti" in "smeti." Vendar pa je za druge prababushki omaro - več kot le predmet inter'jer. To, vsaj družinska dediščina. Shranite ga za zanamce - da ne manj pomembno, kot pa pustite dober ugled.

Vendar pa, preden za vedno napisati stari omari v apartma vam lahko prinese.

Začnimo z slab vonj, ki včasih je spremljevalec starega pohištva. Znebiti se je potrebno vzeti steklenico spray z denaturiranega alkohola ali drugih antibakterijsko sredstvo, ter postopek celotno notranjo površino ohišja. To bo preprečilo nastanek in razmnoževanje spore, ki je vzrok za slab zadah. Po tem zdravljenju potrebujete dober sušenje. In potem lahko dal v omaro aromatskih pad ali dal odprti lahko kave. Če je postopek za brizganje ni rezultatov, morate izvajati bolj radikalen pristop je, da posodobite notranje talne Kabinet z lak ali pa barvo.

Kako spremeniti videz starega pohištva? Kako vklopiti prababushki redkost v resnično eleganten stvar, ki bo krasijo inter'jer? Za to obstaja več načinov. Na primer, z trendy tovora dekor staro omaro, bi dobili drugo življenje in edinstven čar. Glavna stvar tukaj - barvo. Pri izvajanju dekor starinsko uporablja toplih pastelnih odtenkih, predvsem kremasto bele barve. Če Omara je površina gladka in celo, dovolj, da barva je bela spray ali čopičem. Če so razpoke z lopatico, ki jih je treba izpolniti z polnila vse barve, kot v okviru barve še vedno ne bodo vidni. In potem jim omet, da se posuši. Pred slikarstvo gladko ven kožo. Zaključek belo omaro malo strmina z drgnjenjem kože na več mestih.

Zdaj je čas, da bi sprostili domišljijo, da okrasite vrata Omare. Prijavite se lahko vse priljubljene vzorec. Če želite to narediti, ga kopirate z uporabo stroja iz revije ali knjige, če je potrebno, poveča ali zmanjša, in nato prenesite vzorec na sledenja-papir in skozi karbon papir v Kabinetu. Barve vzorec mora akrilne barve. Da bi dobili lepo pastelnih tonov in več možnosti odtenkov, vse barve, razredčenega z belo.

Če želite posodobiti Kabinet in s pomočjo ne manj modi decoupage tehniko. Pred uporabo površine morajo biti pobarvane v vseh barv. Če obstaja želja, da bi dal za ozadje, jo je treba uporabiti poseben lak, ki tvori crack, in spet paint paint drugo barvo ali odtenek. To bo crack, in v razpoke se bo pojavil nižje plasti barve. V ozadju je pripravljen. Nato iz rednega tri-slojna plenice z lepo vzorec, moramo, da bi si rezino ali celotno sliko, če želite osamiti le vrhnjo plast in skrbno nalepite na vrata Kabineta lepilo PVA lepilo, ločila vode. Nato sliko ali celotni površini pokrov več plasti akrilnih ali parket lakom. Namesto krpice lahko uporabljate in različne slike, fotografije, vendar tanjši od papirja, boljši je končni rezultat.

Tako veliko stvar, ki jo morate da se prilega v inter'jer. V na ustvarite slog vsaka podrobnost je pomembna. In neposredni okolici vlade bi morala biti v harmoniji. Kaj bi to lahko bilo? Drevesa'leseni stol, stilizirane mizica ali zamenja, mize, posodobljeni v isto tehniko kot Omara. In morda, okvirji, slike na steno ali na tla vaza? Če vlada bi stoji na oknu, potem pa "igrajo skupaj" lahko zavese. Obstaja veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Irina Bogantseva

Fotografija www. dkimages. com

Vir: myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика