вторник, 31 декабря 2013 г.

Oblikovanje majhno stranišče

Oblikovanje majhno stranišče

Najmanjša soba v apartmaju ima stranišče, vendar pa to ne pomeni, da je njegova oblika bi bilo treba pristopiti z manj odgovornosti kot za načrtovanje celotnega stanovanja. Ker je glavni problem ta soba je majhna po velikosti, inter'jer wc je treba storiti tako, da na koncu, je začel zdi bolj vizualno.

Za ustrezno zasnovo wc

Vizualno in dodajte presledek bo pomagal svetle barve, običajno modre, kul odtenki so postali relikvija iz preteklosti.

Če otlochno materialov, ki se uporabljajo v kopalnici, pred'so posebne zahteve v SV'ASCO z visoko vlažnostjo, wc je mogoče uporabiti ne samo ploščice, in zanimiva Ozadja za wc. Ozadje v stranišče lahko na videz zelo impresivno, ker so lahko posnemajo koli materiala. Poleg Ozadje stene wc je mogoče teksturirane dokončaj mavca, umetnega kamna ali celo drevesa. In lahko skupino različnih materialov.

Oblikovanje majhno stranišče bo bolj udobno, če si dal talnih keramičnih ploščic in sintetične preproge. Preproga na sintetični bazi je značilno veliko različnih barv, ki daje možnost, da izberete barvo, ki se popolnoma prilega v majhno stranišče.


Pogosto design majhno stranišče pokvari cevi komunikacije. Priporočljivo je, da očistite cevi za polje mavčne plošče, ki se jih lahko nato okrasite koli materiala, kot so mozaik, Ozadja ali ogledalo. Mimogrede, ogledalo, ki je ena najučinkovitejših tehnik za izpostavljanje majhen prostor.

Prav tako pomembno vlogo v vizualni razširitev malo prostora, je osvetlitev. Ne mislite, da če je soba dovolj majhna, da visi na stropu ene žarnice. Priporočljivo je, da se postavite na strop v kopalnici napeljave. Svetloba se odbija od svetle površine in dobro, da se ukvarjajo z vlogo širi prostor.

Toda, če želite, da oblikujejo majhno stranišče ni le zdelo bolj vizualno, ampak je postala svetlejša, v resnici, je treba narediti spremembe, in o', da združi kopalnica s kopalnico. Ta tehnika Vam bo omogočilo, da bi dosegli optimalno velikost in opravljajo osupljiv design. Vendar je vredno, če upoštevamo, da take spremembe zahtevajo odobritev oblasti, zaradi česar je težko popraviti. Torej, če ne želite, da preživijo čas, da razširite prostora je za uporabo svetlobe, barva in ustreznimi materiali.



Članke na temo:

  • Popravilo stropa v sanitarijah
  • Popravilo talne v wc
  • Zaključek wc, z rokami
  • Izberite Ozadje za wc
  • Kako ustvariti čudovite inter'jer wc
Kategorija: Popravilo wc
Datum: 17. Februarja 2012
Oznake: wc

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика