суббота, 28 декабря 2013 г.

Kako bi popravila z umom in izbrati prave materiale?

"Ko končno bo konec, to popravilo? " - To vprašanje skrbi mnogi, ki se je odločila za bolj ali manj resno popravilo stanovanja ali hiše. To je samo na TV popravilo je 1:00. V življenju vse, kar je veliko bolj zapleteno. In Vam bo pomagal ne samo visoko kvalificirane gradbeniki, ampak tudi visoko-kakovostnih materialov.

Komunikacija je osnova "krvi" dom

Preobrat se začne z sluznice komunikacije. Osnovno sporočilo danes je vodovod, ogrevanje in električna napeljava.

Ko notranja oprema kuhinja, kopalnica in wc morali paziti na obstoječe vrste cevi za vodo, kot tudi njihovo življenjsko dobo.

Najbolj priljubljeni so kovinsko-plastičnih cevi. So prilagodljiv, enostaven za ovinek, potem dobro ohranjajo svojo obliko. Ta pomemben trenutek, ki omogoča, da se uporabljajo čim manj s'zadrge in položite cev, skoraj povsod. Stroški takšne cevi je nizka in storitev življenje je včasih enači s trajnost betona.

Danes na trgu obstaja veliko različnih polimernih cevi različnih proizvajalcev. Posebnost teh cevi je, da v njih ne nastajajo usedline, in zato, kakovost vode ostaja enaka. Njihova življenjska doba je 50 let.

Pomanjkanje polimerne cevi: velik zunanji premer, manjša togost, nezmožnost krat: cevi morajo biti zgrajena samo desno, s'enotnost cevi potrebujejo posebno opremo, ki so povezane cevi s pomočjo varjenja.

Prav tako se uporabljajo cevi iz bakra. Nimajo slabosti. Njihova življenjska doba je 50 do 100 let. Montaža bakrene cevi težko: za s'enotnosti včasih uporabite varjenje, upogibanje, da bolje opravljajo za ogrevanje. To ni poceni: linearni merilnik je 300 do 700 rubljih.

Morate odgovorno, da izberete stalnica. Vsaka točka vnos vode ustreza ločena vrata. Kot pravilo, uporabite "loterije", ki so cevni del z zaprti ventili. Glavnik in pripravi dal skupaj ventil.

Pomembno vlogo pri hiša ima ogrevanje. Če trenutni ogrevanje izpolnjuje Vas, ni smiselno, da jo spremenite. In če Ste se odločili za spremembe, prosimo, preverite izbiro radiatorjev.

Že uporablja, litoželezni radiatorji. Še vedno so najbolj učinkovite in trajne, vendar je zaradi svoje teže in velikosti je nadloga.

Kasneje se je pričela z jekleno ploščo toplotni izmenjevalniki. Jekla serije" obstajajo tudi plošče in cevni radiatorji.

Naslednji so modularne radiatorji - bimetallic in aluminija. Prva je bolj trajno in varno, kot manj nagnjeni k izkrivljanju.

Skrbno ohranjanje vodi za prezračevanje. To je nemogoče, da bi prekinil njuno konfiguracijo, v nasprotnem primeru se celotna hiša bo ostala brez prezračevanje.

Niti ne bi "skriti" v steni Centralnega ogrevanja oporniki.

Električni komunikacije zahtevajo posebno obravnavo. Tukaj baker je brez konkurence.

Za različne dele električne vtičnice morali uporabiti drug kabel, glede na predvideno obremenitev. Za razsvetljavo in gospodinjske vtičnice uporabite žice s premerom 1, 5 mm2, za električni ali vroče vode grelec je treba 4-6 mm2. Na podlagi tehničnih značilnosti, izbranih in napravo priključite na linijo.

Pam'upoštevajte, da vse vtičnice in električne opreme, ki mora biti ozemljena, prav tako je treba do tal kad in pladenj tuš in Electrosite namestite RCD - napravo, ki bo zagotovila zaustavitev v sili.

Izberite "pravilno" Windows

Windows igranje v zaprtih prostorih pomembno vlogo: če ne zagotavlja izolacijo, ogrevanje, ki bo v prostem teku. Okno, izberite dolgoročno, zato je njihova trajnost je pomembno merilo izbire.

Najlažji način je, da namestite plastičnih Oken. Na podlagi teh Oken je, PVC-profila. Njegove lastnosti so pomembne za določitev življenjske dobe sistema Windows, svoje izolacije.

Velik širjenje varčevanje z energijo, steklo, zahvaljujoč posebni trak omogočajo, da shranite od 70% do 90% toplote.

Opomba okno pribor: raje znanih proizvajalcev.

Poleg Windows morali razmišljati o hrupu in toplotno izolacijo zidov. Izolirni materiali, ki so razdeljeni v 2 vrsti: organska (penoizol, pena, plastika, polistiren pena, isolon, in tako naprej ) in anorganske (mineralne volne, iz rezanih steklenih vlaken). Organski materiali so prednosti: visoko izolacijske lastnosti, nizka gostota. Vendar pa obstajajo tudi številne slabosti: ranljivost, vodo, paro prepustnosti.

Anorganske snovi privlačna z vidika varnosti in trajnosti. Ne sesulo, ne "roll navzdol" in ohranjanja izvirnih lastnosti za več let.

Brez dekor kjerkoli

Ko končate, komunikacije, nameščen operacijski sistem Windows in ustvaril izolacije, lahko začnete obdelave.

Najbolj priljubljen način za okrasitev stene - Ozadja. Papir, stene-papir bo trajalo 10 let. Prednost nekaterih Ozadje ima posebno prevleko. Na primer, vinilna tla pred vlago, umazanijo in uv žarki. To podaljšuje njihovo življenjsko dobo, prihrani barvni, omogoča, da se potopi.

Kuhinja, kopalnica, zahtevajo trdno plohi. V tem smislu so brez konkurence v keramične ploščice. Ploščice, ki je potekal gladko, pred polaganjem gladko površino. Za polaganje uporabo tako imenovane "lepilo".

Ploščice so oddali blizu druga drugi, za enako obdobje uporabe, ki prečka, in reže - posebno "plavajoči". To je vodoodbojen in antiseptično učinek, preprečuje pojav glivic.

Kopeli lahko izberete nalepke ne veljajo koroziji in bo trajalo dolgo časa. Akrilova kopalnica je tudi zelo trpežna. Treba pam', da ne pozabite, da je površina, akril mora biti briljantno: dim tla in potemni v času. Prednost akril kopeli - ni nikoli hladno.

Življenjsko dobo jeklene kopeli enaka dvajset let. Kakovost je odvisna od debeline zidu, ki je približno enaka dva in pol milimetrov. V takih kad voda ohladi zelo hitro.

Če so tla v kopalnici in kuhinji je bolje, da ploščice, kaj materiala so primerna za sobe?

Zdaj na trgu obstaja ogromen izbor talnih oblog. Zelo priljubljena je lepljena parket.

Med materiali z visoko odpornost proti obrabi je PVC prevleko.

Torej, preden začnete popravilo, naredite načrt, "ukrep sedemkrat". Mislim, da o tem, kakšen rezultat, ki ga želite videti, pogovor z gradbeniki. Izračunajte vaš proračun: ne ogrožajo pomembne elemente, na primer o podrobnostih komunikacije ali Windows. Razmišljati o tem, da ko ste se odločili, enkrat, enkrat, da bi popravila, Boste lahko, da bi le kozmetični popravila. Uspeh!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика