понедельник, 30 декабря 2013 г.

Okna: PVC, ki gre v napad, 2006-11-02 19:30:17

Gradnja in rekonstrukcija.








Okna: PVC, ki gre v napad
2006-11-02 19:30:17

Okno trg v Ukrajini v zadnjih letih je značilen hiter tempo razvoja. V sektorju PVC profil sistemov tujih dostave v štirih letih povečalo v 3, 4-krat, v istem času, okna iz aluminija je bilo uvoženo v 2, 1 krat. Če govorimo o dreves'lesene konstrukcije, na voljo v večini Domovinske surovin tudi umikajo pod agresivni v napadu tujih PVC.

Tako kot v prejšnjih izdajah ("Posebej o gradnji hiš" in "Posebej na popravilo pisarniških") smo povsem dovolj, analizirali trg plastičnih Oken v tej sobi se bo osredotočil na aluminija in dreves'lesenih konstrukcij.

ALUMINIJ WINDOWS
Raven porabe aluminija sistemov je Dokaz, da je večje število oddities v arhitekturi, prisotnost sodobnih kompleksnih modelov.
To je razveseljivo, da je ta slika dveh letih se je tudi povečal in ostaja na ravni uporabe na Poljskem (glej tabelo). Ob istem času, v Nemčiji številka precej višja.
V Ukrajini je danes lasten profil sistemi ponujajo tri industrijskih velikanov. Največji med njimi - Kijev (nekdanji Brovary rastlin iz aluminija gradnjo načrtuje in izdeluje profile, ki ni manjša včasih na ceno najbolj uvoženo. Dnepropetrovsk "Yugchermet" odpre se glavno okno profili - podobno italijanski sistem pod lastno blagovno znamko "TECNA". Drugi, manj pogosto uporabljajo, uspešno uvožene jih iz tujine. To velja za domačih proizvajalcev. Relativno visoki stroški ekstrudiranje umre na nizke porabe posebnih profilov, ki se pomnoži s številko izdelka, ki je močno prizadela proizvajalec in zahtevajo velike finančne naložbe in povečuje kapitalsko intenzivnost proizvodnje (podobno shemo, ki se trudijo za proizvodnjo PVC-profil v Rivne, nakup več komponent v madžarskem PANORAMA). Donetska tovarne aluminija pod vodstvom turški poslovneži so dosegli relativno dobre rezultate. Dve obstoječi domači proizvajalec - Kijev rastlin "Afcon" in " Kharkov "kovinski" - zavzemajo zanemarljiv tržni delež.
S 14% uporablja za Ukrajino aluminija sistemi p'eno petino ukrajinskega porekla. Največji prispevek turške profili (količina uvožene SARAY, ASAS, KURTO-GLY in drugo), skupaj delež, ki je 27, 56% uvoznih ali 23% skupne porabe aluminija.
Na drugem mestu je na priljubljenosti so grški sistem, ki je predstavljal BALKAN, alumil S.A. in drugi. Njihov skupni delež na trgu - 20, 64% uvoznih ali 17, 2% aluminija sektor na Splošno. Za razliko od turških blagovnih znamk, od katerih nobena ima svoje predstavništvo v Ukrajini, grški rafinerije, nam je poslala svoje predstavnike in zagotavlja tehnično in servisno podporo.
Bistveno nižji in skoraj enak delež sheme, Belgijski in poljskega izvora. Dvakrat izgubili z Grki Belgijci - REYNARS in RC SISTEM, pri čemer splošno, le 8, 7% trga. Poljaki so METALPLAST, YAWAL in SPEKTRALNO - delež je 8, 2%.
Povsem drugačno stanje nemški profil sistemi za aluminijaste in plastične sektorjih trga. Velika premoč Nemci na področju okna PVC, med "alumns" jim je uspelo, da le 4, 53%. Zelo majhno tržno nišo, ki jih zaseda dostavo profil italijanske proizvodnje - METRA in WICONA - 0, 72%, ruski "Agrisovgaz" in drugih " - 0, 49%, Izraelski KLIL - 0, 26%.


DREVESA'VIKNA
Drevesa'leseni objekti so tako imenovani "eurowindows"in tradicionalne Docski. 38% Windows v smislu težo, so 7130 tako jih 588, 3 ton ali 8555 kosov bilo uvoženo iz tujine, ki je znašala 8, 25%. Strešna Okna, ki Ukrajina ne proizvaja bilo uvoženo 4802 enote, Ki presega število Windows standard imenovanja na 1050 kosov in 56% od vse uvožene modele.
Stroške okno je odvisno od mnogih dejavnikov - les, število letal odpiranje (fitingi), steklo, steklo, ki se uporablja za proizvodnjo, in tako naprej, Tako da bi nekatere natančne številke nemogoče. Razpon cene na danes veliko. Samo reči, da je povprečna okno s povprečno posladek" lahko stane od $ 400 $ 1200 in gor (odvisno od iste "ćaba").
Kot je bilo že navedeno, les, postopoma nadomesti z uvoženo PVC. In razlogov za ta postopek je nekoliko. Tradicionalni "Sovjetski" drevesa'lesene strukture, ki ne izpolnjujejo danes ne le potrebe sodobnega potrošniki, pa tudi zahteve DSTU opredelitev značilnosti toplotno, zvočno izolacijo in prepustnost zraka je precej. Alternativa Windows iz treh plasti
lepljen lameliran les in steklo slabše njihove plastične kolegi, kot za cene (so dražji za približno 30%), in obratovalne lastnosti (zajema tudi najbolj učinkovita Okna v 3-5 letih se začne obrushivaetsya zunaj). Zato povprečni državljan naredi izbiro v korist plastičnih Oken v škodo "naravne" (impregnirani zaščitna sredstva). Ob istem času, dobaviteljev PVC profilov, da bi zadovoljili kupca, ki ponujajo veliko število laminirane (caserjonny) so profili, ki ni manjša v dekorativne naravnega lesa, in včasih presegla. Druge lastnine, pripisan "naravnih" izdelkih, - absorpcije vode - na drevo "eurowindows" in plastični materiali so isti, natančneje, to je popolnoma odsotna.
Zato procesu prehoda od drevesa'lesena Okna za plastična konstrukcij o'ktune in ni odvisna od geografskega položaja države. Samo opozorilo, da je dinamika prehoda je premislek o ravni gospodarskega razvoja. Proučevanje grafov, vidimo, da je premik k priljubljenosti PVC Okna se dogaja v drugih Evropskih državah. Hitrost spremembe, ki smo jih presegle celo najbližji Zahodni sosedje - Poljska, kako smo tradicionalno dedovanja, in premakniti z velike korake, da se dosežki vodja okna industrije - Nemčija.
Materiali, ki jih je revija "Predstavitev"


NOTA BENE!
Enotni-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo "kul" za naše zemljepisne širine. Vendar pa, paradoksalno je, da so pogosto boljšo zaščito pred hrupom, kot dvojno komoro.
Višje razmerje zasteklitve (razmerje med področju stekla, in skupna površina oken), hladneje bo v stanovanju.
Pravilno sprejeti meritve jamstvo za kakovostno namestitev sistema Windows. Naj specialist.
Ko kupite Windows je treba uporabljati z'iz:
Kaj je okno proizvajalca potrdilo UkrSEPRO. To potrdilo mora biti izdano za vse izdelke, ne le njenih posameznih delov (profil, pribor, steklo).
Kaj je vključeno v ceno okna: stroški izdelka, dostave, montažna dela.
Kakšne vrste stekla enota: dvojna, trojna ali varčevanja z energijo.
Vključeni dodatki (standardna nastavitev), okrepitev, potrošni material potrebni med namestitvijo (sidro SV'ASCO, moznikov, tesnilni trakovi, tesnilni materiali).
Koliko je demontaža starih Oken.
Kaj garancijo'asana proizvajalec nosi Windows? Ne mešaj garancijskega roka, v katerem je proizvajalec dolžan'obvezuje, da bo odpravil vse napake, in razglasila življenjsko dobo okna.
Ali davkov v skupno ceno? Nekatera podjetja, ki ne vključujejo DDV, ki lahko vizualno zniža vrednost za 20%.
VIR: Posebej o....


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика