суббота, 28 декабря 2013 г.

Kako na urnik popravila

Popravila, saj je za vsako resno podjetje zahteva načrtovan pristop, seveda, če se izvaja za odpravo izrednih razmer. Načrtovana popravil, preden se je začel, se določi nosilce del in obravnava različne načine njihovega izvajanja. Popravilo načrta zagotavlja izbor na potrebno gradnjo in dodelavo materialov, kot tudi predhodne izračun stroškov. Pre - ker praviloma v procesu popravila obstajajo različne že prej ne šteje za vprašanja, ki zahtevajo dodatno materialov in v skladu s tem nobenih dodatnih stroškov. Najprej, če boste za popravilo stanovanja ali hiše, se je treba odločiti, kakšne vrste popravil, da je treba opraviti. Bo enostavno kozmetični popravilo ali prenovo, z zamenjavo vodovodnih, Okna, vrata, talne obloge, in je lahko popolna preureditev stanovanja.

Kaj morate narediti načrt za popravilo

Načrt večjih popravil, seveda pomeni precej velik obseg dela in posledično visoki stroški. Poleg tega so stroški bodo odvisni od tega, ali popravil, ki jih izvajajo lastne sile ali s pomočjo zunanjih gradbeno podjetje. V tem primeru se stroški popravil se bo povečala tolikokrat, kot je storitev teh podjetij so precej drage. Skoraj vsako popravilo, razen za spremembe se lahko izvajajo samostojno. Vendar obnova priporoča, da se izvajajo s pomočjo organizacije, ki bo prevzela vse zadeve stojijo', povezanih z registracijo ustrezna dovoljenja za opravljanje takih del. Najbolj koristno, da izberete podjetje, ki opravlja popravilo "na ključ". Ki se izvaja na celotni kompleksni del : od za razvoj in koordinacijo projekta za odstranitev naplavin in čiščenje prostorov po prenehanju popravila.

Razvoj načrta za popravilo stanovanja, je treba določiti zaporedje dela in zaporedje prenova sobe. Ni vredno hkrati opraviti popravila v spalnici in kuhinji. Štetje popravilo pogoji, je potrebno upoštevati čas za pripravljalna dela. Sprostitev sobi pohištvo in okrasne elemente, moč kosi in priprava stene, strop in tla,-da-popravi. Staro Ozadje, če sploh, je treba odstraniti. Če je strop je bil samo pobeljene, je zaželeno, da se pranje proč belež. Morda boste morali namestiti nove električne vtičnice in stikala, ki pa zahtevajo polaganja novih kablov. Vse delo, ki ga je najbolje opravi zaporedje: strop - stene, tla. Če nameravate zamenjati Okna in vrata prostorov, njihovo zaželeno, da namestite po delu, ki je končan s stropa.

Gradbeno podjetje specializirano za popravila stanovanjskih in poslovnih prostorih običajno poslovni načrt, popravila stanovanja, ki so pobarvane in velja za najmanjše podrobnosti. Predvideno je potreba po ustreznih orodij in osebja, ki bo sodelujejo v različnih fazah popravila. Takšni načrti so upoštevani vsi stroški, vključno s stroški prevoza, električne energije, kot tudi za plače izvajalcev. Le s takim načrtom, lahko podjetje prilagodi svoje aktivnosti in sodnik na donosnost ali izgube. Običajno v trdnem stanju gradbena podjetja imajo posebne načrtovanih službe, ki oblikuje take projekte in načrt za delo.

Ocenjeni stroški popravila

Vsak projekt, ki vključuje napovedi za popravilo. Kako narediti oceno popravila delavci vedo, posebno proračuna Ministrstvo. V Arsenal teh oddelkov imajo posebno ceno oznake, ki vsebuje celoten seznam dejavnosti, ki se izvajajo v procesu popravila. Poleg tega je cena oznake so različne vzpon in padec tečajev, katerih vrednost je odvisna od zahtevnosti dela, pogoje in še veliko več. Ne pozabite, da dodate na popravilo stanovanj lahko samo usposobljeno količina nadzornikom, ki ve, kako in kdaj naj se uporabljajo koeficienti in kaj storiti v primeru odsotnosti v ceno oznake, ki ali vrste dela.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика