воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Vaš pokorni služabnik 2008-12-05 10:52:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Vaš pokorni služabnik
2008-12-05 10:52:25

Med žamet plasti z popumentary in bujne crinolines iz svoje lastniki so bili uslužbenci, dolžnosti', katerega dolžnosti so vključeni v varstvo dvorec obleko. Se očistiti, popraviti in čistiti v zaboji za shranjevanje razkošne obleke, in, kot je potrebno, jih potegnil ven, da bi lastnik obleko. Danes večina ljudi, ki rešuje problem skladiščenje in oskrbo svojih, od časa do časa, da je na robu živčni zlom zaradi neuspešnega iskanja nujno potreben, toaletni izdelki: neckties, srajce, in tako dalje Toda, kot je pogosto vest zlikane majica izgleda zelo privlačen videz, po dolgo ostati v tesnem omari, in zdi se, točno v trenutek, ko se bo obrabe. No, moram nekaj storiti!

Če v omari popoln red, vrata ne potrebujejo In veste, kaj? Če pogledamo skozi moji omari, pick up optimalno sistema za shranjevanje. Poleg tega so možnosti danes v pohištveni trg, mnogi od relativno poceni predlogov IKEA za izjemne dela, projektiranja in inženiringa misli, da so najboljše italijanske in nemške tovarne. In iz velikega števila oprema: palice, stojala in police, žične košare in perforirano pladnji, obešalniki za hlače in posebne škatle za shranjevanje vezi, pisalniki in vrečaste torbe za oblačila - lahko izberete za vas najbolj primeren.

Veža: kotu garderobe s top osvetljena - kombinacija drsnih in krilnih ogledalo rolete in DSP Tradicionalno mesto za shranjevanje oblačil je ovrednotena z eno spalnico, v ozadju vrata, ki so skrita iz ljubopitljiv oči osebni prostor lastnikov. Če je ta soba, je podolgovate oblike, ona je tako kot nalašč za naše namene. Deljenje prostora čez plošče pritrjene na njih lahka, zložljiva in drsna (tako imenovani coupe) vrata, boste prejeli ločen prostor za vašo garderobo. Na plošči so vključeni plašč-znanih proizvajalcev, kot so MOLTENI, lahka, enostavna za namestitev, in posebno tesnilo na vratih zaščito obleke v garderobi od prahu. Na zahtevo stranke, plošče so lahko izdelani iz kaljenega stekla v alu okvirji, ali lesa - oreh, bukev, češnja, beljen... Vendar, garderobo, Suite, lahko načrtujete v fazi načrtovanja objekta, in potem morate particijo off spalnica bo izginila.

Notranjost večnamensko garderobo CPD Glavna zahteva, da pred'je garderobo, končni funkcionalnosti. Omejen znesek to bo imelo za namestitev različne stvari, različne v namen, pogostost uporabe, velikosti in tako naprej, zato ga je treba uporabljati preudarno vsak kvadratni centimeter. Pod rod, ki se nahaja v jopiči, hlače obešalnik, čez prsi, sprednjo površino, ki je izdelana iz prosojne plastike (to je lažje videti njeno vsebino), - prostoren police s kovčki, kjer sezonsko stvar, v bližini košare s čevlji - Bay za dolge obleke. Blizu vhoda, lahko postavite stojalo ali ločitev na podlagi pogosto uporabljenih stvari, in v skrajnem kotu, da je dal izključno varna za vaše Najljubše Plašč, predvidenih v omarah tovarne MOBILEFFE.

Strokovnjaki priporočajo v fazi načrtovanja razdeliti prihodnost jutranje območje na dva dela - moški in ženski spol. To bo močno olajšalo izbiro dodatkov in najbolj bo prinesla skladiščnega sistema na potrebe vseh, ki se bo uporabljal. Verjetno, bi morali načrt za to in en predel za stvari, za domačo uporabo: blazine, brisače, itd.,


Modul za shranjevanje vaše čevlje v omaro Vendar pa oblikovalci in inženirji so se potrudil, da bi svoje stvaritve tako udobno, kot si lahko. V jutranje sobe imajo microlift, ki je ni težko dobiti obesili pod strop stvari, ki osvetljeni nečimrnosti, ogledala, sedeži za spreminjanje čevlji. Predali so opremljeni s posebnimi mehanizme, ki jim omogočajo, da postavite.

Kombinacija odprtih in zaprtih enot za shranjevanje Alternativa zahteva veliko prostora latrine lahko postane tradicionalna omare z tečajih ali drsna vrata, stekla, ogledala ali z polimernih zajema. Bogata paleta barv strani plošče in vrat daje priložnost, da pišete take primera, v vsakem inter'notranje zadeve in nastavljiv noge poskrbite, da bo vedno enakomerno in trdno stati na tleh. Nabor dodatne opreme, proizvedene v italijanske ali nemške tovarne Kabinet malo slabše plašč-sobe: so tudi zlahka prilegajo pisalniki s sprednje plošče stekla ali "oreh", ki se nahaja predali in police metal-košare, vedno pripravljeni, da prevzamejo nalogo shranjevanje elementov v vaš omaro.

Dal nepremičnine na policah, boste čutili olajšanje. Vsaka stvar z'pojavil na svoje mesto, in zato, problem grozničav zjutraj iskanja odšli iz vašega življenja za vedno.

Aleksander Krylov

VIR: ops. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика