вторник, 31 декабря 2013 г.

Naredite popravilo stropa, na balkonu

Strop na balkon

Če se odločite, da bi popravil na balkonu svoje roke, moramo biti pozorni ne le na stene, tla in strop. Če je zgornja meja pa bo ostala brez zdravljenja, vsa popravila bo razvajen. Obstaja veliko različic predložiti zgornje meje balkon. Oblikovanje stropa na balkon, ki je odvisna od tega, kako ga Boste uporabili. Če želite, da pustite balkon odprt, je dovolj, da barve stropa. Vendar če uporabljate balkon, kot je kopalnica, morate izolacije stropa.

Izolacija in dekoracijo strop

Če se odločite za izolacijo stropa, na balkonu, nato pa najboljša rešitev bo ploščo s poliuretansko peno. Vgradnja teh plošč je zelo preprosta - plošče so rezani v določene velikosti in so pritrjeni na strop z plastično moznikov. Za dodatne komplementa odborov, lahko uporabite lepilo, ki se uporablja za oznako končna končna gradiva.

Mnogi ljudje ne dovolj pozorni na toplotno izolacijo stropa, na balkonu, s tem, kar je huda napaka. Če ne izolirati strop na balkon, vsi toplote bo šel k sosedi, ta položaj ne bo pomagalo, da popravi tudi kakovostna Okna z dvojno zasteklitvijo.

Priljubljen je končna balkoni z rokami MDF plošče, ki se uporabljajo za dodelavo stene in strop. Plošče so pritrjene na drevesa'leseni bruski, razdalje med lamelami, ne sme presegati trideset centimetrov. Da je taka razdalja, potrebna za plošča ni deformirana in izbočena.


Če Ste zagovornik naravnih materialov, se lahko sheathe celotno balkon obloga, vključno s stropa. Drevo ni samo fizična, ampak tudi ne zamudite hladno, tako da na Vaš balkon je toplo in prijetno. Ampak seks na balkon, ni nujno, da se konča obloge, morate uporabiti bolj odporni na obrabo, premazi, za primer, laminat in linolej.

Druga pogosta vrsta predložiti zgornje meje na balkonu je stropnih, ki odlično skrije vse udarci in hrapavosti. Strešnik je priporočljivo izbrati svetlobnih odtenkov na balkon je zdelo, da se več.

Če Vaš balkon, ki je v celoti del apartma, ki je dodaten prostor, na primer, za sobi ali zimski vrt, dobro bo videti raztegnjena strop na balkon z vgrajeno t ochechnogo svetilke.

Če Ste pozorni na oblikovanje stropa na balkon, da ne bo samo toplo, ampak tudi dobijo končni videz.



Članke na temo:

  • Končna balkoni z rokami
  • Popravilo talnih na balkon
  • Inter'jer balkon svoje roke
  • Ustvarite načrt, balkon
  • Aluminij zasteklitev balkonov z rokami
Kategorija: Popravilo balkon
Datum: Februar 16, 2012
Oznake: balkon

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика