суббота, 28 декабря 2013 г.

Namestitev plastičnih Oken 2008-10-13 16:19:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev plastičnih Oken
2008-10-13 16:19:38

Komaj kdo bo argumentira s trditvijo, da je napačna namestitev tudi najbolj "kul" Windows lahko odpravijo vse pričakovan učinek iz njihove uporabe. Zato, če Boste za samo-montažo plastičnih Oken (in hkrati prevzeti Sveta Evrope je treba vso odgovornost za kakovost namestitve), potem Vam bo zelo koristno, da bodite pozorni na tiste podrobnosti in nepričakovane težave, ki skoraj nikoli ni opisana, in ki osebno sem izpolnil maso stožci za skoraj p'petih letih dela na zgoraj mozoljem.

Torej:

Največji problem je sestavljena v pravilni opredelitev velikosti prihodnosti odpreti. To je še težje, da v večini primerov na pragu je stara okna, ne dovolite% zajamčene napovedati "kaj je notri", in na tej stopnji se določi prvič bomb, da se vse namestitve v vročino, ki iščejo pot iz te slepe ulice. Torej
1. prvo Pravilo vgradnjo plastičnih Oken:

Ljudi, ki opravljajo meritve, mora imeti odlično prostorsko domišljijo, ne le tra-nega in analitični um, da se seznanijo z zasnovo prihodnje odprta in da so osebne izkušnje namestitev. Verjemite mi, simbioza teh lastnosti ne pride prepogosto, in vzgojili - ni tako enostavno, da v večini primerov stanejo manj zahteve v upanju na off priložnost, in imajo pogosto težave poskušajo rešiti "v delovnih da" (za več let). Torej, kaj bi bilo treba upoštevati gauger tveganega "ne navzdol cev", in monterji ni nujno, da preživijo noč v o'predmeti?
2 drugo Pravilo za vgradnjo plastičnih Oken:

Profili prihodnosti okna morajo biti na obeh straneh odpiranje od znotraj (stavbe) in zunaj (iz ulice). Oba meritve, ki so bistvenega pomena za določitev globine četrtina obstoječe okno odpiranje. Očitno je, da se okno ne sme biti manj! ) Zunanje dimenzije odprtine, tako kot ne "padec" iz. Ampak, koliko več je odvisna od številnih nepredvidljivih dejavnikov, ki jih bomo obravnavali v nadaljevanju.
Tretje Pravilo je tretji vgradnjo plastičnih Oken:

Nikoli ne pozabite, da preverite s stranko, bo izpostavila obstoječih odpiranje od zunaj Vašem naslednjem obisku. Ker jo je mogoče odstraniti stare sadre, jezički, obloge, podpisan dodatno število opeke ali ekipa štipendistov bo razširila ", preden hudič ve, kaj velikost" brez predhodnega obvestila. In Svoje trditve o tem obstala: "NO, TO je BILO OČITNO! ".

Za okna živijo dolgo življenje, so pomembni, ne samo visoko kvalitetne komponente, ampak dobro strokovno vgradnjo okenskih modelov v skladu z vsemi standardi in tehnologije. Trajnost Vaša nova okna na 50% odvisna od kakovosti montažna dela. Namestitev ni manj pomembna komponenta zamenjava Oken kot dejansko proizvajajo jih v proizvodnji.

Strokovnjaki vedo, da je dobro namestitev se začne merjenje. To je prvi korak na izdelavo in montažo. Zato je pomembno, da ne samo rastlin, ampak tudi meritve je izvajal specialist. On bo upoštevala toplotne in zvočne način vsaka soba, druge pomembne točke. Za pravilno odstraniti velikosti okenskih odprtin, je treba veliko vedeti. V industrijskih skupina "Hobit" v primeru, da so udeleženci, ki so posebej usposobljeni oblikovalci. Želite namestitev novega operacijskega sistema Windows ni imel težav? Vabimo na meritve specialist!

Razen v naših domovih, ni ostro določeno velikost okna? Managerji bi previdno odstranite velikosti vse okenske odprtine - lahko to dodatno delo?

Imate razočarati. Vsako okno individualno in edinstveno. Med namestitvijo monterji so nenehno sooča s tako posebno ruske težave, kot geometrijsko nepravilno oblikovane odprtine, neenakomerna debelina stene, ki presega vse možne tolerance velikosti, ki se ne ujemajo v gradbeništvu, risbe in "življenje". Pravzaprav, da je v redu, strokovnjaki v tem primeru je njihov "triki".

Pravijo, da včasih, v 2-3 letih po namestitvi, na pobočjih plastičnih Oken lahko'biti razpoke ali kondenzacijski?

Namreč, zaradi uničenja šiv na spoju med oknom in steno lahko'pojavil kondenzata ali celo razpokan. Na križišču, kot na oknu sama, obstajajo velike mehanske obremenitve, ki jih povzročajo spremembe linearnega velikosti oken in fasadnih konstrukcij, ekstremne temperature. vlažnost zraka v zaprtih prostorih. Zato strokovnjaki verjamejo, da je dolgo življenje in uspešno delovanje polje za 80% odvisna od kakovosti materialov, ki se uporabljajo med namestitvijo. Ko je namestitev delo v industrijskem skupina "Hobit" se uporabljajo samo kakovostne materiale, ki zagotavljajo zanesljivo tesnjenje oken sklepov. Materialov, ki jih uporabljamo že dolgo uporabljajo v avtomobilski in letalski industriji, v številnih Evropskih državah. Da zanesljivo zaščito Vaših prostorov od zunanjih naravnih dejavnikov in hkrati naj vlago, ki se nabira v izolacijski sloj v hladni sezoni in pride ven v poletnih mesecih.
Namestitev šiv, se opravi hkrati z namestitvijo operacijskega sistema Windows in ne bo veliko časa, ker so vsi materiali, ki so enostavna za uporabo, in vara, je kakovost zagotovljena, tudi če dela v zimskem času. Vse vgradnjo materialov, ki se uporabljajo, so združljive z glavno stavbo materialov, PVC profile, aluminij, imajo različne dekorativne premaze, da je zelo pomembno, da se ohrani trdnost in prvotno barvo okna za celotno obdobje svojega delovanja. Materiali opravil zahtevane preizkuse, ki v Rusiji.

Bom popravila v stanovanju in ne želite spremeniti okno. I ponujajo tudi plačilo za končna pobočjih. Vendar gradbeniki in tako bo vodila omet deluje...

Gradbeni delavci praviloma niso seznanjeni z značilnosti PVC izdelki. Tako, na predložiti pobočjih je treba vedno upoštevati več kot drugih materialov linearne razteznosti PVC. Bolje je, da zaupa to občutljivo zadevo, strokovnjaki, ki delajo z plastičnih Oken. Svetujemo, da se konča pobočjih plastike, saj bodo dajali okno zaslonke končal kot nalašč.
Ali je mogoče, da glaze modelov iz PVC profil balkon ali loggia?

Tako da, seveda. Dobro PVC profil, ki omogoča, da je načrtovanje potrebno konfiguracijo in velikosti. Kot je znano, plastični gradnjo visoko toplotno izolacijske lastnosti, tako da Boste izolirajte domov in se bodo lahko povečali notranji prostor, zastekljen balkon ali celo v hladnem vremenu.

Če težave "toplo" balkon za Vas ni pomemben, svetujem vam, da glaze zasnova iz aluminija. Ta sodobna in elegantna. Drsna steklena, balkoni in loggias konstrukcij, iz aluminija profil bo zanesljivo zaščito pred hrupom, prahom, dežjem in snegom. Stekla je enostavno, da se premaknete v smeri, ki Si želijo v vsakem trenutku leta. Trpežna, odporna na atmosferske pojave zasteklitev bo služila za mnoge generacije Svoje družine.

Ekipa izkušenih strokovnjakov se bo spremenila Vaš balkon, v prijetnem igre za Vaše otroke ali čitalnica za 1 dan.

Kako hitro je demontažo starih Oken in vgradnjo novih?

Eno okno "odštevanje" povprečno 2-3 ure, včasih več: vse je odvisno od modela hiše in kompleksnosti izdelka. V vsakem primeru, naši monterji ne bo pustil odprto odprtino za noč.

Je to mogoče zamenjati okna v zimskem času? Veliko umazanija ostane po namestitvi, se odločite, ali vaše delovno smeti?

Pri zamenjavi Oken v stanovanju kul ne močnejši, kot običajni prezračevanje, ker okenske odprtine ostajajo odprta več kot 20 minut. Vendar (kot je bilo dogovorjeno s kupcem), se trudimo, da vzdržijo namestitev pri temperaturah pod 15 stopinj Celzija. Otroci in tujci na gradbišču, se praviloma ne dovoljujejo. Vendar se je vse nekako izgleda, da je gradbeništvo. Namestitev operacijskega sistema Windows je eno od vrst gradbena in montažna dela, in umazanijo, seveda, dovolj. Zato smo vedno vprašaj naše Stranke, da se pripravi na obisk Skupščine ekipa: sprostite okno, iz cvetov, zavese, zavese, da bi prikrili iz prah na pohištvo. Če sporazum, ki je dosežen ustrezni element je smeti. Naši monterji bodo stari okvir in odstranjevanje naplavin.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика