воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Potrebno opremo za vaš dom, bar 2008-12-09 13:13:15

Gradnja in rekonstrukcija.

Potrebno opremo za vaš dom, bar
2008-12-09 13:13:15

Za pripravo pijač
Ne potrebujete profesionalno opremo bar. Če bi želeli, da od časa do časa, da bi koktajli hiši, potrebuje le shaker, mešalnik, bar cedilo in merilno posodo.

Za delo strokovno
Če bi radi pogosto uživajo koktajli v svojem domu bar, morate biti še posebej pozorni na oznake kakovosti v shaker, mešalnik in pritisnite. Prav tako bi morali nakup stroja za izdelavo zdrobljenega ledu, ki omogoča enostavno in hitro.


Enostavno mix
Shaker je lahko sestavljena iz dveh ali treh delov. V shaker, ki je sestavljen iz dveh delov, zgornji del, ki je napolnjena z ledom in drugih izdelkov za koktajli. Če shaker je sestavljen iz treh delov, nato izpolnite spodnji njih. Skoraj v pred Vami v kombinaciji profil iz nerjavečega jekla tank, kjer Boste z ene strani lahko ukrep 20 ml tekočine, in z drugo - 40 ml

Udobno cut
Prav tako boste morali Odbor za rezanje sadja, oster nož, po možnosti z valovito rezilo in 2 konice in dreves'kamen pestle, da Rozm'ATI, na primer, sprig m'ATI.


Edinstvene naprave
Nekatere stvari, da lažje delo barmen. S pomočjo posodo za stepanje in bar žlice Boste lahko strokovno mešane pijače. Posebno zaprtje za steklenico šampanjca, Prosecco ali Sekt bo potrebnih ur okus in spokest te pijače. To bo tudi pomagalo plovila in led prijemalke.

1. Plovila in led klešče
2. Stroj za izdelavo zdrobljenega ledu
3. Mešalnik
4. Pritisnite
5. Shaker
6. Posodo za stepanje
7. Drevesa'leseni pestle
8. Bar cedilo
9. V kombinaciji dimenzij kapacitivnost
10. Bsp.
11. Nož in Desko za rezanje
12. Zaprtje za steklenico šampanjca
VIR: http://www. toast. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика