вторник, 31 декабря 2013 г.

Na polaganje parketa in parket Odbora

Postaviti tla v sobi je na voljo pri vseh drugih mokrih in vlažnih delo - whitewashing, barvanje, čiščenje je končal. Drugače obstaja tveganje za poškodbe tal. Kot morebitna popravila dela, polaganje parketa, je precej delovno intenzivne in kvalificirana dela. Les in parket zlasti, so zelo občutljivi na stres, zlorabo, slabo klimo v prostoru. In v rokah mojstra - do-it ročice, vendar še vedno v napačno soba, tudi visoko kvaliteten material za talne obloge tveganja, ubiti stvari.


moscow. olx. ru

Če je soba zelo suh zrak in toploto, parket, bo shrivel. Če je zrak preveč veliko vlage, nekateri deli dreves'lesene letvice lahko nabreknejo. Vse idealne klimatske pogoje za parket je soba s stalno temperaturo 18-24 ° in vlaga 40-60%. Če pozimi prostore brez ogrevanje ali konstantno vlaga, parket, najbolj verjetno pa je, da ne bo, je bolje, da si za drugo nadstropje.

Nekako parket

Pred polaganjem izberite izberite in razvrstite materiala. Parketne talne danes zastopa dveh vrst: kos parket - masivnega lesa v malih trakovi - tradicionalni, klasični parket parket Odbora - običajno tri-plast prilepljena design z prečni smeri vlaken. Temelji na fascijo parketne plošče, s dvostranskih groove in jezika in utor sklepov in 3-5 mm žaganje plemenitih vrst, od zgoraj, prekriti s 5-6 plasti laka.



V vsakem primeru, kvalitativne parket, pridobljenih od izbrane in razvrščene palice vlažnost ne več kot 6-8% (določitev higrometer). Če to razmerje višje, potem Odbor bo crack. Parket Odbor lahko skoraj enake velikosti (nepravilnosti v proizvodnji in tint (iz različnih plasti lesa). Zato pred začetkom dela, talne obloge je razdeljen na nekaj barov, v velikosti, in nato z barvo (znotraj vsake velikosti). Razlika in prehod s senco v senci vas, ko o dober beat, in celo ustvariti določeno podobo.

Parket, polaganjem talnih

Obstajajo trije glavni načini pakiranje parket na tla. Razlikujejo se glede na vrsto substrata, substrata, kar pomeni, da je neposredno pod tla. Najlažji način je, da določi tla neposredno na podlagi spola, ampak za to mora biti popolnoma gladka. Če nepravilnosti na tleh, je več kot 2 cm, pred polaganjem talnih bo izravnavanje screed na tla. Če nepravilnosti so zanemarljive dovolj self-izravnavanje zmes.


imperiyapolov. ru

1 - Lac 3 do 7 plasti, porozapolniteli; 2 - Lac-premaz, 3 - zemlja plašč, lak; 4 - parket, 5 - parket lepilo, 6 - vodoodporne vezane plošče; 7 - lepilo iz vezane plošče; 8 - premaz pod lepilo; 9 - screed; 10 - hidroizolacijo; 11-konkretne prekrito

In tam visi vprašanje je, kako dolgo potem morali počakati screed? Če je debelina screed je do 5 cm, nato pa se posuši bo do 6 tednov. Če svojih 5 cm debel, poln sušenje obdobju lahko dosežejo do treh mesecev. Kot smo videli, je proces polaganja parketa na tla lahko traja zelo dolgo časa. In screed je resna zadeva, če se ne doushite, vlago bo nato podlaga za parket.

Pod ploščo, da dajo konkretne hidro in pare oviro (polipropilen, folije ali ojačani film). Rob film, ki se nahaja pod oknom. Screed tal in krite s posebnim lepilom.


lubje-m. ru

Vrh suha screed proti parket, na tleh je ležala listov vezane plošče 40x 75 glej Listov vezane plošče morajo biti tanjši parket nekje na tretjine ali četrtine (odvisno od debeline matrike, parket). Vezane lesene plošče, ki se nahaja v šahovnici vrstnem redu, tako da so koti niso enaki. Razlika med listi morajo biti 3-4 mm Vezane lesene plošče, je priloženo lepilo in s pomočjo vijakov, vijakov glave potopi globoko v to, da potem ne posegata poliranje vezane plošče. Ko vezane plošče je položena in pritrjena na ploščo, pustite ji je, da vpijejo za 2-3 dni. Po tej kratki odmor, preden polaganje parketa, vezane lesene plošče, listi grind površinski brusilni stroj. Zaželeno je, da v tem trenutku parket je lain v sobi za več dni in se uporablja za svojo klimo.



Parket, polaganje se začne z vlogo za vezane plošče parket lepilo na vezane plošče. Stack je v določen vzorec, ki je izbrana vnaprej. Po polaganje na lepilo, morate počakati 5-7 dni, da se lepilo in parket zasegli, nato začnite škropljenje površin. Poliranje parketa morali odstraniti nekaj umazanije in prahu, ki so se naselili v proces dela, in končno, da poravnate ravni letev.

Brušenje, kiti, premaz ali premaz na novo parket lakom, da je približno enako kot v obnovo postopka, stare parketne - poliranje parketa, ki je podrobno opisana v drugo delovno mesto. Tam si lahko preberete več o tem. Zadnji zagotoviti baseboard na parket.

Parket pakiranje na polena ali subfloor

Če ne želite čakati dolgo, sušenje screeds, ali roku, jih lahko uporabite parket, pakiranje na polena ali grobo seks. Dnevniki in grobega tla, je primerno, da so v njih lahko naredite vse vrste komunikacije za zapolnitev prostora grelec in drugih izolacijskih materialov.


stenwood-parket. ru

Las je palice pravokotni del, ki povečujejo parketne površine nad tlemi, in na katere se sklicuje. Pred polaganjem talnih za vse odborov lokalnih akcijskih skupin, impregnirani z antiseptično. So lokalne akcijske skupine na konkretna znanja, ki je pravokotna na glavni smeri nanosa. Razdalje med lamelami je bolje, da izberete 25-30 glej Dnevniki so pritrjene na tla s pomočjo vijaki, vijaki in mozniki (na vsakih 50 videti od Vrha palice so postavili dve plasti vezane plošče. Prvi sloj je omejeno na joists z vijaki, drugi - na lepilo in vijaki. Vse glave vijakov moramo utopiti v notranjosti, tako da se ne zatakne na površini. Skupna debelina dve plasti vezanega lesa ne sme presegati 20 mm, Preden polaganje parketa, furnir zmeljemo.


imperiaparketa. s

Podobno je izdala, ki je osnova za parket, s sub-tla. Je bilo treba letve, enaka, ne vriska in ne bend. Na vrhu osnutek dreves'Jan tla položite list vezane plošče, ohlapno na vijake in lepilo. Na vrhu je tudi lepilo, ki je dal sam parket.

Še posebej, polaganje parketa desk

Parket Odbor je več kock kos parket, njen velikih geometrijskih mer in ga lažje in hitreje. Vendar o približno enako: lepljenje vseh plošč na podlago (večplastne plošče), določitev nohti osnutek parket (masivni parket Odbor), o na polena. Obstaja varianta "plavajoče talne".



"Plavajoče talne" pomeni, da parketne plošče so pritrjeni in se držijo skupaj, ne pa tesno pritrjen na podlago. Način, kako ta je prišel iz izkušenj polaganje laminata in se zdaj uporablja in nosijo deske. Ta parket Odbor je na voljo v proizvodnjo posebni utori in grebene, uporaba zaklepanje povezave deli so trdno pritrjeni na vsako drugo, in pa'enotnosti ni zmanjšala s časom.

To glueless z'enotnosti omogoča, da ravnanja, ki deluje na piling za parket Odbor hitreje in poenostavlja delo stacker. Poleg tega je velika prednost, "plavajoče talne" je, da je tak parket, talne je mogoče enostavno razstaviti in se preselil v novo mesto, novo stanovanje - ni pribil na betonska tla za vedno. Enostaven za namestitev in zamenjavo posameznih odborov v popravilo. Čeprav je najbolj primeren in izvedljiv možnost, "plavajoče talne" lahko bi jih ne vedno. Če je Temelj ni dovolj težka in trajne ali če je soba je bila prevelika, parket Odbor bo treba dati na lepilo.



Če parket Odbor dal na tramovi, lahko so pritrjeni ali na tradicionalni način - na nohtih, kovanje v žarka skozi grebene, ali bi bilo treba "plavajoči" način. V tem primeru, plošč iz na joists, in nato zlepijo med seboj na greben in utor. V gradnji "plavajoče talne" lahko tudi širjenje na podlagi vrste materiala stanja (vezane). Zelo priporočamo, čarovnik, da se razporedi med parketa in temeljnih tal plast v deadening (polietilenske pene ali valjani pritisnete pluta).

Parketne plošče lahko postavila ob predpostavki, in diagonalno (razen ko je namestitev je na dnevnikih). Diagonala namestitev lahko bolj lepa (če je namen posebnost slika), vendar je odpadek v tem primeru se bo povečala. Ponavadi, ko vzdolžni zlaganje izguba odpadkov make up 2% material z diagonalo doseči 8%.

Menijo, temperatura okoli

Parket in temperatura ni vseeno, vsak drugi tovariši. Če gre za tla, svoje reakcije na temperaturo, mora pam'vedno zapomnili. Prvi, podnebne deformacije tal. Ko je temperatura v prostoru, parketne plošče lahko nekoliko deformirana, ko pa velike površine, je "rahlo" lahko postane precej opazen. Zato, parketa tla morajo vedno imeti zalogo če želite razširiti. Širitev vrzel naj bo približno 1, 5 mm na meter širine tla. Da je skupna širina nadstropju (4, 6, 8 m, in tako naprej ) je treba pomnožiti z 1, 5 mm in pustite 8-12 mm ob robovih na tla. Če je urejeno "plavajoče talne" temperatura največja širina vrzel je 8-10 mm

Druga pomembna temperatura pripombe. Če želite narediti "topla tla" pod parket, to je treba lotiti zelo previdno in sledite navodilom proizvajalcev parketa za "topla tla".


alster-parket. ru

Optimalna debelina parketa Odbor za talna ogrevanja - 13-15 mm tanjše plošče ne bo dela, ne prenesejo neprekinjeno ogrevanje, debelejši - bo slabo, da prezreti toplote in porabiti več električne energije povečati moč. Celotni sistem ogrevanja v tla morajo biti enakomerno porazdeljene in temperatura na površini tal, ki ne sme presegati 27 stopinj Celzija, S.

Stroški materiala in storitev

Kljub temu, da je parket, prodajo in dal veliko podjetij in strokovnjakov, cene blaga in storitev mnogi, ki ljubi, da skrbno skriti, omejeno, če želite določiti telefonsko številko ali ICQ Vodja prodaje. Vendar obstaja še veliko odprtih ljudi je uradi, ki naj objavljate svoje cenike v ospredje in jih postaviti vse vrste fotografije. Torej, če se zanašate na te podatke, za nakup in zleze na tla, je relativno drago, ampak včasih je to ceneje, na primer kocke.


2bee. kiev. ua

Zato je vrednost kos parket, ki se giblje od 550 - 2000 rubljev / Sq m Na domačih pasem (jesen, hrast), eksotičnih dreves doseči 1500 - 4950 RUB / Sq m (Merbau, Ameriški oreh, palisander). Parket Odbora in stroški, se razlikujejo. Pomembno je, ne samo države, proizvajalca in vrsto lesa, vendar je število strani na flipchart. Povprečna cena parket Odbora (od navadne skale) domači proizvajalec 820 - 1700 rubljev / Sq. M., Tuji parketne plošče so približno od 1300 - 6050 rubljev / Sq m

Pripraviti tla in jih na njih, tla, je tudi naloga ni poceni. Naprava spojke bo stal od 450 RUB / Sq m Nastilka iz vezane na osnovi bo 120 rubljev / Sq m Namestitev las in namestitev na njih vezane plošče bo stalo 700 rubljev / Sq m Sama pakiranje kos parket 430 rubljev / sq m, parket Odbor - Giblje med 250 in 600 rubljev / sq m ; o umetniških parket - od 800 rubljev / sq m


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика