воскресенье, 29 декабря 2013 г.

Fedorina veselje, ali lahko Zdaj gledati zvezde 2008-12-08 15:14:24

Gradnja in rekonstrukcija.

Fedorina veselje, ali lahko Zdaj gledati zvezde
2008-12-08 15:14:24

Pogosto se zaradi "varčevanja", ki smo odložijo nakup kuhinjske aparate, nekako računam rubljev in kilovatov, ki bo rešil pereliva in perestrojke vse ročno, ne letih, je že preživel, in vendar - "ubiti" na tako malopitatelna razredov. Če niste ubil dve sto ur na leto, ki gredo na pranje jedi (po ocenah strokovnjakov), ki jo, glede dajanja vse "števec" boste presenečeni drugo številko-shranjevanje - osem tisoč litrov na leto.

"Jaz ne kmečke suženj! "

Čeprav so mnogi sodobni moški ne samo, da je pozabil, kako se kladivo, žeblji, ampak tudi kot kladivo, da, ženske še vedno namenske da prinese domov uro. Ali ni tudi to je praznik, ki smo čast, skupaj z njihovimi pravicami in sovražil obvezna'ASCI? Kdo izmed nas še ni uspelo, da mešamo nekaj squarcini na štedilnik, govori po telefonu, pomivanje posode, za preverjanje pesem na starejšega otroka, da pojasnite, zakaj ne more zadeti dekleta, najmlajši, pogled z enim očesom na TV zaslonu... In je ne uporabljajo, poskušam, da ne pozabite, točen datum: v koliko letih po poroki, mož je bil tekoč (kot v vojni), da bi si star? Bogatirya Shiva in bi dal svoje številne noge, ki opravljajo vse te dejavnosti hkrati, in smo njihov edini dve, tudi in prah, je čas, da krtačo stran z ljubljenim.

Obstaja zanesljiv način, da spodbujajo njen mož, duša želi, da vas vodi k zvezdam, ampak dvomi v notranjo primernosti nakupa pomivalni stroj. Nekje med hamburger, sladice in televizijskih nevsiljiv'obsesivno pritožujejo, da mu obremenitev gospodinjskega dela in jih delite ta bremena na pol. Pozor! Preizkusili v praksi! To je vredno, da pokličete na blef, in mož bo osebno gredo v iskanju elektronskih pomočnik, lahko poda mu iz izvaja magistrski dolga.

Bodite pripravljeni!

Vprašanje "Kdo opere jedi? ", VBUS Klin ne eno družino doma, s prihodom tehnologije bo izginila sama po sebi. Vendar moramo biti pripravljeni, da'tam bodo drugo, ki razklada stroja po pranju (sušenje). Nekateri, vendar pa je uporaba enote kot omaro za shranjevanje. Vendar to ni vedno priročno (seveda, če kupite dve stroji), ker je dal uporabljene posode v umivalniku, in ga nato povlecite na "umivanje podružnica" je komaj primeren. To je razlog, zakaj smo se mora vlak dom medved umazane krožnike in skodelice na enkrat v avtu! Vendar takšne podrobnosti, kot pravijo, stvar tehnike.

Več je bolje

Vprašanje, velikost, seveda, je na prvem mestu. Od treh vrst na trgu, s celotno dolžino (10 - 12 sklopov namizni pribor), ozki (8 nastavi) in tabelo (4) - celo v majhni kuhinji je najboljše, da bi našli rezerve in izbrati vsaj drugo možnost. On, tako kot prvi, ki omogoča, da se kopičijo v jedi čez dan in nato operite vse na enkrat. Če boste za premik to je thankless delo na ramenih mehanske prijateljice, vključno za pranje bil prigotovlennoe na ponve, lonci in črke, možno je, da kupite polno velikost model - stati nima.

Zna

Ne chase široko paleto programov (do 12). Pogosto ena ali dve, odvisno od okoliščin. Če sedmih'jaz sem velik in po vsakem obroku stroj, ki je napolnjena pod glavo'ASCO, je najbolje, da uporabite hiter način. Pol ure - in kuhinjska posoda in pribor iskrice.

Če zjutraj je avto napolni le do polovice, bo reševanje način "pol-download". Vendar lahko pusti vse popoldne in zvečer, po večerji, da uporabite "predhodno izpiranje". Potem pa celo trdovratne ostanke Zajtrk je kot nalašč predmet pranja denarja. No, funkcija "delayed start", bodo cenili predvsem tisti, ki so seznanjeni z izrazom "nočni tarifi".

Vroče - ne šteje

Vsi stroji (z nekaj izjemami), ki so povezane s hrbtenico in hladno vodo. Tri pozitivno točko v tej, po mnenju strokovnjakov, v navzočnosti. Prvič, za hladno vodo, v našem cevi so vedno čistejši kot vroče. Drugič, med zaustavitvijo tople vode za pranje so hladno. Tretjič, za nadzor temperature tople vode najemnik sile, in če bo presega 65 stopinj, lahko to slabo vpliva na zdravje enote.

Shrani in mrmranje

Ne preveč, da bodite pozorni na učinkovitost stroja v porabo vode in električne energije. V povprečju zanka gre do dvajset litrov. Najbolj ekonomično dovolj, da je štirinajst, in profligate bo vprašal, dvajset-šest.

Apetit za električno energijo opazno skromne zahteve za razrede a, b, C, povprečna - v D in E, dobro, v razred F in G, je možno, da bi pritegnili kupca, stockpiled različnih kartic. Na primer, na tak parameter kakovosti pralnih. Učinkovitost razredov pralnih (mimogrede, to je namen enota) - od A do G. Razred a - zelo-zelo: in jedi, ki bodo dobro oprati, in shranite tudi krhko kristalno jamstva.

Pranje pomeni, - ločena izdaja. Če obstaja želja, da bi zmanjšali število steklenice v omari, in gibanje telesa pri prenosu podatkov, lahko uporabite posebno tablet - tri v enem. Zelo priročno in učinkovito.

Kot je za hrup, nekateri modeli bi zvoki ne glasneje, kot govorimo v tih (od 35 do 48 dB). Nekateri avtomobili v tem načinu tudi pomeni, pomirja purr. Vendar hrupa več kot 55 dB že morda ovirajo pogovor.

In prosimo, upoštevajte,: Starine, srebro, les, kosti, biserovine, kositer, medenine in srebra, je bolje, da pranje sami.

Elena Slutskaya

VIR: http://www. moskv. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика