понедельник, 30 декабря 2013 г.

Lepljenje Frisians

Lepljenje Frisians

Na friz lahko prilepimo na stropne ravni ali na isti ravni horizontalni elementi, kot so Reiki, za slike ali glede na (pazite, da ne prilepite friz z glavo navzdol). Na friz je prilepljeno na pobarvan zid ali več ustreznih zvonjenja Ozadje. Proizvaja frize različnih širina; dolžina standard zvitek je 5 ali 10 m

Za lepljenje friz naslikal na steno ali več običajni papir za Ozadje lahko uporabite redno Ozadje lepilo. Za lepljenje na friz na vrhu ali vinilnih stroj Ozadje, morate uporabiti ustrezno lepilo v cevi ali samolepilni trakovi.

Lepljenje Frisians
Prilepljena friz po sobi, lahko okrasite stene lepimi okraski.

Korak 1

Lepljenje Frisians
Dajanje cigar oblikovanih ravni na kovinsko ravnilo ali z uporabo standarda ravni, se uporabljajo vzdolž oboda sobe horizontalno vodnik. Lahko poravnate tudi friz na linijo strop ali na tirih za slike.

Korak 2

Lepljenje Frisians
Cut trak zamrznitev 100 mm daljši od stene. Razmaz trak, lepilo, dal harmoniko in prenos na steno. Kraj friz do 50 mm band so se preselili v drugo steno, in gladko krtačo. Brisanje gledano lepilo.

Korak 3

Lepljenje Frisians
Pripravite se, trak za lepljenje na naslednjo steno in jo držijo prekritega s sklonjeno koncu prvega traku. Skrbno uskladiti slika in gladko ven pasu.

Korak 4

Lepljenje Frisians
Okrasni nož na vladar cut obeh pasovih so približno 25 mm od kotu. Odstraniti rastlinske in ga na koncu, oblikovanje'enotnosti rit.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика