воскресенье, 1 декабря 2013 г.

Jam session v Japonski inter'Yeri 2008-12-03 13:26:12

Gradnja in rekonstrukcija.







Jam session v Japonski inter'Yeri
2008-12-03 13:26:12

Improvizacije in neverjetno meša, enostavna sestava oblike in nepričakovane spremembe, ekološko popolnoma drugačen tonalities istega standarda, - vse te značilnosti prost glasba primerna za arhitekturni trendi v zadnjih letih. Kot slavni džungle Duke Ellington je bilo rojenih prav v igro in arhitekti v začetku XXI stoletja ustvariti čudovito pesem, ena z drugo, ti obvladati improvizacijo "dol", eksperimentiranje z različnimi slogi, obdobij in kultur.

Avtorji projekta so arhitekti Alexander Gusev in Valerij Muradov njihov ustvarjalni pristop je opredeljen kot "načrtovano spontanost". Inter'EP za njih - vedno iščejo, veliko ugotovitve počnejo med delom. Pogosto prva misel je preoblikovala v drugih rešitev prostor home "narekuje" njena pravila.


Čudovito gurmansko tanke Mat svetle barve, vezene ročno kroglice V predstavi bralcem "jazz-arhitekturne" projekt je sodoben dom inter'jer zmaga načelo "mirnega sožitja". V Japonski temo (Savel'Yana Ozadje, geometrijsko laconic Japonski posteljo, papir svetilke v spalnici) tkani toplo Indijski motivi: dekorativne "birds of Paradise", zbirka drobnih Indijski kipi, čudovito gurmansko tanke Mat svetle barve, ročno vezene z biseri.

Med kuhinjo in prostorno dnevno sobo, ki ni vidna meja, to je slog, ki je iz mode. Na razpisu "klavir" m', ki italijanskega pohištva - to "crescendo" nekaj korakov proti rafiniranega kuhinje (izdelani v Italiji, na design z Philippe Starck). Kuhinja bi morala upravičeno šteje, umetniško delo - to je elegantna in... skoraj neviden! Nevtralna temo "minimalism Ameriški" spoji v soglasju z italijanske elegance najnovejše tehnologije: kuhinjo kot "visi" nad tla, vode in električne energije na tanke cevi iz'pojavijo in izginejo skoraj na sredini dvorane.

Geometrijski o'capacious lučka fantasy arhitekti obrnil lučka na kuhinjski mizi, on "apd Duo" z svetlobna Kabinet vrata. Constructivism modi podrobnosti odtenek svetlobe zavese iz francoskega in italijanskega jezika, tkanine, oblikovana in izdelana za dekoracijo Tatjana Skolko.


Barvno paleto, tekstil doma, v harmoniji z znaki gostitelji Barvno paleto, tekstil doma, v harmoniji z naravo domov lastnikov. Za svetle in odprtih ljudi - seveda, prvotno barvo rešitve. Poleg tega razpoloženje sodobni modni inter'jer - samozavestni in veselo. Združuje neverjetno terakota in oljk, mleko, bela, bež in "mahagoni". Posebno nuance v inter'ovira sestava - svileni vzglavnik z vezenim inicialke lastnika hiše. V multinacionalnih podjetij gospodinjski predmeti iz vsega sveta, ki se počutijo zelo udobno znakov slike-sličice gruzijska umetnik Dato Popasul.

Vodovodne design (Philippe Starck) poudaril preprosto, vendar izvirno V toplo vzdušje zaupanja, je bil zelo primerno, prosojna vrata, kopalnica in toaletni prostori. Kljuke in ključavnice - dober zvok hi-teca. Vodovodne design (Philippe Starck) poudaril preprosto, vendar iznajdljiv in precej spominja na dela sodobne avantgardne: kombinacija snežno bele keramike in tankih Nikljeve cevi, izginja v tla mahagoni.

Omari prevladujejo stara dobra klasika. Na trdnih usnjeni kavč takoj razmišljati o večni. Zanimiva rešitev je enostavna tekstilne zavese namesto vrata Kabineta.

Vse improvizacije, ki je nastal na ozadju glavni mleka, bele stene, razširja prostor. Prostor, ki ne delijo, in o'združuje in stojalo'obvezuje, ki daje prostor za fantazijo umetnika.

Long live improvizacije je brezplačno načelo na svetu!

foto : Vadim
Nekrasova Elena Rusalova

VIR: "Arhidom"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика