четверг, 24 октября 2013 г.

Originalne zavese za vsak inter'jer

Že davno minili so časi, ko Rusov ni vedel, drugih možnosti zavese, ki poleg trajnih kombinacija tila in zavese". Danes trg dekorativne zavese raznolika kot kdajkoli prej, in za katero koli okno si lahko izberejo primerno obleko.

Poleg tradicionalne zavese, in tudi poudaril sodobne žaluzije, oblikovalci svetujemo, da bodite pozorni na tako imenovane vmesne možnosti, okna okraski: nova, vendar pa je že pridobil popularnost vrste dekorativne zavese, naguban, Roman in Japonski. Vsak od njih ima svojo edinstveno identiteto in število očitne prednosti.

Vizualno -naguban žaluzije očitno podobnost z horizontalne žaluzije, vendar, za razliko od slednje, prikrajšani slike urada atribut in ne videti tako oster in uradno. To vam omogoča, da uporabite naguban in v mestu, apartma, v državi, ki koči. Lahko obesite v pisarni ali v pisarni, če želite ustvariti nekoliko sproščeno, neformalno vzdušje.

Naguban tkanine, pritrjena na profil je dodal, da "harmoniko", da krajih stalni bend. Vgradni profil je majhen, in tako na polje, skoraj neviden - zdi se, da je okno je vključena svetel, zračen ambient. Vendar pa-naguban žaluzije se sooča s svojimi Splošnimi naloga - zaščita pred sončno svetlobo in nepovabljenih mnenja, in jih upravljate z vrvjo, verige ali električni pogon. Kaj je dobro naguban - za njihovo izdelavo se lahko uporablja v različnih tkanin. Navaden, barve, prosojne in prozorne, motno in reflektivni - vse je odvisno od vašega okusa in je že ustanovljene med'soba notranje zadeve. Zelo učinkovito-naguban žaluzije, ki vključujejo uporabo dveh vrst tkiva ob istem času, na katero se sklicuje na "dan-noč". Pri močni sončni svetlobi, na primer, je tkanina temne tone, in ko je mrak svetlobe.

Pomembno je tudi, da vse tkanine, ki se uporablja za naguban, ki je zaščiten pred izginja, umazanija in prah, in pogosto prekriti s kovinsko prevleko za učinkovito toplotno odbojno zmogljivosti. Prah, umazanijo dokaz impregnacija omogoča čiščenje je zelo redka.

Roman ali Rimske žaluzije to je težko pripisati ultra-moderno izumov. Znani so za dolgo časa, vendar je zdaj spet so na vrhuncu priljubljenosti. Rimske žaluzije so trdni, tkane ali dreves'leseni krpo, en kos zapre okno odpiranje. Njihovo razlika je nezmožnost, da ohrani celostno sliko tkanine, skupaj z loki, in to odpira pot za hitro oblikovanje fantazije, ki vam omogoča, da uporabite učinek svetlobe waviness.

Tkanine odtenki Roman ima svoje skrivnosti: v notranjosti platno preskočila steklenih vlaken kabli, igranjem vlog reber. Načelo delovanja Rimske žaluzije: pravokotnih kosov tkanine ali trakov iz lesa, širina 20-25 cm vzpon s pomočjo osnovnih verižno dvigalo, ki je sestavljen iz cornice ali profila, ki pa je posebna gred in odpravo bloki, ki so gnani z verigo.

Rimske žaluzije so nameščene na steno in strop. Najpomembneje je, da se je treba upoštevati, da je razdalja med okvir okna in strop. To je v nobenem primeru ne sme biti manj kot 20-25 cm, ki je najmanjši korak, ali razdalja med gube Roman zavese, drugače lahko dobili ne odprite Windows. Zelo pomembno prednost Rimske žaluzije, je sposobnost, da uporabi vse tkanine. Danes je poseben povpraševanje, na primer, so Rimske žaluzije, izdelane iz platna, svile, taffeta, žakarske, matiranje in bambusa. Za območja, kjer želite, blackout, primerna lightproof krpo, kot so Black out. Še ena prednost Roman zavese, ki je zelo cenjen tako med oblikovalci'Yorov, je njihovo skladnost s svetlobo, zavese, težke zavese, ali tila. Takšne kombinacije povzročijo krepko ustvarjalnih poskusov.

Japonski zavese na ruskem trgu obstaja le nekaj let. Imenujejo se plošči zavese ali Japonski plošči. Oblikovalci ta pripomoček dobesedno obožujejo: po njih, nobena od drugih vrst dekorativne zavese ni imela tako izrazito izvirnost, enostavnosti in preglednosti, in ponuja enake področju dejavnosti, za domišljijo.

Posebno polico, na kateri so nameščeni Japonski zavese, vam omogoča, da brez težav premikate tkanine plošče različnih barv in superimpose jih na vsaki drugi, s čimer se spreminja videz inter'notranjost, ki ustvarja nove različice osvetlitev, v resnici - novo zasnovo prostora.

Japonski zavese, ki jih je mogoče preprosto vključiti v kateri koli slog notranje opreme'notranje zadeve, pa naj bo to Skandinavske ali Japonski minimalism ali kot priljubljena na Zahodu f'južni. Seveda, kljub temu vsestranskost, Japonski zavese, lahko ne visi v vsako stanovanje. Najboljše od vsega je, da bo pogled na območjih, kjer je veliko prostora. Zrak in svetloba - to bo vrhunec vseh izvirnost, lahkost in eleganco zavese, vredni potomci Japonski zasloni.

Besedilo: Asya Ilyin
Foto: JP

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика