четверг, 24 октября 2013 г.

Dol s težkimi zavesami, prašnih!

Ko Televizorji so bile velike in črno in belo, je bilo zelo ganljivo tradicijo, da zaprete zaslon bele čipke krpo. Zdaj nihče. Prvi, sodobnih TV-skledo na vrhu ni kraja, in drugič, nekako eleganca, trdna. Kot pravijo - moda je bil... Ampak moda je ni več, samo moda spremenilo! In jo spremenili ne le na tako očitnih lastnosti inter'jer kot plenice, ampak na Cam'leseni sloni, banke rdeča z belo polka pike pod začimb ipd., Moda se spreminja in "oblačila" za operacijski sistem Windows.

Francoski, kot tudi v običajnih oblačilih, vodi in izberite ton, v izložbi moda. V Parizu povpraševanja vertikalne žaluzije, izdelani iz debel tkanine temni toni (aka skiff 132, Zlati lotus 804, Orient), okrašena z zlatom (Stanford), lambrequins. Ocenjuje se, da je Zlate barve prinese domov bogastvo in uspeh.

Nemci, kot vedno, ne le konservativno, temveč praktično. Ena od njihovih najnovejših dogajanjih jekla roller blinds. Na voljo so s posebnimi desni ali levi strani kontrolnega mehanizma, iz impregniranih s prahom sestavo.

Njihova glavna prednost je, da obstaja kontinuiteta slike, in tkiva blackout dajo možnost 100%Mrk. Roller blinds, je dobro, da uporabite samostojno in v kombinaciji s tradicionalnimi zavese.

Pa ni obvezna'morali biti močni, da bi trezno in mirno! Za ljubitelje Vzhodu, meditaciji, in čaj slovesnosti, ki je primeren slog. Na primer, tkiva pod simboličnim naslovom "Kitajska pesem" vezeni Kitajski znaki in, poleg tega, ki ga sestavljajo v tej Kitajska pesem.

Diskretno inter'kurirske v duhu Vzhoda, ki vam omogočajo, da ustvarite Japonski zavese. Njihova značilnost - minimalism, zadržano in jedrnatosti. So v celoti prekriva okno zaslon, ki ga sestavlja širok letvice (60 do 150 cm. ), Strižna podobno vrata v garderobo. Na trakova, ki prikazuje bambusa. Tukaj le dve barvi, vendar je najbolj pomembno: črna in bela. Ne gre le za lepoto kontrast in filozofija: zemlja in nebo, človek in ženska...

Pri izbiri senčila je treba upoštevati ne le med'm funkcije, ampak namen prostorov.

Za kuhinje primerna horizontalne žaluzije iz plastike in aluminija. Poleg standardnih horizontalne žaluzije, nudimo žaluzije posebnega sistema Isolite. Rolete so montirane podometno proti oknu krila, ki vam omogoča, da lahko preprosto odprete okno v katerem koli položaju. V ta sistem monokomandnaya upravljanja, ki omogoča enostavno uporabo. Polico ostaja brezplačno, da ni nepomembno za kuhinjo.

Tudi odlična izbira za kuhinjo je vertikalne žaluzije iz tkanine s Teflonskim premazom, ki odbija maščobo, umazanijo, prah, vonjave, in Trevira tkanino, ki je enostavna za pranje v pralnem stroju. Roller blinds v kuhinji je zelo priročno, ker so enostavna za upravljanje in je v celoti navija v kaseto, ki vam omogoča, da zapustijo svojo okensko polico brezplačno. Medtem ko žaluzije sistem Rollite bo postal del vašega okna, lep dodatek pritrjen na krila.

Za spalnica primerna zavese tkanine tiho tone. Izgleda lepo kombinacija bele navpične žaluzije letvice Shapella, ki imajo obliko vala, z modro lamellas skupnih oblik. Spalnica je idealen vertikalne žaluzije v pastelnih barvah, s svetlobo, malo "greased" slika v impresionizem slog (Pallazo 102).

V vrtec primerna zavese v svetlih barvah.

Če želite ustvariti predstavnik style uporabo drevesa'horizontalna lesene žaluzije ali navpično tkane lesa. Drevesa'lesene rolete daje prostor eleganco. Narejene so iz Ameriška Lipa in popolnoma v kombinaciji s nobenih predmetov med'jer.

Gradiva na temo

Žaluzije: iz plastike za les
Opomba oblikovalec: izberite žaluzije
Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика