четверг, 24 октября 2013 г.

Home-made žaluzije, harmonika-naguban žaluzije, naguban žaluzije

Obstaja močna povezanost "slepi-urad". To Združenje je enostavno s'Asuna, vendar je uničena, ko ste pogled na nekatere od teh vrst zanimivih sistemov. Tam so žaluzije da tudi z močno željo, da ne visi v pisarni - udobje in mir, ki jih ni ustanovila delovno razpoloženje.

Harmonika-naguban žaluzije, ali, kot se imenujejo - naguban žaluzije je ena najsvetlejših predstavniki domačih žaluzije. Zahvaljujoč širok barvni razpon uporabljenih tkiv in sposobnost prilagajanja na kateri koli obliki okna so uspešno prilega v katerokoli sodobnega inter'jer in šel tudi z tkanine, ki se uporablja za okrasitev Oken.

Harmonika-naguban žaluzije imajo vse potrebne lastnosti: funkcionalnost, zanesljivost, enostavnost namestitve in enostavnost uporabe. Naguban žaluzije so posebej uporaben, če Okna imajo nepravilno obliko (na primer, trikotne, okrogle, ali celo vse) in nagnjena, na primer steklena streha v zimskih vrtov.

Obstajata dve vrsti nadzora s naguban žaluzije:

1. Vrv - dviganje in spuščanje slike izvede s pomočjo vrvi, nadzor, podobno horizontalne žaluzije. Ta vrsta nadzora je možno le v zavese v pravokotni obliki.

2. Ročno dviganje in spuščanje slike izvaja s pomočjo ročice, ki je določen na premično streho. Medtem ko žaluzije so lahko zbrani gor in dol, in jih lahko uporabite dve vrsti tkiva (imenovanega sistema dan-nočno).

Sistem je lahko narejen v beli in rjavi barvi.

Ko operacijski sistem naguban tkanine, še posebej, če visi navpično, s časom bo veliko gub in ustvarja učinek nepravilnosti. Z nabrano tkanino rez v obliki okno napačno obliko, ki bo ustrezala tej obliki le, če je blago, ki je enakomerno porazdeljen v območju operacijskega sistema Windows. Če slepe, na primer, trikotne oblike, tkanina je vedno pravilne širine na dnu. Vendar pa ne popolnoma zapreti okno, če tkanina v sredini zavese, da se zberejo velike gube. Zgornja vprašanja so obravnavana v sistemu Equipleat, da je sistem za dodatne trakovi na hrbtni strani platno, ki ne dovoli, platno za SAG. Poleg tega sistem Equipleat ne bi prekinil skozi luknje v tkivo pod vrv, zaradi česar tkanine bo trajajo dlje in so videti bolj estetsko.

Zimski vrtovi, strešna Okna in zložljiva krila so izdelane zavese z dodatnimi elementi Compleat. V bistvu, to je isti sistem Equipleat, opremljeni z dodatnimi kable, ki ne dovolijo, platno, da odstopajo od naklon površine odprtin.

In še en velik plus za nego naguban zelo preprost - teh izdelkov se lahko enostavno oprati v topli vodi in se posuši na zložiti obliki.

Vir: remontiruem. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика