четверг, 24 октября 2013 г.

Kako namestiti vhodna vrata

Članek predstavlja neposrednega navodila - navodila za namestitev pred vrati.






Opazovanje tehnologije, ki je opisana v tem članku, si izberite vrata profesionalno, kot je to storjeno s strokovnjaki, le časa bodo porabili bistveno več. Preden namestite, morate pridobiti in pripravo potrebnih materialov in orodij:

- Building ravni;
- Kladivo;
- Ruleto;
- Perforator;
Tipka tipka za konec in № 17;
- Sveder za beton z pobeditovym a spajkanje (Pick up, drill, ki je primerna za sidrnimi vijaki, ki prihajajo z vrati);
- Izvijač Phillips;
Zbor pena;

Ko ste pripravljeni potrebna orodja in pripravljeni vrata, neposredno montažo vhodnih vrat. Vgradnja vrat razdelimo na več faz:

1. Najprej morate ukrep, ki ga je pripravil vrata, velikost vrat odprtine morajo ujemati, ali je treba malo več od velikosti vrat polje. Vrata zaslonke mora presegati velikosti paketa ne več kot 2, 5 cm. ampak, če je malo več, potem ni nič strašnega.

2. Vsebina vrata (brez odstranite zaščitno folijo z zelo vrata) in brisanje vseh določitev elementov, in nato postavite vrata na pragu, kot je ona bo odprla v.

3. Potem ko ste vstavili v polje z vrati v vrata, zaklenite ga z lesenimi klini iz vseh strani, med okvir vrat in odprtino. Poravnajte vrata na stavbe ravni in ga pritrdite s klini, tako da je bila negibno.

4. Po določitvi polje, odkleniti vrata in našli luknje, namenjene za pritrjevanje škatle s sidrnimi vijaki. Skozi te luknje, hole punch luknje na strani vrata,. Vstavite sidrnimi vijaki v luknjo in jih popraviti, in nato zaprite svečke.

5. Če je zaklepanje razstaviti, nastavite mu v valju in zbrati v skladu s priloženimi priročnik.

6. V končni fazi je zapewne ali kiti odprite vrata med okvir vrat in vrat odpiranje. Po zaključku zaključna dela lahko odstranite zaščitno folijo z vrata in škatle.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика