четверг, 24 октября 2013 г.

Kaj zaklepanje, izberite

Če razumem vprašanje, kaj grad izbrati? Na seznamu imena vodilnih podjetij v tej industriji ne bo dovolj, za kaj bi bilo najboljše, kar lahko, da varujejo vaš dom pred vsiljivci. Zato je ta članek vam bo dala priporočila in nasveti za namestitev ključavnice za maksimalno varnost.






Voditelji na trgu proizvodnja ključavnic

Graditi in kakovost grad je odvisno življenje in zdravje pri delu. Ti dejavniki so zelo pomembni, ker se dela na obnovi gradu lahko veliko dražje od samega gradu. Trenutno domačem trgu vodilni položaj, je zasedenih ključavnice tuje proizvodnje: MOTTURA, CISA, EVVA, KABA.
Dodatno zaščito zaklepanje mehanizem

Na mehanizem ključavnice lahko razdelimo v dve vrsti : ravni in cilinder. Ti mehanizmi so vdrl čisto preprosto: so vrtanje, turn, premagal ven, izvlecite, break. To je bilo naštetih vrst kruto vpliv na gradov, obstajajo tudi bolj subtilno in manj hrupno načine za prodor, kot so: izbirno tipko in izberite. Dotika na vprašanje varstva mehanizem, je vredno razmisliti ukrepov vandali, na primer zaklepanje, lahko zabil zadetek, pour lepilo in t. p.

Za zaščito pred kruto učinke, se uporabljajo posebne oklepne plošče, ki nadomestijo ranljivosti ravni zaklepanje in oklepne plošče pridobljenih ranljivosti ličinke v cilinder ključavnice. Za zaščito pred konice in vandalizem uporablja Prenos sistema iz CISA zagorodniaya dostop do ličinke. Ima tudi anti-vandal sistem z magnetno ključ od podjetja DiSec. Načelo delovanja je zelo preprost - sistem preprečuje dostop do zaklep cilinder in odpre, se iz magnetni tipko.
Namestitev priporočila

Kaj zaklepanje pick, ročico ali valja? Strokovnjaki priporočajo, da namestite dve ključavnice različnih sistemov (raven in valj). Vsak mehanizem ima svoje prednosti in slabosti, in skupaj so nadomestilo za vse napake drugih. Močne strani cilinder ključavnice leži v kompleksnosti mehanizma in odpornost na zaklepanje z ročico in najbolj stojijo pred uporabo sile. Alternativa namestite dve različni modeli gradu bi lahko dvojni sistem (model (dva mehanizma v enem primeru).
Dodatna zaščita

Kot dodaten zaščitni sistem, lahko kupite video nadzorni sistem in alarmni sistem. Namestitev video nadzor in alarmni sistem v vašem domu ne bo pustil tatovi možnosti. Tudi če ne zaupate vse te obrambo, se lahko zavarujejo svoje premoženje, tako ločeno in skupaj.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика