четверг, 24 октября 2013 г.

Kako namestiti drsna vrata

Pred veliko je problem, kako namestiti drsna vrata sebe, saj je montaža takih vrat prihrani prostor v sobi. Najpomembnejše bo namestitev drsna vrata v tistih območjih, kjer ni možnosti, da bi odprli vrata classic.






Komplet vrata z drsnim sistem vključuje: pohištvo; vrata listov; tirnice in vozički; pero-prostor in backplate.

Glavne faze namestitve drsna modelov

Najprej je potrebno, da se določi vrhu železnici, in nato na steni mount namestitev Planck. Upoštevajte, da vrstica bi morala biti dvignjena nad površino tal, na vrednost vrata krpo s pravicami do emisije na 0, 8 cm. Vodnik postavite na montažno bar uporabe self -.

Prevoz nameščen v zgornjem delu vodnika profil, se gibljejo vrata. Ne pozabite, da je profil iz obeh straneh treba utopiti iz omejevalniki.

Namestitev drsna vrata

Pred obravnava vprašanje, kako namestiti drsnimi vrati z rokami pripraviti vrata krpo, da Skupščina. Na zgornjem delu vrat, krepjat dve polkrožno oklepajih pod pogojem, da cut bo usmerjena na steni. Na spodnjem delu vratnega je nameščen drugi profil. Podobno vgrajena steklena vrata particijo.

Start visi vrata, izvedite naslednji način: vrata krpo, ki je visela od kljuke na prevoz vijaki in privijte design z orehi. S prilagajanjem vijaki nastavite višino vrat in ga zaklenite z contradic.

Nadaljuje, da za pritrjevanje železniških na tla, z rollback vrat krpo poleg. Ko so se vrata odprla v železniškem, morate nastaviti omejevalniki na razdalji odpiranje / zapiranje vrat. Kot pravilo, v spodnjem tirnice twist zaskočni sorniki.

Odgovor na vprašanje, kako namestiti drsna vrata, skoraj našel, to je še pero-door in zbiranje dekorativne primeru, da vam omogoča, da skrijete platno s odprtih vrat. Zbor pena se uporablja za lepljenje njeni glavni elementi. Ko zasnovo primeru je posušeno se lahko vgradi na montažni film in spodnji profil.

Oblikovanje drsna vrata pripravljen - vse to se zdaj ostaja je, da uživajo opravljeno delo!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика