четверг, 24 октября 2013 г.

V službi travnik 2009-08-06 13:23:29

Gradnja in rekonstrukcija.

V službi travnik
2009-08-06 13:23:29

Poletni čas nas plačati mnenja o odprtih površin, ki mejijo na posameznih stavb. Teme,-združljivost', povezane s krajinsko postala prednostna naloga. Izbira vrtnega orodja in - predvsem - ni nobena izjema. Tu in govori o tem.

Rezilo kosilnice XXI stoletja.

Za košnjo trave na majhen trg na meji parcele, skupaj skladbe, okoli cvet postelj, dreves in drugih težko dostopnih krajih, in tudi na neravnih površinah, uporabo prenosnih kosilnice za travo kosilnice-trat. Ta beseda izhaja iz angleške besede "trim" - "prinese da". Uporabite brivnik zahteva določene fizične sile, saj jih uporabljajo v nekaterih pogledih spominja uporabite regularni poševna (plus vibracij). Rezanje trave brivnik nosi s pomočjo vrtenja glave, ki določa enega ali več segmentov visoko trdnostjo plastične vrvice (linijo). Med delovanjem, glavo obrača, bencinskim ali električnim motorjem z zelo visoko stopnjo, zaradi česar KORD truda kosi, ne samo trava, ampak tudi tanka stebla Boer'Yanov, pa tudi majhne grmovje. Ko kabel postane neuporaben, se ga nadomesti z novim. Pri nekaterih modelih je posodobitev spremlja zamenjavo kosilno glavo, življenje, ki je odvisna od vitalnosti, stisnjen v svojo "Usov".

Nakup brivnik z bencinski motor, uporabnik prejme močan in premične stroje, s katerimi lahko ročaj precej veliko območje. Take naprave je primerna za uporabo v prostorih, kjer električne energije ni na voljo. Vi šele potreba zavzeti goriva lahko. Slabosti bencinski rezalniki lahko pripišemo velike telesne, močno operacijski raven hrupa in visoko stopnjo vibracij. Teči jih boste potrebovali določenih spretnosti in se bo treba navaditi, da vonj bencina in izpušnih plinov.

Opomba

Če cenite svoj čas, denar in zdravje'I, potem pa nakup brivnik, bodite pozorni na naslednje glavne točke:

  • teren
  • sestava stosowanych zelišča,
  • območje košnja, razpoložljivost napajanja in fizičnih sposobnosti,
  • finančne možnosti.

Trat z električnim motorjem, ki imajo prednosti: gre za svetlobo, skoraj brez hrupa, teči, preprosto kliknite in ne onesnažujejo okolja. Vendar, njihova moč je precej nižja. S tem orodjem je bolje, da se ne poskusiti zmanjšati debel Boer'Yana ali celo debele trave. Jasno je, da je motor zahteva napajanje. Najpogostejša napaja dolg kabel, ki omejuje svobodo chopper, oprijema grmovje in nenehno grozi, da bo šel pod nož. Obstajajo tudi trat z vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje. Potem se lahko premaknete, ne glede na dolžino kabla, ampak, da kosite lahko le 20-30 minut. Nato so nekaj časa za polnjenje baterij. Akumulatorski trat manj močan kot bencin, in težji kot standardno električno. Nakup brivnik, moramo biti pozorni ne samo na ceno ampak tudi na gradnjo, udobje in enostavnost uporabe. Držite v rokah, poskusite premakniti. Občutek teže. Če enota zdi neprijetno - bolje je, da ne kupujejo.

Na koncu je treba dodati, da smo namerno šteje samo en segment, vrtno orodje. Vsak je ločena tema pogovora. Smo obvezna'se prepričajte, da govoriti o tem v poletnih prostorih naše objave.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика