четверг, 24 октября 2013 г.

Kako namestiti notranja vrata

 


Za pravilno namestitev notranja vrata potrebujejo določene spretnosti, in če niste še nikoli v življenju ni treba, da imajo kladivo ali videl, potem je bolje, da se ne sprejme. Nihče, tudi najbolj podrobne, izjava ne bo naučil, kako kladivo v nohte tako dolgo, kot si sami ne želite.







Priprava orodje

Pred vami je začela vgradnja notranjih vrat, je treba paziti o razpoložljivosti potrebnih orodij in materiala, ki bodo potrebni v procesu dela na namestitev. Od orodja, ki jih bo treba videl, vrtanje, kladivo, izvijač, Shilo, plumb, orodje za kotni prirezki, Montažna pena bloki za distančniki, tesnilnih mas in orodja za merjenje.
Pripravite vrata

Pred montažo vrat je potrebno pripraviti vrata. Ko smo nastavili vrata z rokami, ne vedno upoštevati skladnost velikosti vrat relativno vrata. Če po skeniranju se vam zdi, da mere ne sovpada z velikostjo vrata so se morali prilagoditi to z montažo bar. To možnost je mogoče le, ko je to potrebno povečati za več kot 4 cm iz vsake strani, drugače boste morali namestiti enoto vrata večjo širino.
V okvir vrat Skupščine

Po končanem delu nad vrati, zbranih doorframe. Morate najti ravni parceli, na kateri želite graditi. Postavimo vse elemente polja v pravilnem vrstnem redu in jih odpraviti z vijaki. Ponavadi vrata so opremljena z prag. Prag je v več fazah: najprej je prag, ki je vstavljena v polje, potem vaja nekaj luknje s premerom 2, 5 mm, nato prag je odstranjena in luknje povečala za 4, 5 mm. Contractible prag polje z vijaki.
Razširjenje tečaji

Naslednji korak pri namestitvi notranja vrata je razširjenje tečaji. Morate vedeti, da je razdalja od roba platna konce zanke morajo biti 20 cm, zgornji in spodnji. Tako imenovano tržno nišo za zank, ki jih je mogoče storiti z dleto ali rezkanje orodje. Pritrditev zanke za perilo, ki so namenjeni Shyla luknje. Isverdlov njih in zaostritev s zanko z vrati polje.
Polje grad

Preden smo namestiti našo notranja vrata, ki morajo biti vključene grad. Ta postopek velja enako načelo kot v stranski vrstici zank, razen razdaljo, ki je v tem primeru mora biti 100 cm od tal do ročaj. Ne pozabite, da oblikovanje polje in krpe se uporabljajo kompozitnih materialov, in z njimi boste morali biti zelo previdni, da ne razvajati.
Namestitev okenca na vratih

Začnete namestitev pripravljene škatle na pragu. Ga pritrdite z vijaki. Zdaj naredite luknje v vrata iz cevi in glasno njih. Ne pozabite, da je polje je treba pustiti mobilnosti za natančno prilegajo na sliko. Nato okvir vrat se lahko namesti na pragu. Zagotoviti, da ni izkrivljanja v polje. Za ta namen bomo uporabili klini in plumb. Vrzeli med okvir in platno je treba 2-2, 5 mm.

Zdaj odstranite krpo in damo v vrata oporniki. Prej branil sprednji del polja, smo zapolnili vrzel med steno in polje s peno, in cut off ostane po njegovo sušenje. Pri odločanju o tem, kako namestiti notranja vrata, je treba opozoriti, da je ključna beseda tukaj je pravilno. Zato morate biti zelo previdni. Preden karkoli, rezani ali vrtanje, najboljši nekaj časa, da razmišljajo. Pri delu z platbands najprej poskusite na, Izboljšati, in nato wapello presežek. Po koncu postopka, vse izdelka, tesnilnih mas.

Kot lahko vidite, da nastavite interroom vrat ni tako težka naloga. Po priporočilih tega člena, da ugotovite, - vrata in Okna, verjetno ste se naučili, kako namestiti notranja vrata, in, če je potrebno, enostavno jih namestite.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика