пятница, 31 января 2014 г.

Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid 2011-09-02 16:09:24

Gradnja in rekonstrukcija.

Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid
2011-09-02 16:09:24


Včasih z'je potrebno za prenos vrata, na tak ali drugačen način notranje stene. Kot pravilo, kot proces,-združljivost'povezano z takojšnje spremembe v notranjost prostorov ali s spremembami v inter'Yeri to, ali ta apartma.

Najprej, moramo reči, da je nova drevesa'Jan notranja vrata ni treba, je treba naročiti šele, ko bo pripravljena nova vrata. To storite tako, samo iz razloga, da je velikost te nove odprtine za vrata, iz različnih razlogov, lahko druga od velikosti že kupili vrata, in to, v zameno, se bo zagotoviti dodatne stroške popravila z ustrezno deluje na vgradnjo vaša nova vrata, da je velikost kupil pred vrata.

Če pa boste preprosto nimajo takšne možnosti, ali celo vrata še pripravljen, potem so vsa dela morajo biti izvedena v skladu z zelo previdni, merjenje velikosti in dimenzij. Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid
Najprej smo upoštevajte, da za izvedbo del na ustvarjanje novih vrata potrebujejo nekaj orodja:

- Videla, kotni brusilnik s posebnim disk namenjen za delovanje v kamen
Ravni
- Svinčnik
- Roulette
- Izvijač, dleto in kladivo.

Pred začetkom gradnje je treba tudi cut off električne energije, da odstranite izvirnem delovnem mestu vse napeljave, ki se je verjetno tam se lahko nahajajo tudi stikala in vtičnice.

Po vsem tem bi morali začeti risanje obris nova vrata. Če želite to narediti, uporabo gradbenih marker ali svinčnik, ravni in plumb, uporabo obeh straneh stene accertati obrisi prihodnje odprtine. Po orisu končate, lahko začnete rezanje iz delov zidu z brusov. Ta proces je, mimogrede, je običajno, da ne neposredno z obeh strani stene. Vendar pa, ne pozabite, da tudi zmanjšati območja na obeh straneh, tako, kot je še vedno relativno veliko težo.

Po vrata, se bo zmanjšal, morate namestiti skakalec vtič vstavite z vrati jamb z zvezdico. To breme, mimogrede, je lahko', da se pojavi zaradi pritiska polaganje na svojem zgornjem delu, kar lahko privede ne le poškodbe same vrata, ampak tudi tveganje za propad celoten del stene.


Vir: http://stroymart. com. ua

Vrste in uporaba zastekljena vrata 2011-08-31 12:20:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrste in uporaba zastekljena vrata
2011-08-31 12:20:52


Eden od najbolj dejanski materialov, ki se uporabljajo za notranji predložiti prostorov, in tudi za dekoracijo vrata, predelne stene in pohištvo je steklo. Zastekljena vrata vizualno povečajo svojo sobo, kar daje poseben slog, ki bo tako lažja. Takšna vrata se bodo odlično dopolnjujejo celoten inter'jer prostorov.

Stekla lepa, praktična in zelo raznolika, nekatere vrste celo ognjevarni in odporne na obrabo. Odvisno od vaše domišljije, lahko v celoti zastekljena vrata, in lahko le majhen del.

Vrata s steklenimi vložki so razdeljene glede na njihove strukture in funkcije na zložljivi, drsna, dvojno ali enojno, so lahko specializiranih stekla in dekorativne.

Za stanovanjske apartmaji v mestu, hoteli in države hiš je kot nalašč dekorativne zastekljena vrata, za proizvodnjo katerega se uporabljajo različne stekla: dolgočasno, dimljen, navaden ali potiskane. Med proizvodnjo takih stekel so različne obdelave tehnologije: imitacija vitraž, slikarstvo, melirovanie, peskanje, pacerone in podobno. Zaradi plati brušenje stekla rob obdelan na poseben način, ki je sestavljen iz 4 faz: grobo brušenje, čisto brušenje, pre-poliranje in poliranje. Na plati, brušenje, pogosto žrtve redne pregledne stanja stekla.

Vrste in uporaba zastekljena vrata
Za zdravljenje in kaljenje ukrivljene elemente, vitraž, uporabite malavko stekla, ki je vroče oblikovanje stekla. Stekleni vložki lahko različni, od pravokotnike nenavadno ukrivljen silhueto. Najpogostejša nosijo strukture, kot dekorativne steklena vrata so izdelana iz iverne ali dreves'lesena vrata.

Vrata, zasteklitve lahko ne samo, da okrasite vaš dom, pa tudi, da postane gasilska pomeni. Tak steklo je najbolj pogosto nameščene v hodnike, pisarne, zasilni izhodi ali v hodnikih, ker se lahko prenesejo v roku 60 minut. Sami požarna vrata iz aluminija in jekla, s ognjevzdržni polnila.
Pred naročilom vrat, bom določite poti odprte, in velikosti vrat, nato zelo natančno preverite vaš izbrani vrata, da oceni svojo kakovost. Razmislite, kako bo mešanica teh vrata v skupni inter'jer prostorov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Dodelavo kovinskih vrat: materiali in trendi 2011-07-29 14:23:28

Gradnja in rekonstrukcija.

Dodelavo kovinskih vrat: materiali in težnje
2011-07-29 14:23:28


Trpežne in zanesljive vrata - Varščine, prvi in glavni vod, ki zamud vsiljivce na prag. V sebi, vendar, jeklena vrata so ne preveč privlačen videz. Izdelani iz kovinskih listov, so videti groba in ne dekoriranje stanovanja. Če želite odpraviti to težavo, in hkrati, da bi vrata dodatne toplotne in zvočne izolacijske lastnosti, uporabo različnih konča jeklenih vrat. Glede na materiale, uspešnost, oblikovanje vrata različnih na videz, in stroškov.



Najlažji način, da ennoble unpresentable vrata je premaz na površini platna v prahu-polimerni premaz. Hvala za zaščitni sloj, vrata je odporen na korozijo, mehanske poškodbe, je enostaven za pranje in čiščenje. Bolj privlačno obliko od jekla vrata lahko dobite z izbiro vinil konča s kožo. Različne barve in možnosti tapetništvo ta material omogočajo, da bi dobili elegantno in moderno vrat je relativno poceni. Še ena različica dekoracijo vrata - plastične plošče. Drugačno zasnovo, trpežne in lahke, so pa dolgočasen videz vhodnih vrat.




Vendar pa, večino stranke, ki cenijo vzdržljivosti in praktičnosti, izberite kot končna materiala MDF plošče, pobarvane ali laminirani plastike. MDF - sodobni material, ki je pridelan iz fine frakcije odpadkov iz lesarske industrije. Drobne čipi so stisnjeni pod pritiskom z dodatkom veziva, ki je trajen in okolju prijazen material. Z mletjem plošče podati konkretne risbe, in dekorativno površino zagotavlja tanko plast papirja pod laminarni plast. Za vodo-nepropustno lastnosti, površina lepljena - prevlečene s tanko plastjo plastike. Sodobne tehnologije omogočajo, da bi dosegli tisto, kar kovinskih vrat, končal z MDF plošče videz podobni izdelki iz naravnega masivnega matrike. Poleg MDF plošče se uporabljajo tudi naravni materiali, morskih vezane plošče, trden hrast ali furnirja dragocene vrste. Nov material za dekoracijo vrat je plastični postforming. Ta material je zapis za trajnost. On je ni strah, udarce, praske, temperature, odprtega ognja, kemikalij. Plastični postforming se je uveljavil kot odličen anti-vandal premaz za kovine vrata.


Vir: http://stroymart. com. ua

Kakšna bi morala biti Temelj zasebni hiši? Vrste in predelovalnih dejavnostih 2010-08-24 11:09:18

Gradnja in rekonstrukcija.

Kakšna bi morala biti Temelj zasebni hiši? Vrste in predelovalnih dejavnostih
2010-08-24 11:09:18

Ne hiši, dobro strukturiran, ne more brez Temelj. Od takrat, kot ljudi, ki so se naučili graditi Kam'lesene stavbe, opazili so, da je njihova zanesljivost je odvisna od zanesljivosti Fundacije. Brez pravne podlage, tudi trdno zgrajeno hišo v majhen potres ali poplava lahko propad.

pred 2000 leti je Jezus Kristus povejte ljudem o stavbe brez Temelj ni pametno.

In, res, zakaj porabiti denar za gradnjo nezanesljivi stavbe. Vprašanje naprave trdne Temelje zelo pomembno v gradbeništvu. Lahko razdelite Temelj hiše v dveh delih: pod zemljo, ki je pod površino zemlje in tal oziroma, da je nad tlemi ali izstopa.

Najbolj pomembna stvar je, seveda, da podzemni del kleti je zelo močna. To je osnova za vsak dom. Obstajajo različne vrste podzemnih baz. Manj močna - zaspal. Ko ogromen kamni vrgel v izkopali jarek, in rešitev, ki jih ni pritrjen. In overground del pokončna že s cementno malto.

Bo močnejši je Temelj, če kamnov v jarek napolnite z raztopino, nato Fundacija bo postal kot en velik kamen. Druga možnost je še posebej močan Temelj - kombinacija železa ventili s konkretnimi. Ie ojačane betonske Temelje. Če ste samo ne lije iz betona, zanesljivost teh temeljih bo zelo upadla zaradi dejstva, da konkretne sam tresk in dobili isti Temelj - polnjenje, ki je ni najbolj zanesljiv. Ni zanesljivo ne pomeni, on ni se odlično prilegajo, kot Temelj. Preprosto, izračuna se lahko le na en-nadstropne stavbe. In višje hiše, tem zanesljivejši je potrebno Foundation.

Globina podzemne kleti se izračuna načeloma vsako nadstropje je 70 glej njegova Širina mora biti pol metra širša od širine prihodnosti steno.

Zdaj o tla dela Fundacije. Da je iz betona in kamenja določena na cementni smrtniki. Velikost overground del kleti je. Višini, kot želite (po zasnovi arhitekta in oblikovalca), širina - širina zidu.

Izpolnite v aboveground armiranega betona Fundacija razporedi opaž dreves'lesene plošče. Znižati Odbora, da bi dobili ščit je potrebno višino, nastavite želeni razdalji drug od drugega. Na zgornjem delu ohišja premagal železniški mostovi, nižje contractible v'Aselino žice ali okrepiti klini. In klini in skokih narediti na taki razdalji drug od drugega, da se prepreči upogibanje komisij, ko lije. Višje plošč, več jih želite vleči. Vzemite oddaljenost od 80 do 120 cm

Mešalnik izberite takšno, da je bilo primerno, da se premika iz kraja v kraj. Dobro, da usta, ste se obrnili na obeh straneh. Vode, cementa, peska in gramoza vlije v mešalnik in pripravljen beton tin žleba pour neposredno v opaž.

Če temelje, narejen iz kamna, velike kamne dal dol, in spodnji levi zgornji del. Lahko kombinirate tudi beton in kamen, ventilov ni potrebna. V timbering izpolnite majhno število betona ali cementa, malte, potem metati kamenje. In to ponovite, dokler ste napolnjena z opažev. Ampak v tem primeru, betona mora biti dovolj tekoča, da se kamni, ga mirno navzdol.

Gradnja sten in nadaljnjo obdelavo Foundation je šele, ko skupaj sušenje.

VIR: http://beybitblog. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Kako izvajati zemeljska dela pri gradnji hiše? 2010-08-23 19:27:43

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako izvajati zemeljska dela pri gradnji hiše?
2010-08-23 19:27:43

Ko ste storili razčlenitev doma lahko začnete izkopavalna dela . Najbolj verjamejo, da so te gradnje so samo kopati jarek za Temelj in sploh ni pomembno. Vendar to ni. Moramo imeti v mislih, da je od kakovost izkopavanja je odvisno, koliko izpadov svojo hišo v prihodnosti.


Pred začetkom izkopa treba pam'ne pozabite, da:


Velikost in globino jarka za Temelj je odvisna od lastnosti tal;
Podzemne vode ravni;
Globina tal zamrzovanje.

Najbolj nevarno je, tal zamrzovanje in poznejše pomladi dviganje. Stvar je v tem, da pozimi voda v pore in votline zamrzne in ustvarja prevelik pritisk na okoliških kamnin. Spomladi zgornji plasti stali, in spodnji plasti pod tlakom potisnil Foundation. Takšni primeri so opazili v glino in šote'les tla.

Zato v teh tleh bodo morali kopati jarek na globini tal zamrzovanje. Če želite shraniti na dnu jarka 1/3 lahko prelijemo pesek ali izkopanega materiala mešati z drobljen kamen v enakem razmerju.

Takih tal kot ilovica, pesek ilovica, finega peska manj nagnjeni wipuchanin. Pod pogojem, da so tla suha, t.j. vode je na globini večji od 2 metrov, jarek je mogoče storiti z globino 0, 6 -, 8 M. Dno jarka mora biti trebovat. Teža nabijanje ne manj kot 50 kg,


Po tem, tal postane zelo gosto imajo manj časa in vlago. Če podzemne vode je blizu površine (približno 0, 5 m) globina jarka mora spet biti na globini tal zamrzovanje.

Najboljša tla - gramoz in čiščenje peska. Niso uchatsya in globino jarka, tudi po dva-nadstropni hiši ne more narediti nič več kot 0, 6 m


Če so tla suha in je z velikimi porami, visoka vlažnost, obstaja tveganje, da bo svoje velike količine padavin, ki bo prinesel veliko škodo zgrajena hiša. Kako ugotoviti, porozni tal? Če želite to narediti, izkopani tal navlažitev in vrgel nazaj v jarek. Pogrezanja tal ni dovolj, da izpolnite jarek.

Ta tla jarek opraviti z globino 0, 8-1, 0 m in pre-namakanje z vodo na dnu RAM-a. Ko je naprava skp potreba, da izpolnite v slepi območje širine 0, 8 m, izdelava osnutka navzven iz steni hiše. V zgornjem vode ne bo mogel vlažne kleti.

Narava tal in podtalnice ravni je treba opredeliti v poletnih mesecih. Spomladi nivo vode je lahko visoka, v zimskem času zaradi zamrznitve nizka.


Za gradnjo vrsta je določena z globino in velikost jarek. Če sten iz lahkih materialov - morali narediti pole ozko Temelj, na globino tal zamrznitev ali obratno globoko in trdno, ne succumbing tlaka vitran. Če stene so narejeni iz težkega materiala, da njihova teža ne daje Temelj vitray, ki jih lahko storite manj močne Temelje.

Pred kopanjem jame za jarek mora odstraniti vse trate na območju celotne hiše skupaj s slepe področju. Če pustimo rastline znotraj Fundacije, t.j. iz tal prihodnosti hiša, gnitje rastlin, ki ima lahko škodljive učinke na drevesih'Jan nadstropju hiše. Zgornjo rodovitno plast se lahko prenese na parcelo. Preostali del tal je napolnjena nazaj.

V tem terenu ni ostankov, in to ni nevarno za dreves'lesena tla v hiši. Te organizacije zemljišča dela tal je v celoti izkoriščena, in ni treba vzeti. Enako tal se uporablja za hladno polnjenje-v skp in Banke pod pod zemljo. Barrow je storiti, da bi hiša voda ne bi tok iz ulice.

V trajnostni neosypayushiisya tleh jarek je narejen širine, ki ne presega 0, 6 m debele stene s trdnimi temelji) in 0, 5 g (tanke stene). Preveč širok jarek bo privedla do odpadnega materiala in presežek dela. Območje podporo Fundacije, širina 0, 6 m prenese obremenitev več ocenjeno 3 krat, take širine, ki je potrebna samo za udobje.


Jarek tako imenovano varnostno "vraspor". Če v širok jarek, da bi Temelj, stene, druge krite tleh spomladi daje pot, ki bo pripeljala do uničenja otmostku in pod Temelj voda bo prodreti.

Če želite, da bi jarek tudi shranjevanje materiala za Temelje morate težka zbijanja žig spodaj. Tako je mogoče, da se zmanjša poraba snovi na pol.

Če je hiša enega ali dveh nadstropjih, z debelimi zidovi, on lahko naredi ne neprekinjeno trakovi Temelj in steber z skakalec med stebri.


Če ste se odločili, da naredimo band Fundacija, lahko zmanjšala poraba snovi, zaradi česar dnu jarka sawtooth.

Ko je suha ali peščenih tleh jarek je mogoče storiti zbliževanje na dno. Širina jarka v vrhu 0, 6 m, in na dnu 0, 35 m

Pri polnjenju pomol Temelj "vraspor" racionalno, da dig okrogle luknje. Ob istem območju dnu, so manjše pravokotne jarkov.


Za hitrejše delo je priporočljivo, kjer je mogoče, uporablja tehniko. Na primer, vrh zemlje, je najbolje, da odstranite buldožer. Če na površino, je šota, je zaželeno, da odstranite ročno, ob narežemo na ploščice. Z njihovo pomočjo je mogoče okrepiti slepi območju in za kritje izpostavljenih področjih tal, ki je lahko občutljiva na erozijo.

Jarek za Temelj lahko kopati backhoe na podlagi traktor "Belorusija". Gosenicah traktorji ni priporočljivo - preveč širok jarek.

Za kopanje steber baz, lahko uporabite posebno strojno orodje. S to stroj, ki ga bo hitro kopati jamo globine 1 m in premera 0, 4 m


Ta tehnika je v gradbena in montažna podjetja. Lahko najamete njih po ugodni ceni.

Pred začetkom dela področje temeljito pripravljeni. Vse vogale hiše je kljukice. Rob jarka opozoriti, groove, dosežen na linijo kabel. Globina jarek, merjena po železnici od površine zemlje. Vogalih jarek je treba vzeti lopato - bagri jih uničuje.
Vse tal je obvezno'bodite prepričani, da bi vrgel v oboda hiše.

VIR: http://beybitblog. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Žejen 2006-11-07 12:44:23

Gradnja in rekonstrukcija.








Žejen
2006-11-07 12:44:23

Poletje šele približuje Zenit, in na Jugu in jugovzhodu države, je utrpela škodo zaradi suše. Hvala Bogu, da drugi polovici junija spoilt zaradi dežja in shranjevanje hladu. Vendar pa dolgoročne napovedi in julija in avgusta so predvidene vroče in suho. To bo neizogibno zaostruje problem pomanjkanje vode, še posebej visoko kakovostne pitne. Resno opozorilo bell je zvenel Luhansk regiji), Suhodolska, kjer je bil izbruh hepatitisa A. To vzrok onesnaženja pitne vode s kanalizacijo. Zdaj je že tako, kjer odvajanje od tam in p'em. Danes v Ukrajini praktično vse površine, in v nekaterih regijah in podzemne vode stopnje onesnaženosti ne izpolnjujejo zahtev standarda za vodo virov. Ob istem času, obstoječi objekti za predelavo, obdelavo in dekontaminacijo pitne vode ni lahko, da bi bilo vsaj na raven varnosti, uspešnosti. Da ne bi povedal, članica ecologists o izboljšanju stanja naših rek in jezer v SV'zaradi recesije v industrijske proizvodnje v zadnjih letih, in s tem zmanjšanje odvajanja odpadnih voda, vendar spremljanja kakovosti voda površinskih vodnih teles, ki jih opravi sanitarno-epidemiološki storitev, kaže nasprotno - ekološko stanje vodnih teles se ni izboljšalo. Ravno nasprotno. Zlasti zaskrbljujoče je Dnipro bazen, ki daje 35 milijonov ljudi v Ukrajini. In ne-specialist je jasno: kakovost pitne vode odvisna od tega, kako čisto vodo virov. Od odvodnih kanalov prejeli pomlad in svežino, nemogoče. Smo danes ni enotno površino rezervoar, ki je glavni sanitarno-kemičnih in mikrobioloških parametrov sovpadala v prvo kategorijo. Trenutno, je skoraj vsa vodna telesa na ravni onesnaževanja, ki ga je mogoče pripisati tretje kategorije. In koliko je takih vode niti slavno, niti braniti niti gledati usta... smo se Uporablja za čiščenje vode tehnologije, zasnovane za zagotavljanje naravnih (original) vode za pitje le, če vir, ki izpolnjuje zahteve iz prve kategorije. In to, kot že omenjeno zgoraj, smo nimajo. Uporaba v vodi tehnologije obdelave, klor, neučinkovit coagulants, pomanjkanje zanesljivih filtri vodi v vodo dobi veliko anorganskih in organskih onesnaževal, ki so škodljive za zdravo'jaz sem človek. Poleg tega, da obstaja potencialna nevarnost pitno vodo iz površinskih voda, ki leži v dejstvu, da domače čistilne tehnologije ne zagotavljajo odstranitev virusov. Kakšno vodo smo pili, ni bojazni za svoje zdravje'jaz? Alternativa vodo se šteje buveta vode in veliko, še posebej, Kijev, raje. Nekateri verjamejo, da je bolje piti ustekleničeno, čeprav ni prepričan, da je vsebina rezervoarja, vedno ustreza vsebino znaka. In če na vodo in byuvetnoy vode napisati veliko, razširjati informacije o pakirani (ustekleničeno) voda je popolnoma promocijske narave. Zato smo se odločili, do neke mere, da bi zapolnila to vrzel. Torej, kakšna so merila za kakovost ustekleničene pitne vode? Kaj standardov pa bi morala izpolnjevati? Kaj morate paziti, da potrošnik, nakup ustekleničene vode? Kako se zaščititi pred ponaredki? Ta in druga vprašanja bomo poskušali poiskati odgovore s sklicevanjem na znano znanstvene institucije, da avtoritativni znanstvenikov in strokovnjakov. Več videti je pred nami, nam opomba vseh, ki upravljajo s'izvedeti pojavi zelo zanimivo sliko. Voda ni darilo, voda izdelek je zdaj tisto, kar je bilo nekoč kot dar narave, ki so v zraku, in dobil isto darilo - ocenjena le zagrabiti poživljajoča svežina dobro, ali če želite odpreti vaših rokah, pod kristalno pomlad tok, je zdaj na voljo ni za vsakogar. Danes v naprednih državah visoko-kvalitetne pitne vode je dragocen izdelek in je veliko denarja. Pakirana te vode se prodajajo v supermarketih. In tudi če nekaj deset leti, za nas je zdelo skoraj ekscentričnosti, zdaj ustekleničene vode je postala skupnih dobrin in na domačem trgu. Njegova proizvodnja je nenehno narašča, povpraševanje je tudi narašča. Pijača želijo vsi. Strokovnjaki opredeliti nekaj osnovnih razlogov za povečano povpraševanje po ustekleničene pitne vode. To je, prvič, povečanje števila ekstremnih situacijah, vključno s škodo za sistem centraliziran vodo in ekološko neugodnih območjih, drugič, spreminjanje načina življenja prebivalstva: več in več ljudi, ki jedo zunaj (poslovna potovanja, izleti in podobno ), ki povečuje tveganje za bolezni, ki jih povzroča poraba slabe kakovosti vode tretjič, širitev znanja o posledicah boleznim, ki jih povzroča voda faktor", in tudi na zahteve za varnost pitne vode. Ni vse ustekleničene vode, ki je primerna za vsakodnevno uživanje. Tam je naslednja delitev: naravne pitne vode, mineralov, rudnin in mineralov. (Mimogrede, prej zdravila mizo in zdravilne vode, ki se prodajajo le v lekarnah). Razlika med njimi je ključnega pomena - in za skupno raztopljenih trdnih snovi in sestava mikro-komponente in druge značilnosti. Po ameriških standardih, na primer v tabeli vode dovoljeno višje stopnje za nekatere dele škodljivih snovi antropogenega izvora, kot kurativno tabela, saj je verjel, da je prvi, ki je namenjen za začasno uporabo. Najbrž ni treba reči, da je tukaj mineralne vode za pitje nenehno ne more drugače, namesto terapevtski učinek je mogoče pridobiti drugače. Zdravniki pravijo, da tudi če v vodi ni nevarnosti kontaminacije, in le povečala skupna mineralizacija, stalno uporabo takšne vode je neposredna pot za bolezni ledvic in jeter, ter druge nepredvidljive posledice. Vendar pa je v naših prodajalnah, pretežno mineralne vode. Zdravniki prav tako priporočamo, da ne zlorabi gazirane vode, še posebej sladka, mislim pijače. Na Splošno se je število ustekleničene vode, ki je, prodanih na domačem trgu, delež še vedno ostaja relativno majhne (slika). Upoštevajte, da starši (in uradniki): Združene države prepovedala prodajo brezalkoholnih pijač v šolah. V Rusiji je izdala podoben odlok, ki bo začel veljati prvega septembra letos. Legalizirana ponarejeni? Govorice, da v steklenice, kljub privlačne oznake lahko enostavno voda iz pipe ni pretirana. Danes proizvajalci ne ustavi te vrste "voda business". Zgrabi jih za roko, to ni zato, ker, ironično, delujejo zakonito. Tako, glede na Zakon Ukrajine "na pitno vodo in oskrbo s pitno vodo", sprejet v letu 2002, za proizvodnjo pakirano pitno vodo se lahko uporablja podzemnih vodnih virov ali centralizirano pitno vodo, nadalje obdelujejo za izboljšanje njene kakovosti. Pustimo težave obdelavo, ter izboljšanje kakovosti vode na rokah proizvajalcev. Na koncu, koliko vrv vse... Vendar potrošnik ima pravico, da ve, kaj je nakup, figurativno rečeno, ne "Mercedes" po ceni "Zaporozhets" - samo za pitno vodo. Imamo isto oznako, kot pravilo, zdi "Naravno pitno vodo", in nadalje, ne skimping na epithets, rozhanytsia njegove lastnosti. Mimogrede, v skladu z zahtevami Evropskega Združenja proizvajalcev ustekleničene vode na oznaki obvezno'mora biti označen izvor vode. To je, če se ta voda diocesana, mora biti pisno. Mednarodne izkušnje v tej številki smo pa, sedaj poslušajmo, da imamo predpisane zahteve za kakovost vode, pakirano v posodico. Izkaže se, št. Da, standarde, predpisane zahteve za ustekleničeno vodo, ne obstaja v Ukrajini. Danes GOST 2874-82 ("pitne Vode"), razviti v nekdanji ZSSR, in SanPiN Ministrstvo za zdravje Ukrajine 383-96 (ukrajinski različici GOST) je niz regulativnih zahtev, ki veljajo za vse vrste vode - in vodo, in byuvetnoy, in kozarcih. V skladu z GOST, vodo, mora biti pod nadzorom 28 kazalnikov. Ker v razvitih državah, to je preverjeno za vsaj sto različnih škodljivih snovi, nevarne za zdravje'I. Tako, na primer, AMERIŠKI nacionalni primarni pitne vode standarde, določene v obvezna'obvezno, da preuči za prisotnost dva ducata anorganske komponente in več kot p'petdeset organskih spojin (sledi kazalniki, kot so radionuklidov, mikroorganizmi in drugi ) Poleg največje dovoljene stopnje onesnaženosti (MCL), Američani uvedli kazalniki stopnjo varnosti za vaše zdravje'I (MCLG). Bodite pozorni: v stolpcu teh kazalnikov čez 23 komponente (akrilamid, alachlor, benzen, benzo (a) piren, ogljikov tetraklorid, dioksinu, heptaklor, heptachlorane in tako naprej), ki je označena ničel. V nadaljevanju so, kakšna tveganja so te nevarne kemikalije, ki pri zaužitju, v pitno vodo. Tudi v najbolj minimalno odmerkov, lahko povzroči hude kronične bolezni. Zato moramo poskusiti, da jih sploh ni bilo v pitni vodi. Vsak p'pet let v regulatorne zahteve, spremembe, dopolnitve, kot so tehnološki napredek, ne stojte in okolje (s'nova onesnaževala. V naših normativnih dokumentov, zamrznjene na ravni sedemdesetih let, ni nič za to. Vendar, SanPiN naroči, da preverite vode za 56 parametrov. Vendar, kot pravijo strokovnjaki, z novimi tehnologijami vode-priprava in vode, da se zagotovi, da izpolnjuje te zahteve, je skoraj nemogoče. Medtem, kakovosti ustekleničene vode, zahteva več pozornosti, saj je zasnovan za uporabo v surovi obliki. Zato, zahteve za to, načeloma bi morali biti bolj toga kot običajna voda. Ta voda mora biti kakovost zagotovljena. V končni potrošnik denarnice ga stroškov občutno dražji od vroči centraliziran vodo cevi. Najbolj pomembno je, čeprav nevidne nevarnosti, ki lahko prežijo v ustekleničene vode, mikrobov. In čeprav vode pred, polnjenje, dezinfekcija, to ne pomeni, da postane varno enkrat za vselej. Je veliko odvisno od izpolnjevanja pogojev za transport in shranjevanje. Dejstvo pa je, da so zelo pogosto kršene, brez dvoma. Mikroorganizmi so povsod, so, seveda, in ustekleničene vode. Poleg tega je v zaprtem prostoru, ugodni pogoji za njihovo razmnoževanje. Zelo pomembno vlogo igra temperatura dejavnik. V poletnih mesecih, ko se temperatura dvigne za 25 stopinj Celzija, in Raj za mikrobov, so začeli, da uspevajo in se množijo, ki dosegajo včasih naravnost osupljivo koncentracijah (do 200 -300 tisoč v en mililiter). "Danes ni enotne zahteve in ideje o tem, kako veliko in mikroorganizmi, ki se lahko prenaša v ustekleničeno vodo, - je dejal vodja. laboratorij za sanitarno Mikrobiologijo Inštituta za higieno in zdravstveno ekologijo (GME). A. Marzeev Galina Korczak. Tudi če jim ne povzročajo akutne črevesne okužbe, vse to mikrobne mase so zaradi svoje življenje razlikuje produkti presnove, ki so zelo strupene. Bakterijskih endotoksinov ne more biti popolnoma vseeno, za osebo. Tudi če jim ne povzroča akutno stanje, lahko imajo kronične zastrupitve parenchymatous organov, ki lahko vplivajo na zdravje'sem otrok, bolnik s znižal imunski status ". V skladu z MS Korczak, najbolj ranljivi, namesto ustekleničene vode - Mikrobiologija. V GME zdaj resno ukvarjajo s preučevanjem razvoja mikrobioloških procesov v ustekleničene vode za namen razviti merila za informacijske varnosti, kot tudi določitev optimalne pogoje in pogoje za njihovo skladiščenje. Od lanskega leta, skupaj z ukrajinsko center za varstvo pravic potrošnikov (Ukrctp) kakovosti raziskav, pakirane vode porabi prebivalstva. V letu 2002 je bil študiral 39 imena še ustekleničeno vodo, proizvedenih v različnih regij v državi. - Kot je prikazano za mikrobiološke analize, komentarji, Korchak rezultatov raziskave, več kot 50% vzorcev ne izpolnjuje standard. Ampak, sodeč po priporočilih direktiv, ki, po katerih število mikroorganizmov pri temperaturi 22 stopinj Celzija, ne sme presegati 100 na mililiter, se moramo odkrito priznati: zelo malo ustekleničene vode, da izpolnjujejo to zahtevo. Po ukrajinski center za varstvo pravic potrošnikov, le 33% vzorcev, ki ne ustrezajo standardom. Komu verjeti? ) Od znanih blagovnih znamk, pitne vode vzorci so bili odvzeti za analizo, uspešno opravili vse teste o skladnosti (kot mikrobiološke in fizikalno-kemijski indikatorji): "Ordana", "Stara Mirgorod", "Urska Dzherelo", "BonAqua". Ni izpolnjujejo zahteve standardov "721", "Živi rose" (jedilnica, ki je okrašen s srebrnimi), Srebro (jedilnica), "Modra tipka", "Agatha linska Pravi", "Silver agate", "Crystal", "Pepel", "Dew od Bukovyna", "Pomlad" (diocesana), "Olymp" in druge pitne vode regionalnih proizvajalcev. Nekateri vzorci so bili pravi "juha" - število mikroorganizmov v njih, da bi, in potem dve in je presegla dovoljeno norm. Kaj p'em? Solno rešitev je V naših trgovinah prodajajo le mineralno vodo in demineralized. Mineralna voda poškoduje zdravo's, - meni, da je specialist na področju sodobnih sistemov za čiščenje vode, doktor tehničnih Znanosti Mikhail Ponomarev. - Ugotovljeno, da voda s Splošnimi mineralizacija več kot 2 g / l pospeši proces staranja. Zato, mineralne vode lahko pili le na recept in omejen čas. Manj soli v vodi, bolje je. To je bilo omenjeno, ki jih Avicenna. To ugotovitev potrjujejo tudi sodobne raziskave. Torej, v znanstveno-tehnični list "Okolje, Ekologija in varnost ključnega pomena dejavnosti" (№ 1, 2003 ) objavil temeljnih člen of academician od NAS Ukrajine Stoletja Shestopalova in zaposlenih na Inštitutu za geološke Znanosti NASU N. Ovchinnikova imenuje "Podzemne vode in zdravje'jaz? " Avtorji so primerjali sestavo pitne podzemne vode izvora in pogostnost raka v različnih regijah Ukrajine. Za analizo so bili izbrani p'petih regijah Ukrajine: Odesi in Poltava (visoka onkozabolevanimi), Kijevu in Kharkiv (srednje) in Rivne (nizka). Te regije so bile izbrane tako, da pokrivajo celotno paleto mineralizacija voda uporablja za oskrbo s pitno vodo v Ukrajini (srednja in visoka). Torej, v Rivne regiji za pitje uporabljajo sveže in ultrapss voda v nekaterih regijah Poltava in Odesi - slana. V Rivne regiji, najbolj uspešno v razvoj raka, spodnji meji mineralizacija podzemne vode je le 34 mg / l, medtem ko je v Odesi ona doseže mesta 2237 mg / l V skladu z G. Ponomarev, najbolje vode, da pijača, ki je razsoljene. Ne bi mimogrede krajih množičnih bivanje stoletnikov o'Združenem samo ena funkcija - tam je p's slano vodo. Naša voda standardi prepoveduje izpust vode z mineralizacija pod 100 mg / L. Tako, po Mikhail Ivanovič, smo odvzelo ljudje svojo pravico do izbire. Ob istem času, GOST omogoča sol koncentracija v pitni vodi do 1000 mg / L. (V zda omejitev skupna vsebnost soli ne sme presegati 500 mg / L. Vodo z mineralizacija 1000 mg / l ni dovoljeno piti le v ekstremnih pogojih, kot so vojaško osebje, in omejen čas. V razmerah veliko industrijsko onesnaževanje okolja, da bi dobili vodo za pitje, lahko le membrane zdravljenje, povratne osmoze, - pravi M. Ponomarev. V civilizirani državah, membranski filtri nameščen v kioskih stroji za prodajo vode. Močne povratne osmoze naprave za prečiščevanje vode v velikih mestih. Tako je možno očistiti z vodo iz velikega števila nečistot, zlasti zelo nevarno organskih spojin, ki smo jih nihče ne določa. Dejstvo, da je naša regulativne zahteve za kakovost pitne vode zahtevajo revizijo in približevanje Evropski standardi, nihče ne trdi. Ampak kot za uporabnost desalted (destilirane) vode - vprašanje je zelo sporna. Večina znanstvenikov, zlasti iz Institute of colloid kemijo in kemijo vode z imenom. In. Dumansky, so prepričani, da brez umetnih vode, ki je ne more nadomestiti naravne, vsebujejo optimalno nabor bistvenih elementov. Splošno znano rezultate znanstvenih poskusov. Pomorščakov, predvsem ribičev, ki so pili destinyrohn vode, treh-štirih mesecih je bilo opaziti, piling kože, izpadanje las, poškodbe zob in druge težave s. Težko je najti ribič, ki ne bi gastritis ali razjede. Je izpiranje soli in pomembnih elementov v sledovih iz organizmov, ki imajo za posledico trpljenje kosti in prebavil. Lupini želva in potem po enem tednu v destilirano vodo postane mehka. Znano je, da destilat tudi corrodes cevi (da se izognete koroziji, isti Američani so vode po obratno osmozo malo "podkalivat"). Ne manj zanimive ugotovitve izvedene v času od ukrajinskih raziskovalcev v sodelovanju z Inštitutom za Arktiko in Antarktiko. Skupina polarnih raziskovalcev, ki so videli le vodo iz staljeni sneg. Izdelki, ki jih je imel precej dovolj razmerja moči je bil uravnotežen. Vendar pa do konca odprave, koncentracija kalcija v krvi, ki jih je padel za 30 %, močno poslabšalo njegovo strjevanja krvi, zlomljenih kosti ozdravljen v 2 - 2, 5 krat dlje. Na Splošno, zelo težko in zelo desalted vode sta dve skrajnosti. In čeprav, morda, preberite knjigo Paul Tekočimi in Patricia Tekočimi "Šokantno resnico o voda in sol", je nekdo vrže ven sol, malo verjetno je, na primer, znan Ameriški izvede izključno na destilata. Piti hoče. Ta naravni vodni. Njen okus življenja v naši genetski spomin. Eden bolj kot trda voda, drugo mehko. In ta ni odvisna samo od našega okusa občutki, telo je samo po sebi pove, kakšno vodo je. Hkrati s tem ali druge bolezni, ki so priporočene vrednosti za slano vodo sestava. Tako, še posebej za bolnike hipertenzije ali nagnjeni k je natrij v pitni vodi ne sme presegati 25 mg/l. Za tiste, ki so kužni hepatitis, je ledvic (pyelonephritis), priporočljivo je piti vodo, ki je čim bolj mehko. "...Pravila doktorskie piše" Nekaj jasnosti glede meril kakovosti ustekleničene vode, je vodja laboratorija higiene pitne vode ukrajinskega raziskave Inštituta za prevoz medicine, doktor medicinskih Znanosti Tetiana Strikalenko: - Vse vode, namenjene za oskrbo s pitno, mora izpolnjevati tri glavne kriterije: varnost kemična sestava, epidemije varnost, dobre senzorične lastnosti. Edini kazalnik, ki se je povečala zahteve za ustekleničeno vodo, mikrobiološke. Ker je predvsem odvisna od njegove security. To zagotavlja, zlasti Direktiva EU o kakovosti vode, namenjene za prehrano ljudi,. Ona je zelo strogo urejeno snovi, ki predstavljajo nevarnost za ljudi in so produkt človeške roke, težke kovine, pesticidi, organske spojine. Ti standardi se morajo držati in proizvajalcev ustekleničene vode. Posamezne članice standardi za takšne vode ni na voljo v vseh državah, v. (V ZDA je pakirana voda pripada proizvodi živilske industrije, zato se uporabljajo, poleg tega, da druge zahteve FDA - AMERIŠKI Upravi za nadzor hrane in zdravil). Kljub temu pa obstajajo posebne zahteve za ustekleničeno vodo. Zakonodajalci teh zahtev niso javni organi in proizvajalcev ustekleničene pitne vode, Združenih v Društvo. Tam je mednarodno Združenje proizvajalcev ustekleničene pitne vode (IBWA). Pomembno je poudariti, da nastavite svoje standarde za nadzor nevarnih kemičnih snovi in organske spojine, ki so veliko bolj strogi glede na zahteve FDA. Obstajajo tudi podobne Evropskega Združenja. V Ukrajini, Združenje proizvajalcev ustekleničene vode ni. Je bil ustanovljen in začel aktivno delo ukrajinski vode Association (svoje ime in priimek - ukrajinsko Združenje proizvajalcev čistilne opreme in pitne vode). V novembru letošnjega leta namerava držati mednarodni Kongres "Aqua Ukrajina", ki naj bi ustvarite Združenje proizvajalcev ustekleničene vode, Ukrajine. Proizvajalci so v prvi vrsti zanima, njihovi izdelki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti in povpraševanja. United, verjame, da je Gospa Strikalenko, da so lahko za zaščito svoje izdelke, kot tudi ugled, zdaj pretok ponarejenih. Danes, ustekleničene vode trg je poplavljena z ponarejenih. In nihče ni imun iz dejstva, da je nekje na poti, izčrpana od žeja, ne moreš kupiti kiosk steklenico z mikrobne "juho". Mimogrede, tako da voda več hraniti, mnogi proizvajalci uporabo konzervansov. Podzemna. Jasno je, da to ni naravno in pločevinkah vode na etiketi ni navedeno. Kaj naj bom pozoren pri nakupu ustekleničene vode? Mikrobiologov in sanitarne zdravniki svetujejo danes, v smislu naše "divje" trga, piti vodo samo znanih blagovnih znamk in znanih proizvajalcev. Posebej je opozoril, da ne, da ga kupite v kioskih, kjer stekleničke so včasih v neposredni sončni svetlobi. Če je zunaj temperatura nad 22 - 25 stopinj, potem morate plačati denar za namerno poškodovan izdelek. Še en nasvet. Ne zlorabe obdelane vode srebro. Mnogi proizvajalci dajo to v količinah, ki so včasih več MPC (maksimalna dovoljena koncentracija). Seveda, boleče grlo te vode je mogoče zdraviti, ampak potem bo goiter in z njim povezanih težav. Žal, danes ni temeljito priporočila strokovnjakov, zlasti higienikov, nad izbiro vode za pitje - mineralnih in naravnih. Toda tudi Peter veliki je leta 1717, ko se je začela mineralne vode v Pyatigorsk, je zapisal: "Tempo Gospod Bog v svoji milosti, da nas zdravilne vode pokazati korist, ki zaradi... smo zapovedal pravila doktorskie, da napišete, kaj je vodo za pitje in kakšen je postopek za pitje in za uporabo, hrana za vsebovati, da bi nevednost namesto uporabe več zdravja porabe nihče prinesel. in voda ne pokvari. " *** Znanstveniki verjamejo, da poleg tega, da GOST in njena posodobljena različica - Sanitarnih, morate ločen normativnih dokumentov na byuvetnoy in ustekleničeno vodo. Rusi nas je pred nami, izdajanje zelo dobro, po mnenju strokovnjakov, je dokument, ki je SanPiN "Pitno vodo. Higienske zahteve za kakovost voda, ustekleničena. Nadzor kakovosti". Zato, ker je lani poleti, v ruski Federaciji, uvedla nove zahteve kakovosti ustekleničene vode,. Skoraj vse vode, ki obstajajo v ruskem trgu so bili testirani in so razdeljeni v dve kategoriji - največja in prva. Za najvišjo kategorijo vode, ki je pridobljen iz podzemnih virov, sestava microelements, ki so optimalne za telo. Prav tako ne vsebujejo xenobiotics - onesnaževal iz okolja. Vse druge vode pripisujejo prvo kategorijo, niso tako dobro za zdravje, toda bolje je, v primerjavi s tem, kar je prišel iz pipe. Poleg tega smo pripravili tudi projekt podoben dokument. Vendar je zaradi neaktivnosti na Ministrstvo za zdravje smo zakoreninjena tradicija, še voda razbijalo v malta,.
VIR: Zerkalo Nedeli

Vir: http://stroymart. com. ua

четверг, 30 января 2014 г.

Država paviljonov

Kaj bi lahko bilo bolje kot ostali iz hrupnem mestu, v naravi? Še posebej, če je prostor namenjen predvsem za počitek s prijatelji, kraj, kjer se lahko sedi s kitaro, samo govori, kljub dežju ali vročem soncu, kot gazebo z žarom.

Če ste se spraševala o tem, kako graditi gazebo, potem jih je treba upoštevati nekatere pomembne nianse.

Izbira lokacije za gazebos

Prvo vprašanje, ki ga moramo sami odgovoriti: zakaj morate gazebo, ali odprtih vrat. Vrt gazebo lahko izdelani za različne številke ljudi, kot nekaj, in na veliko in pogosto zbirajo podjetij - odvisno od tega, boste morali določiti velikost in strukturo. Praviloma te vrste o'predmeti, ki jih ni več kot 15-20 kvadratnih metrov. Kot bi moralo biti jasno - ko gazebo bo treba uporabiti takoj odločijo, " ali se je bo zaprta, in da je v celoti zastekljena, izolirana, namenjene za uporabo v zimskem, vključno križni - poletje in odpri.

Poleg tega, preden začnete gradnjo gazebo, odločiti se morate, kjer se nahaja stavba. To je lahko zgrajena v najljubši kraj za počitek,, na mestu, ki nudi najboljši pogled, ali pa preprosto zastonj in še vedno ne izpolni, kot katero koli drugo sektorju. Kot pravilo, gazebos za vile se nahajajo v senci dreves. Označuje stavbe v bližini lila ali Apple ali v cvet postelj, prav tako boste lahko uživali, vonj po gojenju rastlin.

Ne pozabite, da namestitev ne bi po nepotrebnem "obremenitev" oddelek, ki bi moral biti blizu skedenj in se o dronno - kljub temu, da ni treba dati državi, paviljonov v odprt prostor, zaradi nagnjenost je to mogoče, vetra in sonca, ampak tudi precej "pokopati" ji v skrajnem kotu vrta ni vredno. Pravilno zgrajene stavbe bo uljepšati svoje območje, zato je najbolje, da ga v mestu, ki je vidno iz katerega koli kota ozemlju.

Pomembno je, da pri izbiri mesto pod gazebo, da se upošteva oddaljenost od njenega doma. Ko prekomerno snela bo problematično, da nastavite tabelo ali prenos potrebnih stvari, še posebej sredi počitnic, ko je želja, da pustite krog prijateljev, četudi le za nekaj minut, ni nujno. Nasprotno, če preveč vašo približno lokacijo arbour z žar, da bodo izginili občutek zasebnosti, ker je bolj oddaljene stavbe iz glavne stavbe, tišji to se zgodi v njej. Še enkrat, to je odvisno od ciljne naprave.

Pri izbiri mesta v gradnji, kot je potrebno, da bodite pozorni na lokacijo odpadkov, kot tudi ceste, poskuša maksimalno distancirati od njih. Preuči potrebo, in teren je bolje, da dajo gazebo na ravnico, vendar pa ni vedno mogoče. Če odprete ali zaprete strmo pobočje, je treba upoštevati, da ste za namestitev dodatne stavbe, ki bi preprečila morebiten padec v gradbeništvu ali čiščenje zemlje za pomlad.

Izgradnjo paviljona

Določi položaj in velikost o'predmet, se morate odločiti, kaj bo zgrajena poletne hiše. Vrt gazebo lahko izdelane iz različnih materialov: iz kovine za kamen. Vodilni položaj, vendar pa zasedajo paviljonov dreves'Yana enostavno udarci, okoljska, in skrbno ravnanje, dolgo časa zaposlenih. Narejene so iz lesene deske, trakovi in palicami.

Najbolj preprosta gazebo, lahko zgradite nekaj dni, na preprost algoritem.

  1. Prvi korak je določitev center paviljonov. Če želite to narediti, vzemite običajni peg s priklopom je v tla in Pref's povezovanjem, da je vrv.
    Ta vrv Pref'zbiranje drugi peg, na oddaljenosti ne več kot meter. Vrv ne sme biti preveč tesen, ampak "SAG" ali ne bi. S teh dveh deležev določite.
  2. Določiti vhod gazebo, da bi. Vzporedno je sestavljen premer kroga, in eden od vložek je postavljena na presečišče premer kroga (oznake so na obeh straneh kroga). Korake še enkrat, ki se gibljejo vzdolž črte prereza s premerom kroga, do trenutka ustanovitve šest oznak. Služijo za luknjo nosijo stebri.
  3. To je potrebno kopati globlje pod delovnih mest (do 60 cm). Za izračun dolžine enega stebra, je treba upoštevati, da je približno 50 cm bo pod zemljo in na površini - do 80-100 videli Potrebo po pripravi kovinske palice približno 130-140 cm v dolžino.
  4. Za začetek, sprejme kovinskih palic. So vstavljena v režo, skrbno preverja na površinski ravni. Pomembno je, da natančno svoje popraviti z izpolnjeno v luknjo, peska in cementa ali njihove mešanice (cementa in peska v razmerju 1:5); od vrha do pour rešitev.
  5. Zavarovanje na prvi držijo, morate pripraviti palice iz lesa, določanje njihove višine, ki se osredotočajo na maksimalno višino ljubljene (rast najvišja države sedem'th + 30 cm). Morate izbrati spola. Nadstropje je lahko dreves'leseni, betona ali asfalta. Glede na vrsto tal, preveč, dodaj dolžina dreves'leseni tramovi. Na primer, drevesa'lesena tla-še en plus 20 cm. Poletje pergole, kot pravilo, so narejeni iz debla borovcev.
  6. Zagotovitev delovnih mest v zemlji, morate pozorni na zgornji PBE'ASCO. Uporaba tabla, ki jih želite zamrzniti top nosijo debla, s pomočjo vijakov in vrvi. Da bi odborov v prihodnosti, ne krekirana, lahko bi jih v majhnih lukenj.



  7. Naslednji korak je, da namestite streho. Boste potrebovali 6 splavarjev iz desk, katerih dolžina je določena s polmerom gazebo in kota strehe (npr. polmer gazebo + 25 cm nagib strehe + 20 glej na strehi, rezultat je bolje, da se krog).
  8. Razdalja človek o'vključi v sredini kupole je okrašena z stolpa. Da bi vrh, morate dnevnik, približno 60 cm in premera 15 cm postopek v šesterokotnik. Za ruši - top izpopolnjeval na enem koncu. Vse to oblikovanje je omejeno z vijaki na delovna mesta, s podporo v vogalih PBE'komunikacije.
  9. Na vrhu strehe bi dal strehe, drevesa'lesenih površin obdelave.

Na koncu gazebo, ki ga lahko porabite dekorativna dela, pobarvane države, hiša, nastavite klopi, ali z dajanjem policah. Prav tako lahko naredite razsvetljavo za nočno srečanja - glavna stvar, da ne smemo pozabiti, da je v prostem paviljon na svetovni hitro jate komarji, ki lahko uniči prijetno bivanje.


Vir: www. stroy. ru

Okrasno drevje in grmovje v oblikovanje krajine

V vrtu okrasnih dreves in grmovnic igra veliko vlogo. Prvi, ki jih dajejo prijetno zasnovo krajine, harmonično glasnost. Drugič, brez njih si težko predstavljamo naravno domačnost krajev za počitek na vrtu. Tretjič, dreves in grmovnic zaščito ozemlja pred vetrovi in zagotavljajo potrebno senco v poletni vročini.

In p'petič, okrasno drevje in grmovje določitev barve in vonj po vrtu. In zimzelena drevesa, oddana ploskve lepoto barve, tudi v zimskem času, ko druge rastline razcvetela ven, kje in pod snegom.

Okrasne grmovnice

Okrasne grmovnice v oblikovanje oblikovanje krajine pogosto prevzamejo vlogo tako imenovane stene. Tako grmi lahko zasajene v ravne ali ukrivljene linije in razdeliti ozemlje neke vrste spletnih strani. Brezplačno sajenje okrasnih grmovnic sposoben učinkovito pobota žametno travnik in poudarite lepoto cvet postelj.

Ni redko z okrasnim grmičevjem, na zemljišča, ki so posajene v vladar; eno, dve ali več vrstic. In potem te pesmi, ne samo krasi vrt področju, ampak tudi oblike varovanje pred tveganjem zajema območje od radoveden oči. Ko sajenje grmičevja v neposredni bližini hiše je lahko odličen način za skrivanje napak na videz Fundacije.

To okrasni grmi bo služil kot odlično nastavitev koči in oblikovati Splošen vtis iz hiše in okus njenih lastnikov. Običajno na pristope k hiši, je priporočljivo, da zimzelena rastlina, grmovje do države hiša leto kot celoto, je bila v spektakularni zeleni okvir".

V času cvetenja okrasnih grmovnic na videz zelo impresivno. Zato je bolje, da obrat v bližini prostora za počitek ali za hišo. Bodo okrasite koli vrt. Tako okrasno grmovje vključujejo modi vrtnice, vrtnice, rododendroni, plezanje clematis itd.

Okrasno drevje

Če okrasno grmovje, ki se imenuje "stene" vrta, okrasnih dreves je zelo primeren vlogo stolpce, ki gredo v arhivu vrt. Lahko rečemo, da jih okrasite vrt "vertikalni". Vendar, krone dreves zagotoviti potrebne senci in cvetijo zgodaj spomladi cvetje so obdana z dišečim vrtom, v haze.

Pred sajenje drevesa na prvem mestu z'ugotoviti, kakšne so dimenzije je mogoče pričakovati od njih v prihodnje. Torej, če se odločite za velika drevesa, kot so hrast, bukev ali javor, nato pa v 10 do 15 letih pa so lahko zelo nejasna vaše zemljišče. Zato, obsežnih drevo bolje prepustiti velik vrt področjih, in na manjših parcelah je bolje saditi drevesa z nizko krošnjami.

Prav tako, when choosing okrasna drevesa morajo biti pam', da ne pozabite, da nekatere rastline rastejo zelo hitro, in nekatere, na primer, dreves iglavcev - zelo počasi. To je pomembno in kako dobro dekorativne diever nosijo frizuro. To bi jih ohranja v dobri formi, ali pa celo ustvarite s pomočjo najnovejših pravi mojstrovine iz rastlin. Tudi prenos frizuro, thuja, tisa-drevo, apno-drevo.

Vrt pogledal barvita jesen, tudi, izberite dreves, ki v tem obdobju bodo imeli lepo okrasno listje. Taka drevesa so najboljše posajene v sonce: da bi uživajte harmonično igra jesenskih barv.

Big

Danes veliko ljudi ne želite čakati na svoj vrt po mnogih letih bo zapolnila odraslih kostanji, javori, borovci in apna cvet in cvet lila grmovje in vrtnic. Seveda, po eni strani ni nič, - je potrebno saditi drevesa in tri do štiri leta čakati od njih gojil rezultate. Torej je potrebno paziti, da niso bili poškodovani ob zmrzali ali intenzivno toplote.

Veliko enostavnejši način je, da sajenje dreves, ki so dreves, višji od treh metrov visok grmi, s sedmega leta starosti, in iglavcev rastline, ki imajo več kot deset let. Prednosti velikih dreves je, da jih je že imeti močan koreninskega sistema.

Pogosto Amaterji lepe pokrajine v vrtu omogočajo naslednje napake: so kopati velika drevesa v bližini gozdov, ki ponavadi potem komaj preživi. In skrivnost je, da je na voljo na tržišču rastejo drevesa v posebnih nasadih, kjer so zaposleni zagotoviti, da drevesa so bila različna kompakten koreninskega sistema. Prav tako pa je število dejavnosti zasnovan tako, da dobite visoko kakovost sadilnega materiala.

Prepričajte se, da na vaše zemljišče zemljišče je veliko lepih okrasnih dreves in grmov: in ta vrt, ni dvoma, da bo postal vaš najljubši kraj, ki vam daje dobre volje in pozitivnih čustev.


Vir: www. stroy. ru

Po'dostopne ceste in vrt poti apnenec

Po'dostopne ceste in vrt poti zagotavljajo SV'sporazumevanje v skupni prostor vseh drugih elementov oblikovanje krajine. Zato, da harmonično urejena Croft, ki niso primerni samo hodil cestah in poteh, in da je treba ustvariti mrežo udobna, lepa in praktična po'dostopne ceste in vrtnih poti.

Kamen, pločnik

Za stilsko in zanesljivo registracijo območju kmetije je zelo primerna naravnega kamna. To je trdna, trajna in lepa. Taka kamna, ki usklajuje tudi z okoliško naravo in naravno poudarja arhitekturo hiše. Praksa je pokazala, da je eden izmed najboljših materialov za oblaganje po'dostopne ceste in vrt poti, se šteje, naravni kamen, pločnik.

Apnenec je trajno, prenaša dnevno težkih bremen in odporna na obrabo. Ta kamen se ne boji negativnih vplivov na okolje in sončno sevanje. To je priročno, da na pločniku ima grobo površino, ki je tudi v deževnem vremenu ne spolzka. V tem primeru, kamen, pločnik je lepa barvna paleta in naravni vzorec je zelo raznolika, tako da boste dobili povsem izvirne zasnove mesta.

Po'dostopne ceste apnenec

Za naprave pod'dostopne ceste apnenec najprej je treba, da bi svoje oznake. Praviloma najbolj optimalna širina takšne ceste, je tri metre: za potnike in voznika ni šel na enkrat na cvet posteljo. Ponavadi,'vhod gradnjo cest naravnost, in ga vodi od vrat do glavnega vhoda v hišo.

Če funkcije spletnega mesta, ne dovoli, da zgradite cesti, v ravni črti, potem morate natančno izračunati gibanje: je v obeh smereh, mora biti varno in udobno. Morda bi želeli razširiti na nekaj kvadratnih metrov, dvorišče'I, da je avto, bi lahko bilo svobodno sile.

Po označevanje na teh razsežnosti, je treba kopati jarek globine približno 40 glej ga Nato temeljito zgoščena tla. V naslednji fazi dela, eden vzdolž stene jarka določi omejevanje bloke ali okrepiti formworks. Lahko tudi prelijemo konkretne meje, ki se bo dvignila nad tlemi približno 5 glej, On bo pomagalo ohraniti obliko cesti, da se prepreči zdrs tal in deformacije platno.

Ustvaril v žleb, potem je treba dati plast 30 cm gramoz pad, ga napolnite z vodo in temeljito stisnjena. Sedaj se obrnite na zastavo. Tlakovci po'SNO ' cesti, ki ga je treba sprejeti v velikih plošč debeline ne manj kot 60 mm Te plošče so dani na plast 3-5 cm trdna gartovka. Torej je potrebno, da pusti vrzel med ploščama ne manj kot 0, 5 glej

Prav tako imejte v mislih, da so zastave na letalo ceste towered nad tlemi na 4-5 cm, in je imel vzdolžni in bočni prelivi v več stopinj, da se zagotovi, da je voda tekla prosto od ceste. Za te namene, na spodnjem robu ceste se lahko gradijo posebne žleba, namenjeni za odvajanje stormwater iz ozemlja. Da ga ustvarite, lahko uporabljate, kamen, pločnik.

Ko mimo dan po tlakovanje po'SNO ' cesti, lahko začnete, da se zapolnijo vrzeli med ploščama. In zadnji nasvet: za opravljanje dela je potrebno v poletnih mesecih, ko je zemlja dovolj stabilna in suho. Če polaganje apnenec, ki bo potekala v jeseni ali spomladi, je zelo verjetno, da je pot, bo šel za mokro in na'eskogo tal, in bo premik ploščo znova.

Vrt poti apnenec

Vrt poti razlikujejo od at'dostopne ceste na dejstvo, da je na njih je prevelika dinamični učinek. Tako, za tlakovanje lahko uporabite SS, je debeline plošče le 25-40 mm Ja, širina vrt poti mora biti manj kot po'dostopne ceste. Najbolj optimalne debeline 80 ogledate Na tej progi je prijetno hoditi skupaj, da se vozijo s Kolesom ali preživijo otroški voziček.

Pri ustvarjanju vrt poti apnenec prvi, ne označevalni in kopati jarek z globino približno 25-30 glej Stene jarka pour konkretne zajeziti trak ali okrepiti zajeziti blokov. Nato tuši jarek s plastjo gramoza 15 cm, napolnimo z vodo in dobro tamped. V postelji gramoz, sklenjenih Gartsovka 5-6 cm, debel, takoj prilepili ploščo in jih poravnali v isti ravnini.

Vrzeli med apnenec, lahko pustite, širine najmanj 1 glej Vrt poti nad tlemi, če povečala za približno 2-4 cm, in za enostavno tok vode, da imajo naklon nekaj stopinj. Dan po namestitvi, ga lahko strešnik zapolnitev vrzeli. Če te razlike so majhne, potem je bolje, da zgraditi cementa smrtniki. Ampak, če vrzeli med apnenec več kot 3 cm, da bi bilo dobro, da izpolnite svoje zemlje in sejanje trave trava. Torej, dva meseca kasneje boste dobili stilsko vrt pot z očesa smaragdno travo.


Vir: www. stroy. ru

Ureditev vrtu srebro

To je dobro znano, da bi luksuzni vrt design lahko ne le z neverjetno barve, veliko rastlin, ki so dovolj dobro in njene kolorit listov. Še posebej dobro vrt ali svojih ločenih območju, izdelani v slogu srebrno-sivi skali, ta vrt je v sebi lepe in nenavadno. Tudi, srebrna barva se lahko uporablja za ločeno določena področja na spletnem mestu, kar kaže na pomen ali odvisnost en del od drugega. Siva in srebrna SIP'mehča svetlost nekatere rastline in obratno dodeli več dolgočasno barve.

Raznolikost srebro rastline

Obstaja mnenje, da za srebro vrtovi niso preveč rastlin, ampak v resnici ni popolnoma tako. Na primer, s celo najbolj navadni pelin, lahko pa vaš najljubši cvet posteljo neprepoznavnosti, v flowerbed bodo dodali nove barve in, seveda, vonj. Če boš sejal travnik v pleve, boste lahko dobili zavetje stran nenavadno, srebrno-moder odtenek. Oh, in ne more storiti na mestu, brez uporabe Voynikov v srebrno-sivi barvi. Gre za sorte, oba v divje in dekorativne nastop na trgu v različnih.

Velik izbor in izbire si lahko v vsakem design smer. Srebrno obseg vrt SIP'Aksit modre in modre barve,'združuje v pesmi roza in lila barve rastlin. Med večino, svetle barve, srebrno rastlin bo mediator, in ustvariti verižno pesmi so postopoma premika iz enega območja vrta na drugega.

Lastnosti srebra vrt

Pritlikave rastline - pelin, Arabci, molodilo, aubrieta bo okrasite koli Rocard. Višje - anfals, polovka s svetlo modro-siva listi bodo dopolnjevale nizko rastoče rastline. Skoraj vse rastline s srebrno barvo lahko zastopa v vrtu več vrst, razlikujejo po višini, leaf oblik in risanje na njih. Upoštevajte, da če black vrt je v senci velikih dreves, ne bo mogel cveteti obilno, da so nekatere pesmi, ki bo dopolnjevala, ne vedno dodatno cvetovi so povezani s celotno zasnovo.
Da bi zagotovili tiering ploskve, ki se uporablja škrata, procumbent ali stolpičasti grmičevje. V tem primeru, bi morala razmišljati o ciprese vrst, njihovih puhasto, igle in velikih listov srebrni odtenek so lahko barve na katerem koli področju, in da ga slog, in, seveda, značilen vonj.

Posebnosti sezonskih vrtu srebro

Da bi spravilo prihodnost vašega vrta spomladi, jeseni in poleti. Večina rastlin, ki so posajene v začetku pomladi, vendar pa so tisti, ki mora opraviti zimski vrt za naslednje leto, da postane popolno dopolnilo registracija modela in dati nov odtenek srebra. V poletnih mesecih, sestavi vrt bo lahko oživiti angustifolia ali Vzhodne grmovje silverberry. In okoli vode barvit videz dreves, topoli ali vrbami.


Vir: www. stroy. ru

Alpski tobogan - dekoracijo vašega podeželju hiša

Že v preteklosti so dnevi, ko vsak kos primestni kopenski je bila namenjena le za gojenje vrtnin in drugih poljščin. Danes poletni hiši je tudi kraj za počitek. Zato skoraj vseh primestnih območjih lahko razmišljamo čudovito flowerbeds, venci in druge lepote. Postane priljubljena in Alpski tobogan v državi. Ni vsakdo, ki ima za potovanje, in Alpski tobogan na koči, ki je majhen del teh Alp, ki ni vsakdo, ki je namenjeno, da vidite.

Kako narediti Alpski tobogan? To je težko ali enostavno? Jasno odgovoriti na to vprašanje. Strokovnjaki, seveda pa se izkaže, hitro in lepo. Vendar strokovno krajinskih arhitektov povzročila resne stvari, prave mojstrovine. In Alpski tobogan v dacha pod silo in vrtnar. To je potrebno razporediti čas za učenje o tem, kako narediti Alpski tobogan, katere vrste Alpskih gričev, kaj je bolje, da poberem kamni, rastline, itd.,

Alpski tobogan v državi, mestu, so lahko naslednje vrste:

  • miniaturni rock vrt;
  • ravno rock vrt;
  • rock vrt z osenčenih območjih;
  • rock vrt-Kam'Anita steno.

Kot lahko vidite, Alpski tobogan na vrtu lahko traja različno količino prostora.

Če ste'tam je bila želja, da Izboljšate svojo državo, mesto, lahko bi Alpski tobogan svoje roke. To bo za vas, vašo družino in vaše goste prijetno otok gorska pokrajina, ki ugaja oči s svojo lepoto in harmonijo z naravo. Ne skrbite, če še nikoli niste storili, te stvari. Če nimate pojma, kako zgraditi Alpski tobogan, potem se lahko naučili, pa bi to želeli.

Zdaj bi rad, da bi nekaj nasvetov za tiste, ki so se odločili, da Alpski tobogan svoje roke.

Najprej, boste morali najti mesto. Lokacija za Alpsko diapozitivi morajo biti izbrani tako, da rastline ne umrla od vročine, ampak ob istem času, morajo biti dovolj sončne toplote za pravilno rast. Poleg tega drsnik, bi morale fit harmonično v okoliško pokrajino. Alpski tobogan izgleda zelo dobro na razkošno posteljo. Ampak, bi pam', da ne pozabite, da je za oblikovanje Alpskega strani, morate imeti dober okus in kreativni talent. Da bi olajšali njihovo stiske ustvarjalnosti, lahko dostop do posebne comp'računalniški programi za oblikovanje krajine, ki bi pomagal načrtovati Alpski tobogan.

Po lokacija za Alpski vrt določeno, lahko začnete s pripravo. Začnite z drenažni sistem, kot odvečno vlago ne koristi flore. To odstrani vrh zemlje do globine 15-25 cm, razlika je napolnjena z drobljen kamen, prod, ekspandirane gline ali zdrobljena opeka, nato pa pesek. To ne bo stagnira diapozitiva.

Po pripravi drenaža lahko razmišljajo o tem, kako zgraditi Alpski tobogan. Alpske rastline, ki ne zahtevajo preveč hranil tal, tako da lahko uporabite navadne vrt tal z dodatkom majhne količine peska in šote. Naprej, boste morali, da poberem kamni za Alpsko strani. Njihova naloga je, da ustvarite eleganten kompozicije. Jih je treba v kombinaciji z drugimi barve, dobro, če so skupaj, in na pasmo. Postavitev kamnov tudi zahteva spoštovanje določenih pravil. Morate vedeti, preden boste položili kamne v tla, jih dal na tla in izbrati najlepše položaj vsake od njih. Za kraje, načrt za tlakovcev, morate postaviti kosov plastične folije, rezano v njih odprtosti zaslonke, ki bo odtok vode. Film bo preprečuje rast Boer'Jan. Vsi kamni, izberite glavno kamen, ki je privlačen videz, in ga vključite v spodnji vrstici. Za pritrjevanje kamen hill v mestu njene namestitve, kopati luknjo, velikosti, ki je nekoliko bolj Foundation stone in potem ti dajo tam kamen. Da bi kamen swung okoli njega vlije gramoza in zemlje, vse frankirane. Oblika kamni za Alpsko diapozitive lahko zelo različne. Sestavljajo vrstice z manjšimi kamni pridejo bližje robov strani.

Vendar Alpske hill je ne samo iz kamnov. Ne manj pomembno, da izberete pravo rastlin za Alpski vrt. Lahko so izbrani tako, da potisnete bo prosimo, oči vse leto. Te rastline niso obvezne'mora imeti Alpske spust, vendar je bolje, če njihov videz podobne Alpske flore. Lepi Alpski tobogan na vrtu, okrašena z borovim grmovje različnih oblikah, pritlikave oblike TUI itd., Lahko kombinirate preprogo, suša in druge eksotične rastline z družino smo maka in tulipani. Barvno shemo prihodnosti rastline, je treba načrtovati vnaprej. V glavnem uporabljajo nizko-gojenje rastlin za Alpsko strani.

Ampak še vedno veliko vlogo pri ustvarjanju Alpske diapozitivi bo igra vaša domišljija. Če menite, da nekaj ne deluje, preberite zunanjih virov: obstaja veliko literature, v kateri boste našli koristne nasvete na temo: "Alpski tobogan na rokah." Sistema Alpski tobogan tudi ni problem: literature in Interneta, jih je na pretek.

V bližini Alpski tobogan je zelo v modi dekorativni elementi vrt postal umetne slapove in ribniki. A še bolj zanimivo je, če so ti elementi so kombinirani. Alpski vrt z ribnik bo postal eden od najbolj izstopajočimi poudarki vaš vrt. Zvok vode, ki je vedno dal poseben čar prostoru. In Alpski tobogan lahko poudarite, naravnosti in čudovit slap. Torej, ti dve sestavini tako zanimive kompozicije med seboj dopolnjujejo in so videti zelo naravno. Zato lahko rečemo, da je Alpski vrt z ribnik je struktura, v kateri kamen in voda, ki so enako pomembne.

Torej, če ste navdih za zgodbe o lepoti, ne izgubljajte časa in imajo pogled zanimivih materialov na njihovo oblikovanje. Najhitrejši pomočnika pri tem poslu je Internet. Greš v iskalnikih, prosite poizvedbo "Alpski tobogan njegove roke shema" in študij.


Vir: www. stroy. ru

среда, 29 января 2014 г.

Kot zahlt domov iz nespryadko energije.

Feng Shui stanovanja in Hiše (video)

Feng Shui otroški sobi

Feng Shui otroški sobi.

Feng Shui jedilnico

Feng Shui jedilnico.

Feng Shui Kuhinja

Feng Shui kuhinja.

Feng Shui hodnik

Feng Shui hodniku.

Kot zahlt domov iz nespryadko energije.

V tem videu je razloženo, zakaj, Kako zahlt domov iz nespryadko energije. Morda Se Zdi čudno, ampak Feng Shui, da to Zelo resno. Pozitivne in negativne energije, ki prihajajo v rit skozi Okna in vrata. Tako da ne nakup stanovanja ali hiše, v Kateri Windows dopust na bolnišnice, pokopališča, klinike, ITD. Upoštevajte, da okno Ni bilo nach ostrimi koti. Na primer, ostra kota v Hiši, transparenti ITD. Kot ste Že opazili, je nevarnost, da si sami v stanovanju ne energije je Zelo velika, z vidika Feng Shui. In izvedeti več o teh Kot zahlt domov iz nespryadko energijo veste, ko gledam ta video. Video je 3min SC. Preg pogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Kompost cvetja.

Master razred floristry. Šopek z rokami (video)

Master-class. "Flower torta".

Master-class. "Flower torta".

Master-class. Cvetje iz plenice

Master-class. Cvetje iz plenice.

Namizje sestave za Valentinovo

Namizje sestave za Valentinovo.

Master-class. "novo leto je sestava".

Master-class. "novo leto je sestava".

Kompost cvetja.

Zelo težko uavt počitnice, kjer cvetje sestavo bi bilo nepomembno. To lahko Daruvar v vsaki situaciji. Ko se ukvarjajo z ljubil človek, zmaga na tekmovanjih, poroka, rojstni dan ITD. Kompost cvetja lepo vpadaet KOT okras v notranjosti'notranjost apartma. Še posebej cvetja. Torej, Kako pa lahko slišite aromo. In Kako bi ti kompostu cvetja Njegove roke vidite v tem mojstrskem razredu. Video je 3min SC. Preg pogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Kompost cvetja v košarici.

Master razred floristry. Šopek z rokami (video)

Master-class. "Cvet cocktail".

Master-class. "Cvet cocktail".

Master-class. "Flower torta".

Master-class. "Flower torta".

Master-class. Cvetje iz plenice

Master-class. Cvetje iz plenice.

Namizje sestave za Valentinovo

Namizje sestave za Valentinovo.

Kompost cvetja v košarici.

Priljubljenost composti barv v Koranu s kožo-letno rast. Cvetje Lahko popolnoma nadomestite šopek za darila. Kompostu barv v Koranu lahko darobat moške in Ženske. To je Lahko za rojstni dan, Valentinovo, ITD. In ti, Kako bi kompostu barv v Koranu Svoje roke boste izvedeli, Od tega master-class. Video na temo "cvet sestava v Koranu" traja min SC. Preg pogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Kraj vaš dom na Feng Shui.

Feng Shui stanovanja in Hiše (video)

Kot zahlt domov iz nespryadko energijo

Kot zahlt domov iz nespryadko energije.

Feng Shui otroški sobi

Feng Shui otroški sobi.

Feng Shui jedilnico

Feng Shui jedilnico.

Feng Shui Kuhinja

Feng Shui kuhinja.

Kraj vaš dom na Feng Shui.

V tem video voditelj pove, Kako stališče hiša Feng Shui. Pravilno postavi hišo na Feng Shui je, ko Je se nahaja desno v liniji Sever-Jug. ČE je vaša hiša Že zgrajena, postavite hiša Feng Shui Že. Video na temo "kako urediti hišo Feng Shui" traja 2min SC. Preg pogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Kompost vrtnic.

Master razred floristry. Šopek z rokami (video)

Master-class. Šopek "Vrečko".

Master-class. Šopek "Vrečko".

Praznično dekoracijo Gorshkova rastline

Praznično dekoracijo Gorshkova rastlin.

Master-class. Pomladni cvet, sestava

Master-class. Pomladni cvet, sestavo.

Master-class. Pomladni šopek

Master-class. Spomladanski šopek.

Kompost vrtnic.

To master class bo odgovor o tem, Kako narediti Svoje roke kompostu vrtnic. To kompostu, boste lahko, da vaš ljubljeni ludini na Valentinovo. Če želite Ustvariti kompost, ki ste Nadobi: rose Grand Prix, umetno Glock, Majhnimi cvetovi, srca in sladkarije. In tehnologijo, da vas vidim, ko iz tega videa. Video na temo "šopek vrtnic" traja 3min SC. Preg pogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Preoblikovanje vrt 2008-11-19 14:06:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Preoblikovanje vrt
2008-11-19 14:06:59

Preoblikovanje vrt

Ozadje


To rednem vrtu območju približno od 120 m2 je bila zlomljena na več kot pred 20 leti. Na obeh vzdolžnih straneh so običajno cvetoče grmovnice, kot so Fortetsia, weigela, in dogwood in varovanje TUI višini približno 3 metrov Za dve kotov parcel so bile nahaja rdeče slive z nenavadno listi temno rdeča in joka, willow veje na tla. Obe drevesi, ki so bili dobro zrasla in zdaj dosegla višino nekaj metrov. Med njimi je bilo gosto zasajenih s konvencionalnimi pojedel, ki se je razvil v preteklih letih iz ohrovt višina 20 cm, vitek dreves. Pod drevesi, na žalost, je močno stanjšani, tako ne bi mogel služiti kot zanesljivo zaščito pred radoveden oči. Eno od dreves, ki so padli v nevihta, poškodbe ograjo iz kovinske mreže. V središču vrt je precej redkih travnik z simbola " scatter " (Božična drevesa v loncih. Ujel oči, vrat za vrt oprema kasneje stavbe, ki se nahaja v nekoč zeleni vrt.

Re-načrtovanje vrta


Z padcu enega največjih naftnih jasno: morate ustvariti nov, popolnoma drugačen od starega vrta. Kot nizko žične mreže ograjo na koncu parcele postal star, vendar še vedno poškodovan, je samo vzel iz te strani. To je povečal prehod, in s'je prostor za delo na re-načrtovanje vrta. Prvi korak je odstranitev grmovnic in živih mej, ki je zdaj izkazalo, da je nepotreben. Nato v višini približno 150 cm so podrta smreka. Kovčki so bili narežemo na majhne koščke in jih v posodo za dreves'lesnih odpadkov. S kopanjem korenine, da nered, ne želimo se odločili, da bi videli, kaj bo čas pokazal. V štorov in zavit zimzeleni bršljan, in se spremenila v lepo zamenjava ograje. Na levi strani vrta so bile odstranjene, vse brez vidnih grmičevje, žive meje iz thuja in modro smreka, skupaj s koreninami. Tako je ostala grmov in dreves, za Seth nastala v prostem prostoru, ki je prejela dodatno priložnost za nadaljnjo rast. Ta dela so bila končana v dveh vikendih.
Potem je bil drugi fazi obnova: gradbena dela. Potekale od pomladi do poletja. Po dogovoru z našim sosedom na desni meji parcele še vedno hedge TUI nadomesti z ograjo iz lahke lesene ograje višina 170 cm na obeh straneh, zasajene v redu v'trto. Kot rezultat obeh sosedov zmagal: imam več prostora v relativno majhnem območju. Na nasprotni strani vrta, ki je določila enako ograjo višine 150 glejte ki je kasneje bila tudi prekrita z plezalne rastline. Ker na tej strani sosedov zaščito pred radoveden oči raste bil na njihovi strani grma, ograje bi lahko storili več nizka.
Zaradi namestitev dveh ograje vrtu blizu hiše so postali kot teras. Od tam se odpre čudovit pogled v daljavo, poudarjena z visokimi drevesi v kotih mesta, tako da je vrt, kot je v okvirčku.
Skupaj obračuna se določi z osi, ki poteka od teraso proti zadnjemu delu vrta. Os predvideni dve vrsti materialov: tlakovana z granitna in lesna skladbe. Okrogla ploščica, obložene z granitnih kock, trajne, in na drevesih'leseni skladbe, ki so narejeni iz rdeče cedre, za varnost pri hoji je, ki jih je corrugation.

Tlakovana trgih so zasnovana z velikim premerom, kot so namenjeni ne le hoditi, ampak tudi za počitek in dajanje okrasne posode. Večina spletnih mest utopil v globino odra, ki je omogočil, da bi v celo in ravno vrt dodatne raznolikosti. Drugi o'predmet, ki pritegne največ pozornosti, je vrt, hiša, čar, ki le poudariti dve majhen ribnik.
Med delom je bila obnovljena in je nameščen na zadnji strani vrtno ograjo iz žične mreže. S sosedom na desni še vedno potegnil žice, ki je bila ostala do takrat, ko ste se umirijo novih nasadov.
Preoblikovanje vrt - do načrt vrta
Preoblikovanje vrt - do načrt vrta 2

Preoblikovanje vrt, po načrtu, vrtu

Temno, poraščena z grmovjem in drevesi vrta je bil to navaden vrt 120 m2 za sanacijo. Izpolnite vrt s svetlobo in zrak, posekali vsa drevesa, razen joka, vrba (3) in rdeče slive (4). Odstraniti vse grmovja, razen hazel (1) in buddley (2). Ta je oblikovala kraj za spletna mesta, tlakovana z lesa in granitnih kock, in dva majhna rezervoarji (5) ne daleč od vrta. Drevesa'lesene talne obloge jih v medsebojno pravokotnih smereh, ki prinaša določene lupinico in raznolikost ravne osi, ki se konča krog klopi v granit.
Na desni in levi se meja parcele v ospredju za plezanje rastlin nameščen dreves'Yana Ozadje različnih višinah pod pogojem, da bi za zaščito pred radoveden oči. Ozadja pokrita s pergolo. Levo:
6. Zimzelena kovačnik (Lonicera x henryi)
7. Kovačnik (Lonicera x heckrottii). Kot tudi pravico, in na vrtu hiše:
8-10. V clematis {Clematis montana "Rubens",

Clematis "Lasurstern", Clematis "Madame Le Coultre"). Lepe barve in lepe oblike, bi vrt rescheduled cvet postelj, oblazinjena na obeh straneh osi. Ko so pokriti z cvetoče rastline. Na levi strani je glavna pozornost je posvečena rose in povezanih rastlin:
11. Klubova vrtnice "Lapponia" roza
12. Klubova vrtnice "Regensberg" belo-roza
13. Klubova vrtnice - "La Paloma" bele
14. Ruševje (Pinus tide, ssp. pumilio)

15. Salvia nemorosa "Mainacht")
16. Lammergeier (Caryopterisx clandonensis "Nebeško Modra"
17. Funke (Hosta crispula)
18. Sibirski travnik iris {Iris sibirca "Cezar")
19. Krvavo loosestrife (Lythrum salicaria)
20. Zlati loosestrife (Lysimachia punctata
21. Atmosferi (Matteuccia struthiopteris)
22. Kalina {Viburnum opulus "Compactum")
23. Hlačnice (Alchemilla mollis)
24. Kitajski trsa (Miscanthus sinensis "Silberfeder")

25. Ivy smreka Penkov, posek v višini približno 150 cm; pred njimi, zasajene z bogato Spiraea (Astilbe japonica)
26. Raskidistogo vejice (Adiantum pedatum)
27. Kavkaški forget-me-nots (Brunnera macrophylla)
28. Velikan šaša (Carex pendula)
29. Krestovsky (Ligularia przewalskii)
30. Bergenia (Bergenia cordifolia)
31. Rudbeckia (Rudbeckia fulgida, vrste sullivantii "Goldsturm")
32. Jesenskih Aster (Aster dumosus)
33. Je jakobova lestev (Polemonium caeruleum)

34. Sončnično (Helianthemum hibrid "Tukaj")
35. Plazeče Phlox (Phlox subulata "Moerheimii")
36. Pero trave (Stipa barbata)
37. Palček iris (Iris germanica) in širjenje laikmenu (Saxifrage x apiculata)
Preoblikovanje vrt
Zaokroži sledenje in načrtovanje, ki upošteva bližnjega vrtu, tudi na majhno ozki strani ustvarjajo vtis veliko prostora

V 2-3 letih je žica odstranjena, in zdaj zadnji del vrt se razteza na grmovje soseda plot.
Po temeljitem tal tilling in setev v juniju "zeleno gnojenje" v začetku septembra, je bil na vrsti tretji fazi deluje na re-vrt - sajenje.
Najprej so bile zasajene v'plezalne rastline v ograjo in okoli štor, nato grmičevje in končno, trajnic. Z vrtnicami čakal do konca oktobra, vendar je sajenje trave in vejice je bila preložena na pomlad, ker je v tem času so, kot izkušnje kažejo, najboljše rastline.


Potem je prišel končni fazi: čakati. V prvih dveh letih, zasaditev več pomoči enoletnice, ki so bile zasajene v vrzeli med grmovje. In samo po tem, da enakomerno zelena, močno poraščena vrt spremeni v nekaj razkošno. Zdaj je okrašena z vrtnicami in trajnic z bujnim zelenjem, in od pomladi do pozne jeseni, v njem prijetni za oko različne sezonske rastline.


Vir: http://ibud. ru/


Vir: http://stroymart. com. ua

Яндекс.Метрика