вторник, 7 октября 2014 г.

Iz stolpa na Bungalov

Novi starost je bila čakalna pod geslom boja za kakovost življenja. Vključno z vzdržijo opeke škatle v korist dreves'les, okolju prijazne hiše. Vendar, tehnologija novega stoletja je prinesla spremembe na tradicionalen način, se zdi, da je, kot so drevesa'lesene hiše, gradnja.

Smiselno je, da zaženete pregled s tradicionalno tehnologijo gradnje dreves'lesene hišice - dnevnik. To je tako enostavno, kot je težko, če govorimo o praktičnem izvajanju. Res, da je lažje: pripravljene kovčke, posekali utori in dosegel hiše, od deli oblikovalec! Na žalost, prilagodite sodov, ki predstavljajo nepravilne geometrijske oblike (sicer okrnjeno storžkov), ne utrip samo in tehnologije sečnje "cups" in žlebovi niso enostavno, da bi obvladali.

To je razlog, zakaj za poenostavitev in izboljšanje zanesljivosti zgraditi hiše odločil za uporabo otsilindrovannogo dnevnik, v korist sodobno opremo za izdelavo stekla brez težav. Osvobojeni podružnic in uskorennij prtljažnik opravili s pomočjo sistema mlinov in sprejem, če ni popoln, blizu mesta dreves'vsak valj zahtevane dolžine in debeline. Potrebno utori, trni in drugi elementi'povezave, so tudi na posebno opremo, ki zagotavlja visoko natančnost častnik dnevnik. Poleg tega, dnevniki, za razliko od običajnih skobljan, se sušenje v sodobnem sušilnimi komorami do 20, in včasih do 10% vlage. To pomeni, da se prijavite v procesu sušenja dnevnikov ne bo sprememb v geometriji, to pomeni, da se skrči. Krčenje - stare težave brunarice, nepremostljive zlo, ki se je rešilo šele pred kratkim. Tako, na primer, posebne navpično sterlac dodati okvir togost in do določene mere, za nadzor in usmerjanje procesa krčenja.

Gradiva na temo

Les angleški koč
Izgradnjo drevesa'vse detskij
Kako graditi lesa
Hiša iz lesa: pogled na podrobno
Še ena prednost tehnologije gradnje krog dnevnik je sposobnost, da pospeši Zbor kron, ker takšne operacije, kot vgradnjo v rit in na vrhu, tam so preprosto izključiti. Hiša na Splošno je pogosto zberejo na mestu proizvajalca, nato razstaviti, številni dnevniki, in odpelje na kraj, kjer je za nekaj dneh zbrali še enkrat - na temelju. Poleg tega, boste prihranili denar na zaključna dela zato, ker dnevnikov ne zahteva dodatne obdelave.

Proizvodnja dreves'lesene hiše se nenehno izboljšuje. Zlasti nove Stankoagregat, s katerimi je mogoče za 40% povečati hitrost Skupščine hiše.

Native ruščina tehnike gradnje v kombinaciji z najnovejšimi dosežki znanstveno-tehnični napredek omogoča ne samo v kratkem času zgraditi dreves'lesene hiše, ki so najbolj primerna za življenje v težkih klimatskih razmerah našo regijo, ampak tudi prodati po razumni ceni, kar je pomembno.

Ampak kako, vas, hiša je načrtovano, dnevniki? Ali new age je poslal, je z ostanki? Vzemite ga enostavno: ne samo, da ni poslal, in napredne elite segment države hiš. Iz tega dnevnika je zelo možno zgraditi udobno koči z vsemi udobje. Vendar ne tako hitro, in drago, zaradi velikega deleža ročnega dela, ampak vse elite - vedno je drago.

Vendar pa so te hiše, ki niso izdelani v stari način. Izboljšave so opazili, tukaj zlasti se je zaposlil tujih izkušenj. Za s' prijavi povezave v kron uporablja zdaj, ne samo ruski Pokal, vendar norveške izkušnje, premišljen in zanesljiv. In Pokal se je spremenil: zdaj je zapletena z multi-profil. Ta oblika zagotavlja večjo gostoto prileganija in, oziroma, najboljšo zaščito pred vetrom.

Poleg tega proizvajalci hiš iz lepljenih dnevnike, da vse potrebne utori, luknje, inženiring, tunes pod kotom strehe, ne omejeno na skodelice in utori. Končno, praktično rešiti vprašanja o požarni varnosti, ter ohranjanje elementov okvira. Sodobna impregnacija - retardants in antiseptiki - dovolite, da stojijo dnevnik dom za več desetletij.

Problem krčenja rešiti z uporabo posebnih priročnikov, ki so okenski okvirji, okvirji vrat in dekoracijo elementov. Pravzaprav, krčenje negativen učinek predvsem na geometrijo odprtine. Ampak, če bi ti vodniki, hiša bo spremeniti velikost, in okna in vrata - za bivanje, ki jih sami! Praksa in drugačen pristop, na primer za izgradnjo drugega podstrešju, tla na okvir tehnologije s poznejšimi sooča z drevesa, posnemajo okvirja. Pod težo zgornjega nadstropja, vzdržuje geometrija okvirja dnu prihranil od neenakomerno krčenje.

Bar-obliki - ne potezo!

Ljudje že stoletja trudi, da preprostosti oblik, za udobje, poskuša poenostaviti vsak poslovni proces. Tako naravno, zaokroženo dnevnik mora neizogibno postane bolj udobno v konstruktiven element. In obrnil v les, kar je enako dnevnik, vendar se obdelujejo v žaga s štirih strani. Takšne komponente stene ležala in prilagojene veliko lažje, kot krog dnevnik. Ja in obdelave potem manj težav. Glede na to, Skupščina ne spremeni, ker posamezne palice so oblikovane v istem krone, iz katerih se dvigajo stene hiše.

Če greš od enostavnih do kompleksnih, basic version - hiša trdna ga je les naravno vlažnost. V tem primeru je okvir, ki je tudi čakal, krčenje - kot les bo posuši. Les naravno vlažnost se lahko "preselil" (twist spirala), njene mere so se spremenile v vseh smereh, in ni izključeno, da je vaša izbira je bila, da se posuši ga je žarek, ki je, čeprav dražje, vendar težave manj prinaša.

Ena od prednosti stene lesa - učinkovito ohranjanje toplote v hiši. Stene na ta način, skoraj trdna, št hladno mostov, značilnih za lesne konstrukcije. Če uporabljate žarek z grelca, je možno tudi na gradbeni material, veliko rezervnih. Dejansko, večina tega modela se uporablja: bar je relativno majhna debelina (in zato poceni) ustvarja močne in trdne Temelje hiše, in plasti, ki učinkovito izolacijo, pravijo mineralne volne ščiti pred mrazom. V tem primeru odločilo, piha off zaradi oblike profila, ki zagotavlja gosto prileganie lesa s pomočjo posebnih "grad", ni mogoče premakniti oglišča, in za zaračunavanje posameznih strukturnih elementov za spenjanje zatiči, vijaki in mozniki.

Dnevnik načelo sodobnosti in uporabljate resnično Kraljevi gradbeni material - lepljen les. To je pravi božji dar za tiste, ki si želi zgraditi zagotovo dreves'lesena hiša, vendar brez glavobolov v času gradnje in po njihovem zaključku.

Dejstvo, da lepljene žarek, ki je sestavljen iz posušene in prilepi lamellas, ne spremeni geometrija za več let in celo desetletij. V več transakcij les ohrani izvirne lastnosti naravne, ekološko čist material in pridobivanje številnih pozitivnih lastnosti, ki jih ne najdemo v masivnega lesa. Glavne prednosti, ki so prilepljena žarek hiše: najmanjše krčenje in brez popačenj iz dnevnikov, ni razpok in razpok, monolitna konstrukcija, visoko trdnost značilnosti, na ravni površini. Lameliran les se lahko imenuje obnovljena v drevo. Edinstvenost te tehnologije je v tem, da omogoča v kratkem času zgraditi stavbo zapletenih arhitekturne oblike.

Z uporabo lepljenih nosilcev v kombinaciji z dobro izolacijo, zaradi česar je mogoče zgraditi vse luksuzne hiše, ki lahko živi tudi Kraljica. Še ena prednost lepljen lameliran les - uporaba precej dolgo, do 12 in celo 18 metrov, stenske elemente. To je zelo pomembno za gradnjo velikih objektov, ki se pogosto pojavljajo sodobne hiše. Profilirani žarek je proizvedena do šest metrov, tako da je deske so za stikanje. Slabosti lepljen lameliran les, to je drag material, ni pa poceni!

Druge možnosti

Obstajajo tudi druge možnosti hiše, ki se lahko šteje kot delno ali v celoti dreves'lesena. Prva stvar, da se spomnimo, les, oblikovani hiš, ki so zgrajene na trdem dreves'leseni okvir iz stebri, nosilci in oklepaji. Agregat celice okvirja služijo različnih materialov, vključno krog hlodov ali lesa. Te vrste pol-šumovit tehnologije, imenovano "droplog", ali "premikanje dnevnik", in zagotavlja številne prednosti, vključno z prihranek časa. Posušene trdni okvir ne opravijo krčenja, zaradi česar mesecev-dolgi odmori v delo. Nosilci so narejeni iz sodobne dreves'leseni gradbeni materiali, kot pravilo, iz lepljen smrekov les, ki ohranja obliko, s čimer zagotavljajo trajnost objekta. Poleg tega je okvir, v tem primeru ne le igra vlogo zanesljivo podporo, vendar pa lahko tudi estetsko funkcijo - da služi kot dekorativni element stavbe, deli z fasadne plošče različnih oblik in barv in daje zgradbo izvirnost.

Ena najcenejših možnosti okviru hiše - design "sendvič". Ko prvič zgrajen lesen okvir, ki je nato obložene notranjosti in iz dreves'Jana opaž. Med ti dve plasti iz plast izolacije material, če je potrebno, tam so skrite cevi, zraku, vodi in napeljave. Kot zajema lahko deluje kot Iverne, ki se obdelujejo v okviru klasičnih dreves'leseni dnevnik hiši ali hišo iz gostilne.

V plošči-okvir način gradnje stene hiše so sestavljeni v tovarni. V podoknu že vstavljena Okna, vrata, znotraj pa učinkovito izolacijo in vse potrebne komunikacije. Še posebno prevoz plošče, ki se dostavijo na gradbišču, in v nekaj dneh koča je, zbrani od deli projektant. Ena od prednosti metode - hitrosti Zbiranja in pomanjkanje sezonskosti, ker Carcassonne "konstruktorji" lahko zbirajo, v vsakem vremenu. Čeprav, če sem iskren, kot doma že komaj se imenuje drevesa'pijan: celo okviru sama po sebi ni vedno opravi z drevesa.

Pogled v prihodnost

Po mnenju strokovnjakov, drevesa'lesene hiše v novem Tisočletju bo temeljila na kombinaciji naravnih značilnosti materiala in najnovejših dosežkov znanstveno-tehnični napredek, ki bo zagotovo vodi sam, kot strukturni material (les, bo postala bolj tehnološko)in inženiring sistemov stavbe. S'tam se bo nova naravna impregnacij, sredstvi za nego dreves'lesena hiša, s katero je desetletja bo ostal naravno lepa in navdušili lastnikov.

Morda bo v prihodnosti spremeniti arhitekturne oblike, vrste dreves in'lesene hiše postala bolj raznolika, vključno z izposojanjem tradicije v drugih državah in regijah. Določene spremembe bodo vplivale končna možnosti s še večjo željo po naravnih razlogov.

In vir material lahko izgleda drugače. Nekateri strokovnjaki menijo, da dnevnike, ne sme biti letalo in tako se oblikuje na steno, ki bo še naprej zaostajajo nekatere fizične in estetske materiala.

STROKOVNO MNENJE

Ne, verjetno svetu material, s katerim človek je bil stojalo'povezani dlje, kot z drevesa. Iz primitivne klubi nekoč, in je še vedno svinčniki drevo ostaja naš zvesti spremljevalec. Seveda, hiter razvoj kemije polimerov nastalo ogromno trajne, high-tech in z nizkimi stroški materialov, ampak tisti, ki ni živel v 70-ih letih prejšnjega stoletja, ki komaj ve, o najlon srajce, kremenovic obleke in plašče v Bologni. Morda v bližnji prihodnosti čaka pozabo in povsod pe, PVC in drugih sintetike. Kdo videl kovinsko-plastičnih oken, je služil za vsaj 30 let? Medtem dreves'leseni okvirji prejšnjega stoletja so še vedno v veliko Petersburg hiše. In pam'spomeniki dreves'lesene arhitekture, ki so dosegli nam iz XIX. stoletja? Ne, to ni nostalgija za dreves'vasi, motike, in čas-preizkušeno prakso.

Les kot gradbeni material za državo stanovanj doživlja številne spremembe, bo napolnil z novo vsebino, vendar pa bo ostal glavni vedno ni sto let. Že gradimo na osnovi tehnologije prilepljena, Acorex in holography, dvojno lesa in celuloze in polistirena pene (PUF) polnil. Pričakujemo pojav novih univerzalnih impregnacija, toplota, ki ne zahtevajo uporabe pare in gidrozaschitnyh filmov, močan in dihanje lepila. Obseg strukturnih dreves'lesene izdelke, ki se bo razširil. Ampak kot kos parket ni mogoče supplanted za ščit in dnevnik, bo ostala "drevesa'leseni gradbeni material.

Jurij Usoltsev, Direktor gradbenega podjetja "Zdrav dom"

Vladimir Mikhailov

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика