вторник, 7 октября 2014 г.

Bo kmalu začela gradnja stanovanjski kompleks "Myronivska" iz skupine podjetij PIK

Kmalu v Vzhodni del kapitala, se bo začela gradnja stanovanjski kompleks "Myronivska" iz PIK skupini, je treba opozoriti, da skupni dnevni prostor za ta projekt, ki bo do 30 tisoč m 2. Stanovanjski kompleks je predvidena za izgradnjo o Izmailovo Park, v bližini metro postaje "Partizanskaya" in "Semyonovskaya".

Dovoljenje za gradnjo stanovanjskega kompleksa "Myronivska" bilo jih je pridobila družba v letu 2007, je postalo znano iz sporočila za razvijalce.

PIK podjetja bodo začela gradbena dela v tem letu, in za zaključek projekta je predviden v letu 2013.


Zemljišča parcele izbran za gradnjo je približno 2, 7 ha. Na tem mestu bodo zgradili s ploščo hiše serije "Cooper-M Parus". Tudi v tem območju je predvidena gradnja vrtca, podzemno Parkirišče, na območje prosti bazen ter rekreacijski coni.

Vse načrtovane stanovanjske stavbe bo izpolnjuje sodobne zahteve elitnih stanovanj. V apartmajih so na voljo različne vrste stretch stropi, stene apartma se bodo uporabljali najnovejše dodelavo materialov. Tudi pobral moderno obliko, kopalnica, razlike končna balkonov, hodnikov in sob.

Razvijalec tudi obljublja, da bo ustvariti in zgraditi potrebno prometno in tehnično infrastrukturo, ki morda potrebujejo za udobno bivanje v stanovanjski kompleks. Poleg tega je za obnovo Mironovskaya ulici.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 7 Marec 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика