среда, 23 октября 2013 г.

Kako izbrati vrata na stranišče?

Vrata za kopalnico

Ker je treba zagotoviti dobro prezračevanje kopalnica, vrata morajo izpolnjevati določene zahteve. To je vrata morajo biti opremljena s posebno mrežico ali vrata morajo biti nameščene tako, da čez prag ostale zračne reže.

Kopalnica bo imela visoka vlažnost, in les slabo njene poteze in potemni v času in deformirana, zato dreves'Yana vrata morajo biti pokrita z visoko kvalitetnim lakom. Hvala za nohte vratno ne bo izpostavljena vodi, taka vrata lahko prenesejo pogoje, ne samo kopalnico, vendar tudi savna.

Zelo pogosto vrata v kopalnico izvajajo iz MSK ali plastike, se ti materiali so značilna visoka odpornost na vlago, zato se šteje, najboljša možnost.

Če govorimo o furnirane vrata, je treba pozorni na to, kako pogosto vrata krpo z vodo in je na vrata, zaščitni lak.

Sodobna vrata je ne le opravljajo svoje funkcije, ampak je pomemben del inter'jer. Vrata morajo, da ne krši Splošne slog inter'jer. Načrtovanje kopalnice, se lahko razlikujejo, ne le z ploščic in sanitarne keramike, ampak tudi različne vrste vrat, vrata je mogoče ne le swing, vendar drsna. Najbolj priročno možnost za majhna stanovanja so vrata, ki so skrita v steni.


Odlično možnost, bo postal vrata iz kaljenega motno steklo. Steklena vrata videz v redu, poleg tega pa so se združujejo tudi s takšno oblikovanje elementov, kot so ogledala, delitev za sanitarne prostore, steklene police, itd.

Vgradnja vrat v kopalnici

Vrata namestitev v tipičen kopalnica ima določene posebnosti. V plošči hiše naklon stene v kopalnicah je 5-7 cm. Torej, stene, kopalnica, preden namestite vrata morajo biti usklajena.

Stene modela kopalnice so majhne debeline približno 5 cm, tako da boste morali, da poberem škatle za ustrezne debeline. Idealno, če debelina polje ne presega ene in pol centimetra. V tem primeru je notranji del polja ustrezajo ravnini in stenske ploščice. Sicer je vprašanje, bo namreč o tem, da je treba povečati debelino stene v kopalnici.

Vrata za kopalnico pogosto skrajša, kot v kopalnicah je matica, ki ščiti apartma v primeru prepuščanja vode. Ampak ne pozabite, da vsa vrata se lahko vzdolžno žagan, ni vsaka vrata, motiv za podaljšanje. Zato se morate odločiti, kako pomembno je, da so vsa vrata v stanovanju je bila na isti ravni.

Izbira vrat za vašo kopalnico, morate paziti, da ne samo, da je kakovost vratnega, ampak tudi na kakovost pohištva, je pomembno za dolgo življenjsko dobo življenja vrata.



Članke na temo:

  • Inter'jer kopalnice
  • Ustvarjalno dekoracijo v kopalnici
  • Particije za stranišča
  • Sodobno oblikovanje kopalnico
  • Pravilno prezračevanje kopalnice
Postavka: popravilo kopalnica
Datum: 20. Februar 2012
Oznake: kopalnica

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика