среда, 23 октября 2013 г.

Električni grelnik

Električni grelnik

Grelnik je sodobna električna oprema, ki vam omogoča, da hitro ogreje prostor, pripravi topel zrak iz vroče točke. To je univerzalno ogrevalnih naprav, ki zagotavljajo najbolj hiter učinek. Grelci se uporabljajo za ogrevanje poslovnih in pisarniških prostorov majhnem območju.

Načelo delovanja električnih convectors

Konvekcija - prenos toplote, pod pogojem, da je pretok zraka: topel zrak se dviga navzgor, nadomešča hladno.

Električni grelnik imajo posebno režo, skozi katero hladnega zraka, ki se dovaja Grelec kjer se segreje. Razlika v gostoti zraka povzroča promet, tako v primeru convector je nastala potisk, ki je ogrevan zrak se dviga in s pomočjo palice, na sprednji strani grelnika iz convector.

Prednosti električnih convectors

  • Električni convectors zagotavljajo hitrost topel zrak, je skoraj enako, kot ljubitelj grelci, ampak proces ogrevanje je popolnoma tiho;
  • Električni grelnik je opremljen s samodejnim pregreje zaščite, ki zagotavlja varno obratovanje: če convector je zajeta od zgoraj in zlomil kroženje zraka, grelnik bo izklopite samodejno in se bo začel delovati še enkrat, ko je grelec je popolnoma ohladi;
  • Površinska temperatura električne convectors precej nizek, kar omogoča, da se prepreči opekline;
  • Grelec zagotavlja naravno kroženje zraka;
  • Poleg električni convectors imajo visoke tehnične lastnosti: termostati, kar se da natančno ugotoviti, temperaturo zraka, je način "proti zmrzovanju", ki omogoča, da nadzor ogrevanja države hiši;
  • Convectors se lahko namesti na steno, da prihranite prostor.

Kako izbrati električni convector?

Izbira električni grelec, večina kupcev, bodite pozorni na design, možnost dajanja (na tleh ali steni), dimenzije, priložnost za delo v mokrih območjih. Vendar je treba opozoriti, da za ogrevanje najpomembnejša značilnost je moč grelca. Največjo prodajo so convectors z zmogljivostjo 250 do 2500 W


Ko izberete vklop, morate paziti na toplotne izgube prostora. Toplote skozi stene, Okna, vrata, Fundacije in strehe, toplotne izgube povečajo z zmanjševanjem ulica temperature.

Če električni convectors se uporablja kot dodaten vir toplote v stanovanju, potem lahko greš z izgubo toplote 25-30 W/m3. In če convector je glavni vir toplote, je treba izvesti strokovno izračun toplotnih izgub.

Prava izbira električnega convector, v skladu s toploto, zagotavlja, da je naprava bo delovala za dolgo časa, in zagotoviti, da se udobno temperaturo v prostoru.

Če želite vedeti, kaj so električni kotli za ogrevanje hiše ali za ogrevanje vode v zasebni dom, preberite gradivo tega oddelka, in Boste izvedeli veliko koristnih informacij o ogrevalnih sistemih.

Upam, da ta članek je bil koristno za Vas, in Boste zdaj biti sposobni organizirati ustrezen ogrevalni sistem.





Članke na temo:

  • Električni kotli za ogrevanje hiše
  • Promet črpalke za ogrevalne sisteme
  • Namestitev radiatorjev
  • Toplotne črpalke za ogrevanje
  • Sončni kolektorji za ogrevanje doma
Kategorija: ogrevanje
Datum: Junij 14, 2012
Oznake: sistem ogrevanja

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика