Gradnja in rekonstrukcija.
Konstrukcijskih značilnosti kavarne in restavracije. 2006-11-14 13:17:41
Rešitev je v podobi restavracijo ali kavarno naloga oblikovalca je ustvariti edinstveno podobo restavracijo ali kavarno. Na primer: preproge, nizko pohištvo, sklede, baker okraski in preganja - podoba Orientalski restavraciji. Za doseganje eksotičnih in ustvarite svojo svetlo in edinstveno sliko, ki jo lahko uporabite v inter'restavracija notranje zadeve mavčni odlitki stari avtomobili, vozički, jahte, sodov, in uporabo grottos, šotori, yurts, jaške in druge oblike. Restavracija - lovski dom je drevo v inter'Yeri, kamin v kotu, kožo imeti na stene, lov lastnosti, drevesa'lesene klopi in mize. Polnjene divjega prašiča ali elk. Ne vedno občutek, da narava ustvarja iluzijo pravega ribniki, drevesa, skale. Obstaja sredstvo za izražanje le asociativnih pogled na naravo. Oblika obliki Lotus ali nočna vešča, žamet tapetništvo, drapery črne ali temno modre m'mint film, ki na stransko osvetlitev ustvarja iluzijo površinsko vodo ponoči in "oddaja" hlad in mističnost, v kombinaciji z šibki svetlobi sveče dobro za noč restavraciji. Big bellied baker samovar, pobarvane dreves'Jan posode in dreves'Jan marec nosi na vhodu; obrnil lesene noge stolov in miz slike ruski restavraciji. Svetilke, ki so zajete v omrežje, in visi s stropa; palme zunaj okno; protja pohištvo, Kam'Jan tla, stebri, vezani z vrvjo; model ladje ali kolo za ročni pogon na vidnem mestu - pot Južno od restavracije. Luči v kombinaciji s spremembo višine curka vodnjak; veselo, veselo praznično videz, ustvarili Burgundija, rdeče, rumene in rdeče rože iz stene, strop, tla, in se konča zgrajena in viseče svetilke; ovalni ali oglati obliko, način, kako mladi v restavraciji. Za simulacijo vinska klet je dobro, da uporabite police iz gline, cevi za shranjevanje vina v steklenicah, stene z konveksna postavitve sodih. Vrstice od steklenice lahko odloži za majhno prekrivanje (cascade) do zgornje meje, ki bodo skladni z namenom, oblikovalec. Za nameček na stene lahko obesite pas konj. V restavracijah, self-service in restavracij glavna naloga je hitrost storitev, namesto, da ustvarja vzdušje, udobje, saj obiskovalci ostanejo tukaj krajša. Self-service plačilne čeke lahko preživi obiskovalec 10 do 20 minut v dobro opremljeni barov, kavarn z oporniki - 2-krat manj. Inter'jer restavracija, kavarna, da se Ustvari ozračje za sprostitev, v kavarni ali restavraciji - to pomeni pomočjo načrta za prikaz na razpoloženje. Možno je, ko slišite glavno temo, ki je, ko je jasno predstavo, umetniško sliko inter'jer. To je v prvi vrsti določena z lokacijo restavracijo ali kavarno in njeno ime. VIR: budinfo
Комментариев нет:
Отправить комментарий