суббота, 22 февраля 2014 г.

Inter'jer v našem življenju

Oblikovanje inter'notranjost je težko in zelo pomembna faza v razvoju v prostoru. Pogosto želimo preoblikovati v stanovanje, da bi bilo več moderno, bolj izvirni. Ne glede na vaše dohodek. Ima vrednost domišljijo, sposobnost za nadgradnjo svojega doma, kjer smo prišli po službi in kje bomo preživeli svoje vikende.

Brez oprema za dom vsak apartma izgleda neprijetno. Majhne dekorativne elemente, ki lahko preoblikujejo vsak prostor. Okrasne posode in vaze, kuhinjska posoda in okrasite kuhinjo in dnevno sobo.



Veliko vlogo pri oblikovanju stanovanjske inter'notranjost so vse vrste dodatki: nakit škatle, foto okvirji, vaze, dekorativno poslikani krožniki itd., Postavke, ki krasijo in da naše domove veliko.

Kaj lahko ugodno vplivajo na razpoloženje, kot proces ustvarjanja edinstvenih inter'notranjost vašega doma? Zato, ker vsaka ženska si želi, da soba v apartmaju je bil prijeten.

Če želite sobi prijeten za oči in pomirja dušo, potem boste zagotovo potrebovali, da bi našli prostor za naravo fotografije. Ta mali dotik bo v vaš prostor pozitivno energijo in daje še poseben čar.



Vse vrste policah popestrimo svojo sobo in da je končni videz.

Vaš apartma je pridobila eno sekundo življenja, ne'biti prepričani, da imajo veliko denarja, najbolj pomembno je, domišljije in oblikovalski pristop. Tudi majhna stvar, ki lahko prinese v vaši hiši malo sreče.

Steklene ali keramične vaze, različne stenske plošče fit inter'jer kuhinje.

Avantgarde med'kariera se odlično dopolnjujejo svetle steklene vaze različnih geometrijskih oblik ali različnih, okvirji za slike.

Za ljubitelje država slog je zdaj ogromno število tkane slame ali palice, predali, police, škatle. Na vhodna vrata lahko obesil kakšen halo.



Vklopite domišljijo in dekoriranje okno, da je videti popolna. Hvala za vsako podrobnost vaše soba se lahko močno razlikujejo.

Veliko vlogo pri oblikovanju stanovanj igrajo sedaj svečnikov. Njihovo vrsto in izbor vam omogoča, da vidite, soba z različnimi očmi.

Jo'tam je bila želja, da bi otroški sobi liveliness? Torej, kaj je posel? Preprosta rešitev je, da lepilo Ozadje "živa slika". Tako tudi v oblačnem vremenu, otroška soba vas bo spomnil poletje.

Zdaj boste lahko našli veliko nenavadno obliko in tehniko izvajanja vaze. Veliko besedo vaza je preprosto potrebno v dnevni sobi. S cvetjem ali sadje, ona vedno izgleda elegantno in stilsko.

V trgovinah obstaja velik obseg vaze, izdelan iz prozornega stekla. Jih pravkar ustvarili, da bi zapolnila njihov morju prodniki, kroglice iz volne, iz plastičnih skale. V vsakem prostoru je prostor za nekaj VAZ - na prostem, tabela, majhen kozarec na polici ali velik Savel'Jana teža v prazno kotu.

Nekaj koristnih nasvetov:

1. Posušene rože postavljene v vazo in ustvarjanje neke vrste šopek, spodbujajo blaginjo, bogastvo, zdravje'Yu in udobje.

2. Številke živali (ne le groteskno) zaščito hiše pred zlo, in obdržati denarni dohodek.

3. Psi, medvedi, tigri, zmaji zaščito.

4. Številke vojakov, bojevniki, lutke, ponavljanje seboj in dal so super čistilo.

5. Barva je najbolj zanimivo orodje oblikovalec inter''erov. Z njeno pomočjo lahko ustvarite v sobi potrebne razpoloženje.

Sofia Kazhdan

Foto Ruske Videz

Vir: Ženske revije myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика