среда, 22 января 2014 г.

Priporočila za uporabo greznic

Kljub temu, da je naprava vključena v kanalizacijo in je popolnoma Samostojno načrtovanje, prav tako je potrebno redno čiščenje. Niso obdelani trdni elementi na dnu je treba odstraniti iz nje, vsaj enkrat na 2-4 let. Čas je odvisna od uporabe intenzivnost tank. Če Avtonomnih Kanalizacijskih ciklično ne počisti, nato pa sčasoma pa se razodeva, in kanalizacije bodo obdelana polja, ki jih bo uničil, ne samo na tleh, ampak tudi razpoloženje lastniki.

Z dobro opremo Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov omogoča, da sprejme določeno število gospodinjstvo, kemija (pralni drog sredstev za jedi, belila), vendar pa je pretirana uporaba gospodinjskih kemikalij, lahko negativno vpliva na njegov status. Izogibati se moramo uporabi strupenih snovi, kot so topila, insekticidi in aktivne snovi. Izpust v kanalizacijo rastlinskih olj in maščob, tudi ni zaželeno. Če odtok dobi smeti, nato očistite bolj pogosto. Bolje je, da ne uporabljamo pod cesspool.

Najbolj pogosto, sistem za vzdrževanje, čiščenje je odstranjevanje sedimentov. V obori je potrebno za črpanje iz naročiti izgradnjo pralni. Količina blata iz dna septic tank se lahko do 30% celotne zmogljivosti. Celotno razkladanje, je strogo prepovedano. Med delovanjem je treba izključiti možne vplive prometa na obračun konstrukcij.

Zgoraj navedene zahteve se uporabljajo Splošne zahteve in ne upoštevajo vseh trikov različnih vrst sistemov in njihovi prevodi v določenem kraju. V tem pogledu so vsa dela na razvoj, oblikovanje projekta, to posvetovanje, septic tank namestitev in garancijsko storitev bolje, da zagotavljajo specializiranih podjetij. Vsako od teh podjetij, mora imeti skladnosti, certifikat in licenco za izvedbo zgoraj navedene operacije. In vsak izvajalec, ki je odgovoren za vse gradnje, čiščenje, glavni del, ki so zmogljivosti.

Z dobro namestitev in dostojno službo delovanje trajanje greznic kot del klirinških sistemov je lahko več kot 20 let.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика