среда, 22 января 2014 г.

Podrobnosti o namestitvi septic tank

Opozoriti je treba, da septic tank v državi in podzemnih filtriranje je najboljša možnost za odstranjevanje odplak. Ta struktura dosledno opravlja svoje funkcije v vsakem letnem času, brez vpliva, da prenaša dolgotrajno čakanje na delo (na primer v zimskem času v državi). Vendar pa je ta oblika zahteva tleh z dobro filtracijo lastnosti (pesek), kot tudi majhno stopnjo mesto podtalnice. Če sposobnost tal, da filter ni primeren (npr. predvsem ilovica in glina tal), je treba v oblikovanje pomožnih filtriranje sloj, ki je običajno narejen iz drobljenega kamna in peska. Tudi tam je še subtilnosti: naprava mora biti nameščena nad iskanje podzemnih voda, ampak ob istem času, in pod možno globino tal zamrznitev (v povprečju približno 1,2 m).

Bližina premaz naredi naloga težje. Za pomoč se pojavijo majhne rastline biološko čiščenje z več vozlišči. Prav tako so primarno kamero - septic za anaerobno fermentacijo. Voda se začne, da se znebite maščob, plaval filmov, zmesi in površinsko aktivne snovi. Ona je služil v zračenje tank za dodatne aerobni obdelavi (aktivno blato je bil res aktivna, če je dovod zraka je konstantno mešanje). In potem, na podlagi lokalnih pogojev, se lahko namesti biofilters globinsko čiščenje. Ne spustimo v podrobnosti, ki gredo skozi ta proces, lahko rečemo, da je obravnava TOPAS vode lahko pranje avtomobila in zalivati vrt.

Sodobne naprave za biološko obdelavo so čedalje bolj pogosti v odročnih vaseh. Male čistilne naprave je enostavna za namestitev in delo v prostorih z visoko dviganje podzemne vode. Razlika take opreme iz klasične le, da za naprave za biološka obdelava, ki ni zaželeno, dolge zamude v delovanje (na primer v zimskem času ali po dolgotrajnem izpada elektrike).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика