среда, 22 января 2014 г.

Možne težave, septic tank

Obstaja možnost vračanja odpadne vode nazaj v septic tank in nato sistem cevi spet v hiši ali širjenje na spletnem mestu. Do tega pride zaradi naslednjih razlogov:

  • Neustreznih tal, nepravilne namestitve. Namakalni sistem, je lahko nameščena v napačnem terenu. Vsi ti dejavniki lahko povzroči slabo delovanje.

  • Napaka se lahko pojavi, ko lahke in težke elemente, kanalizacije, svobodno pridejo v namestitev in na področju namakanja tal čez čas bo onesnažena. Če se to zgodi, tal ni več sposobna sprejeti odpadne vode. Taka stvar se lahko pojavijo pri položaj vhodnih in izhodnih ločila, ki omogoča odpadkov prodreti zunaj. Brez pravočasne čiščenje Avtonomnih Kanalizacijskih prav tako je mogoče overflow in odpadki na področju namakanja.

  • Poplave in napakami, ki se lahko pojavijo med dvig podzemne vode, doseganje namakanje polj, ki, seveda, bo povzročila, da se dvigajo na površino tal. V tem primeru je treba odstraniti in namesti na višje mesto. Zaščitite lahko tudi iz dvig vzpostavitev vertikalne drenažni sistem.

  • Korenine dreves, posajenih na parceli, kot lahko pogosto dobite v cevni sistem in jih blokira. Zaželeno je, da uproot vsa drevesa, ki so v bližini, ter ponovno čiščenje cevi.

  • Tovornjaki ali katero koli težkih tovornih vozil, ki imajo dostop do potovanje nad septic tank Avtonomnih Kanalizacijskih in komunikacij, lahko bi škodilo, da tako stanje, da to ni mogoče vrniti. Morate vedeti mestu namestitve sistema in, da ne dovolijo navigacijo skozi to spletno stran.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика