среда, 22 января 2014 г.

Kovinski septic tank

Ko čistilne naprave, ki jo želite gori pod rabe zemljišč kovinski greznic. So brez težav zdržali pritiska zemlje in vode, s bulging in izpiranja na površini zemlje, ki je ni možno. To je zelo težko konstrukcijo in tokov ne more dvigniti.

Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost - veliko težo svojega težko določiti svoje, za razliko od plastične. Za namestitev opreme, ki zahteva posebno tehniko - dvigala, dvigala kabel. Pa tudi več strokovnih poslu. V zvezi s tem, dobava in montaža kovinske greznic obvezuje, da resno dodatne materialne stroške.

Druga pomanjkljivost je dejstvo, da je corrodes. Te močne in trajne modeli rje, tako zunaj in znotraj. Zato jeklenih konstrukcij upravlja manj kot steklopaketov. Na primer, plastični namestitev "plug" za več desetletij, čeprav imajo tudi nekatere pomanjkljivosti (na primer lahko "pokvari" glodavci). V tem primeru je potrebno opraviti resne prenove obnoviti celovitost.

Glede obravnave objektov kovina, ki jo je potrebno upoštevati, svoje nagnjenje zamrzovanje v hladnem vremenu. Poleg tega so zakopane v zemlji pod možni zamrznitvi. Vendar kovinski greznic "upravljanje", da zamrzne tudi na tej globini, zato je njihova uporaba v zimskem času je težko.

Kdaj je najboljši čas za izkoriščanje jekla septic tank? Uporaba je učinkovito v primeru sezonske rabe vode. Zato, namestitev priljubljena dacha lastniki. Lahko čiščenje in vrgel v tla obdelane vode in zaradi nje, ljudje so Avtonomnih Kanalizacijskih, ki je nič slabše centraliziran Kanalizacijskih sistemov. Poleg te nastavitve biološka obdelava, ki se uporablja kot rezervoar vode. Uporabite ga lahko za namakali.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика