четверг, 24 октября 2013 г.

Zavese, žaluzije in zavese za Windows

Za dolgo časa v naši državi, zavese, žaluzije in zavese za operacijski sistem Windows je bil dojema kot tradicionalni potrebujejo, ob zgolj funkcionalno obremenitev. Zagovarjali pohištvo, Tapete in naše oči pred močno svetlobo in težke temne zavese iz žameta in tapiserija - od osnutki v zimskem času. Ljudje sploh ne mislim, da je v modi v tej sezoni, kaj ", da obleko" Windows? Čeprav moda za to ali ono tkanine za zavese in portieres obstajala, vendar pa so v dneh izgradnjo socializma je bila, ki jih narekuje pomanjkanje izbor, in v začetku "free market" - veliko število potrošnikov blaga.

Kaj so zavese, in tako hišo

Ne šteje "oblačila" za Windows kot manjše podrobnosti. Brez njega najbolj elite in eleganten apartma vam bo dal gor "slaba". Danes zavese in zavese so postale eden glavnih elementov dekor, ki poudarja individualnost sobe. Če želite ustvariti predstavnik style uporabite mehko žametno ali tapiserija z dodatkom tekstilni dodatki: bonitete, vrvi in rese. Orientalski okus dajo sobo svetlobe svile ali natisnjeni žakarske tkanine. Zavese tople pastelne barve ustvariti vzdušje mirno in svetlo - poudarjajo izvirnost položaj. Kot prej v modni klasične zavese iz tila in neto. Ker nič krasi inter'EP, kot jih lepo gube in gube tila ali tančico. V skladu z oblikovalci. Če ne obžalujem bujne tkanine za zastori, jih ne potrebujejo dodatkov. In novost sezone, se šteje, zavese z veliko celic pastelnih tonov.

Po državah in celinah

Trend v "oblačila" za Windows, kot tudi za ljudi, ki so francoski. V Parizu povpraševanja težka, gosta tkanina "v žamet in velur" temne barve, okrašena z zlatom, z vseh vrst ščetke in lambrequins. Francoski mislim, da je zlata barva prinaša domov bogastvo in uspeh. V nasprotju z njimi, Ameriški oblikovalci spodbujanje avantgardni slog. Na kapi za zavese visijo s stropa, in tkanine je rana mu je v katerem koli vrstnem redu, kot bo poziv domišljijo. Konec zavese položen na tla, kot vlak. Več žaluzije, več gub. Kot satellitea leži vlak - najpametnejši. Tako slep že ne prevzema nikakršne funkcionalne pomen, in je le dekorativno funkcijo. Nemci kot vedno konzervativno. Ena od svoje najnovejše dogajanje, ki je pridobil popularnost v svetovni trg jekla valjani zavese. Ti, kot tudi žaluzije, ki so s posebnimi desni in levi strani je nadzorni mehanizem, absorbira prah sestavo, in blago lahko enostavno zamenjate, ne da bi spremenili sistem vzmetenja. Roller blinds se lahko uporabljajo samostojno in v kombinaciji s tradicionalnimi zavese. Mimogrede, to je še en modni trend. Še posebej dejansko uporabo roller odtenki postane, ko se je zavesa, ki služi kot dekorativni element. Za primer, to je fiksni lepa ščetke ali stojalo'dolžnosti, ali celo, kot v primeru Ameriške avantgarde, ko se zapre.

Ogenj ne gorijo, in vodo, bo potopil

Moda novega stoletja, bolj demokratično in eklektična. Zajema širok spekter stilov, barv in tkanin. Tradicionalno povpraševanja zanasi iz naravnih vlaken, kot sta bombaž, lan, svila in njihovih kombinacij. V modi še enkrat "ekološko stilu": pradip'Jan tkanine, narejene iz sodov zelišč'anesta rastline, bombaž in svila krpo z vključitvijo kot naglas od Ratri vlaken, pridobljenih iz palmovih listov. Vendar, danes je bolj in bolj oblikovalci predlagajo uporabo sintetičnih tkanin na podlagi polistirena in akril. Zavese, ki jih ima visoka motnost, prah lastnosti in impregniran s posebno sestavo, ki ščiti od izgorelosti. Vendar pa take zavese ni mogoče oprati - nosijo samo suho čiščenje. Novosti sodobne tekstil začetku osvojiti trg je stisnjen til tkanine z risbo, jedkanje kisline in inter'm tkanine na kovinsko bazo.

Ne pozabite, cornice

Pomembna podrobnost je napušči pri oblikovanju sistema Windows. Ne prilegajo dobro pohištvo in zavese cornice, ki je razumljena kot žlico, katran, v lonec medu. Vendar pa se ukvarjajo strokovnjaki, lahko enostavno rešitev problema. Nekatera podjetja danes ponujajo paleto storitev: napušči, sistemi za dviganje, zimski vrtovi + tucks, žaluzije, plošči zavese, dekorativne napušči, senčila. Napušči, kot so zavese, ki so izbrane za pohištvo. Klasično različico. Ko je pohištvo iz lesa je kupil dreves'lesene ali iz drugih materialov "pod drevo" cornice, z gumbi in rezbarije. Priljubljena baguettes. Vendar, pohištveni modni ni na mestu. Že s'pojavil in povpraševanje kovano pohištvo in z njo so prišli na trg, kovane železne zavese palice. Seveda, da je na polico, svetlobe til zaveso bo videti malo čudno. Čeprav sodobna moda sprejme katero koli smer in kombinacijah - od klasične do avantgarde. Druga novost sezone - zavesa-slog arch Bay in Windows. Z natančnostjo ponavljajoče vrstice znanih arhitekturnih elementov. Njihov osnovni namen je omogočiti lastnik obokan Windows ali Bay oknu, ki ga razporedi okna. Slepi pripisuje poseben lepilni trak, ki se skriva sam cornice. Kot rezultat, vtis je, kot so zavese, ki visi v sebi in se ponavlja muhast loki obokana Okna. In če vam je nenadoma spomnil, o njihovi Windows, ne pozabite, da jih "oblačila".

Vir: www. stroyelite. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика