четверг, 24 октября 2013 г.

Zavese in zavese - umetnost drapery

Velikost Okna in njihovi lokaciji, ki igra veliko vlogo pri izbiri oken Zaves. Pomembno je, na kateri strani Seth gre skozi okno, zjutraj ali zvečer čas sončnih žarkov, ki so najbolj dejavno prodira v prostor, in v kateri soba ste tekoč, da visijo zavese v dnevni sobi, spalnica, otroška soba ali kuhinja. Slog in funkcionalnost zavese so enako pomembni. Težava je že povzroča odklon različnih tkiv v trgovinah in saloni-trgovin. Morda primeri oblikovanja okno, predstavljeni na naši strani vam bo pomagal, da se odločimo.

Okna na vrt

Lep pogled iz okna je malo verjetno, da zaprete black-out zavese. Če Windows spregledati vrt, ne na cesto, ne more biti strah, radoveden oči. Elegantno draped v svetlo tančico, bo zelo koristno.

Ivy

Zdi se, kot neutruden ivy preselil iz vrta v sobo in zavit zavese cornice. Priročno protja stol, veliko cvetja, m'svetloba namizne svetilke, ki je vgrajena v samem počitnice. Bela napkin na mizi in na oknu zavese, okrašena z festoons, en komplet.

Pesem poletja

Včasih vročem poletnem soncu postane zelo nadležno. Odličen izhod - polkna. Drevesa'lesene rolete je že dolgo priljubljena obleka naredi čar katero koli okno. Ko vlečejo, so odprti vso širino okna in zaprta tiho - v prostoru ustvarite intimno ozračje. Lahko bi rolete neobdelanega lesa in nato pobarvane v barvi, ki ustreza vašim inter'jer.

Podeželja dandy

Lahko rečemo, da je oblačil, modnih njenim oknom sposodim od ljudi. Pelmet mojstrsko zakapani in glavo'povezan kot jabot, z robovi, ki so okrašena z prugasta tkanine v celico. Na preprost počitnice stol brezskrbno vrgli majhne blazine, oblečen v pillowcases iz iste krpo v polje. Stojalo za rože naslikal v "naivno" style.

Indijski Sari

Ta vrsta okna okraski bil imenovan "Sari". Lahki krpo, rahlo draped. Ta metoda je najboljša za uporabo v poletnih mesecih, ko težkih zimskih zavese in odstranite, poslani za čiščenje. Zavese storiti, je precej preprost. Edini pogoj je zadostna količina tkiva. Zložljivo pohištvo iz svetlega lesa - dodatni element kolonialnem slogu v notranjosti'Yeri.

Francosko okno

Francoska Okna ponavadi gre na vrt, majhno dvorišče ali teras in odprt tako znotraj, kot zunaj. Ker je to polje je več kot steklena vrata, svoji zasnovi ne smejo posegati v normalno delovanje (še posebej poleti).

Prvi žarki sonca

Če želite v spalnici zgodaj zjutraj pogledal v sonce, take registracije okno vam bo ustrezala, še posebej, če so Okna soba obraz Jugu. Vendar pa, za tiste, ki radi, da leži v postelji do poldneva, smo lahko priporoči bolj gosto, ni lahka tkanina. To je bolje, da "Roman" slepe (v tem primeru iz svetlobe tiskane tkanine).

Romantična salon

Enostavno zračne zavese sestavljajo tri velike plošče, ki so ga prestregli svileni trakovi. Ustvarja v dnevni sobi ustrezno udobje in poletne počitnice razpoloženje. Cornice je treba določiti precej visoka, zato je najbolje, pod strop. Beli prt v rustikalnem slogu in francoski mavca svetilke popolno romantično vzdušje v prostoru.

Orientalski sijaj

Cel svet je za nas vir, iz katerega smo dobili ideje za vaš dom. Te zavese so narejene iz svile s pisanimi okraski zapisana vse velikodušnost in bogastva Vzhodni okus. Brezplačno pelmet draped z rdečo podlogo je obrobljena z fringe. V openwork kovanega železa pohištvo - stojalo za rože in stol - dodatki kompozicije.

Mesto zunaj Windows

Ponujamo za vašo pozornost, več možnosti za predelavo istem oknu v mestu stanovanje. V prvih treh stene pobarvane v rumeno, in druge tri - barva slonove kosti. Naše pesmi so dokaj preprosta, če želite, jih je mogoče zlahka posnemati v svojem domu.

Visoko klasiki

Pasovna širina je rezervirana elegantno dekor. Band na zavese nastavite ton zvonjenja za dekoracijo vse sobe. Če so razporejene vertikalno, delež vizualno spremembo - okno se zdi, bolj visoka in ozka. Kombinacija modre in rumene je klasična, ampak glavna stvar je, da ne pretiravajte. Dodana ta duet beline oster kontrast.

Rafinirano strictness

Verjetno, dnevna soba cesti, zbiranje podatkov ali ne želite, tapetništvo pogorela out, - pricenice prostorov za pomoč in gosto neto zavese, in hkrati prikriti sobo od radoveden oči. Obloge tkanine z cvetlični vzorec bo slepi debelejši in bo dal posebno eleganco in celo nekaj pomp. Zanimivo ugotovitev: spodnji del stene lahko tapecirate krpo, ki so enake ali svetlejše tone, ki so zavese.

Območje Italije

Dobro izbrana slika stene in zavese lahko nadomestijo pomanjkanje arhitekturne dekoracije na stenah in stropu v večini sodobnih domovih in nadomestilo za pomanjkanje dober pogled od okna. Vse inter'notranjost je okrašena v rjavi in bež barve. Če menite, da so meje v sobi je zelo visoka, horizontalnih pasovih vizualno zmanjšanje višine. Grafični vzorec na "Roman" slepi na tla, da mu dekoracijo prostorov od monotonosti.

Poleti se nad

Tudi če poletja je konec, vesel, razpoloženje, lahko še naprej dajanje zeleno zaveso s pisanimi trim. Precej drzno kombinacijo barv (ne vsi, na to bo treba rešiti v tej različici izgleda zelo harmonično. Skrivnost leži v dobro izbrane tkanine, ki je končna. Je tudi brez "Roman" slepi.

V roza

Imate predsodke proti pink? Če je tako, si ogleduje ta sestava, boste verjetno spremeni svoja stališča. Tukaj roza barva je izražen v deležu, ki mu omogoča, da igrajo in se odlično dopolnjujejo druge komponente predstavljene sheme. Sami zavese se lahko iz perilo tkanine naravno sivo-rjave barve.

V antični duh

Bolj "m'ki" možnost, brez kontrastov. Celotno sestavo temelji na kombinaciji rumene in bele barve. Široko navpične črte - malo nenavaden način za dekoracijo sten. "Roman" zavesa, izdelana iz prosojne tkanine, rumena točno velikost okna. Glavna zavesa prihaja na tla in nekoliko prestregli v kolobarjih kabel z rese.

Vir: dom in Sedem'I RIN. RU

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика