четверг, 24 октября 2013 г.

Tehnologija polaganja ploščico 2009-08-17 12:17:05

Gradnja in rekonstrukcija.

Tehnologija polaganja ploščico
2009-08-17 12:17:05

Prej ali slej se mnogi od nas, ki prihajajo v stranišče ali kopalnica z žalostna pogled, bo pogled na apna vloge in rje na lupini, ki je nič ne more pranje, na stari pušča tuš, ki že dolgo je čas za spremembe in blede ploščice, katerih v mestih je počena in padel. V takih trenutkih smo začeli razmišljati o nakupu novega korita, stranišča, kopalne kadi, ipd. Ampak po spremembi tekem smo razmišljate o spreminjanje videza prostorov, in sicer na popolno zamenjavo ploščic.
Cene za sodobno vodovodne je precej visoka, in shranite pogosto ne na karkoli, ker to lahko privede do resnejših finančnih stroškov v obliki obnova poplavljena nadaljnji apartmaji. Zato znaten prihranek, brez oteževalne posledice bo prečrta s seznama, element, ki deluje na kopičijo ploščice. Pogosto cene za polaganje 1 sq m ploščice lahko pristop stroškov kvadratni meter ploščico. Bomo videli, kako z minimalnimi stavbe sposobnosti dovolj dobro, kot je dal ploščice, tako da je izgledalo, kot da je naše delo z dostojanstva in stroškov ni bilo zastrašujoče.

Priprave površine

Dejansko vse ni tako težko. Za začetek, da se znebite starih vodovodnih, nato pick up kladivo in dleto in začne premagati stare ploščice. Smo opozoriti, da je treba upoštevati varnostne ukrepe: v roki nositi rokavice, tako da se ne poškodbe z ostrimi robovi, medtem ko so oči - očala, ki bodo zaščitili pred prahom in majhne koščke, ki plujejo pod off ploščice. Po strešniki so repulsed, boste morali odstraniti enako dleto ostanki starih lepil.
Pick up kladivo in dleto in začne premagati stare ploščice
Zdaj ste pripravljeni za najpomembnejši proces. Ne, to ni sklenitvi strešnik je priprave površine. Glavna stvar tukaj je, da se naučijo pomembno pravilo: 80% uspeha je ravno površino. Dal ploščice neenakomerno v prisotnosti celo majhno sposobnosti verjetno.
Najprej se preveri kakovost ometa. Če je v glavnem sestavljena iz mešanice peska in cementa, v krajih, že otekle in pripravljeni na stavko, še enkrat, da poberem kladivo in dleto in čisto površino, da se zidane.
Če se površina je dovolj močna, nato nadaljujte, da meritve geometrijskih parametrov. Za to potrebujemo Plumb. Dejanske naprave je zelo preprost in je sestavljen iz težkega tovora, ki je priključen na kabel. Z njegovo pomočjo smo preverite stene. Če želite to narediti, razvijanje kabel na višino prostora, ki je pritrjen na strop na steno in videli, kako naš zid hodi stran. Če so odstopanja večja od nekaj milimetrov, da je treba uskladiti stene omet. In v vsakem primeru, ne smemo pričakovati, da bi bilo dovolj. Keramične ploščice ni Ozadje, steljo kotu ne bo mogel povlecite v katero koli smer. In, grem naravnost vrsta strešnikov na strop, lahko dobili razpoko v kotu za nekaj centimetrov, ki ne bo mogel več zapreti.
Zdaj ga je treba sprejeti, kvadrat in ukrep vzajemnega navpičnimi stenami. Kota 90 stopinj, zato morajo biti ometane. Obstaja razlaga, zakaj to je vredno početje. Če tega kota, bomo dal v pralni stroj, najbolj verjetno pa je, nič strašnega se bo zgodilo, razen, da je ena stran bo tesno povezan na steno, in drugi, da stojijo na veliko razdaljo. Vendar, če tega kota je dal v kopel, boste dobili razpoko, skozi katerega nenehno prehaja skozi vodo.
Potem je treba preveriti steno na vse vrste convexity in concavity. Za to moramo nivo vode. Glavna stvar je, da njena dolžina je nikakor ne manj kot meter. Če je še rahlo odstopanje (nekaj milimetrov v dolžino enega metra) - bolje je, da se raven njih.
Z Pavel, isto stvar. Nobenih nepravilnosti. Tako enaki ravni preverite raven. Če ga bodo napolnili v katero koli smer, boste dobili velika razlika med stenske in talne ploščice, bo pogled ni zelo estetsko.

Uskladitev stene

Tehnologija polaganja ploščico, kako postaviti strešnik Če stene so grobo, start za njihovo poravnavo. Za to bomo potrebovali naslednja orodja:

  • Zabojnik, ki je pravzaprav, da se vključijo sestavo. To je lahko normalno plastično vedro;
  • Vaja z mešalnik za mešanje sestavi;
  • Nivo vode za nadzor dela;
  • V primeru mešanico peska in cementa, bomo potrebovali trowel in grater;
  • V primeru posebnih gradbenih mešanic, je treba biti rezerviran za par lopatice. En velik (približno 1 m) dejanski uporabi sestava na steni, in druge podporne majhna, v skladišče na velikem lopatico. Čisto dovolj, dolžina 10-20 glej

Pri uporabi mešanico peska in cementa, dodajanje trowel na majhen del površine, je izenačen pripravljeni strukturo in plavajo VTRITE s krožnimi gibi, dokler ne dobi ravno površino. V primeru posebne mešanice, se uporablja tudi plast materiala na vseh dolžina velik lopatico (če želite to narediti, vam bo pomagalo majhno lopatico) in segal z majhno objemka strukture na površini stene. Še naprej poravnava stene, da dobite ravno površino. Nadzor z vodo ravni.
Prejšnje metode omet so predvsem za poravnavanje lokalne nepravilnosti. Vendar, če je potrebno, mavca veliko površino, ki vam bo prišel na pomoč vodniki majachnye rejki. V profilu so podobni pismo "T". Tako Reiki vertikalno pritrjene na steno in dobili vrsto stopenj, ki jih lahko nastavite dodatno plast debeline. Torej, potrebujemo pravila. To orodje spominja šola plastično ravnilo, samo povišuje veliko krat več. Z njim bodo izbrisani presežkov rešitev.
Uskladitev stene
Začetek dejanskih proces omet s pomočjo nihala tirnice. Najprej moramo izbrati sami tirnice. Dolžina najbolj standardnih in je 3 metrov, višina profila je različna in se giblje v povprečju od 5 do 10 mm Če stena ni zelo velike razlike, je čisto dovolj in 5 mm. Ampak, če boste naleteli prevelika (na razdalji 1-1. 5 metrov velikost odstopanja za več kot 5 mm), potem morate pogledati na višji profil.
Zdaj morate namestiti Reiki na steno. Če želite to narediti, odrežite nekaj profilov na vrhuncu steno in pritrdite njihovi podlagi robov ometane stene. To je narejeno z raztopino, ki je uporabljen za vsak profil v več krajih. Razdalja med točkami, uporaba približno pol metra. Profil pritisne ob steno, dokler skozi stranska vrata, ne bi dobili rešitev. Vendar pa rešitev, ki je veliko časa strjevanje, in rake v tem času lahko pade off. Tukaj predlagamo, da uporabite majhen trik. Na več mestih ploščica je pritrjena na alabaster, je stavba mavca. Enostavno, da bi našli v gradnjo trgovin, cene zelo razumno. Samo ne takoj, razredčenega z vodo, celoten paket. To je najbolje narediti v majhnih količinah, kot jo otrdi dobesedno v nekaj minutah. Nadzor verticality Reiki ukrep, s pomočjo plumb ali ravni.
Naslednji plava skupaj vsak profilov, ki so opredeljeni v vogalih, nekaj žebljev na različnih višinah in potegnil vrvi na višini od kartic nihalo tirnice. Nato na vrvi izpostavljeni steni vsi drugi profili, na razdalji 1-1, 5 m drug od drugega. Ko rešitev je otrdelo, je potrebno odstraniti nohte z vrvi in lahko nadaljujete do omet. Če želite to narediti, dodajanje rešitev z majhno območja vzdolž vodila, nato pa se presežek je zabeležila pravilo ustrezne velikosti. Tovarna proizvaja v pozitivno smer. Ta metoda je dobra, ker to ne zahteva posebnih znanj. Glavna stvar je točno določiti svetilniki.

Tla izravnavanje


Tla izravnavanje Po stenah start izravnavanje tal. Če talne površine betona, tam bo treba bodisi posebna mešanica za seks, ali je to mešanico peska in cementa. V primeru uporabe sestave cementa in peska, proces, ki se ne razlikuje od omet stene.
Vendar pa je v primeru proizvodnje, tako imenovani self-izravnavanje tal ( self-izravnavanje tal ), s posebno self-izravnavanje mešanice tehnologija, bodo morali spremeniti. Vse mešanje razmerja, maksimalno debelino, in čas sušenja je mogoče najti v navodilih proizvajalca. Če na nadstropju so razpoke, je priporočljivo, da se določi talne hidroizolacije. Tudi povečati pripadnost izravnave spojine, znanja, je priporočljivo, da zdravljenje podlagi premaz.
Nadaljnje vzdolž oboda sobe narisane ravni. Za to potrebujemo poseben nivo vode, ki je tanko cev in pritrjena majhna bučke z zareze za merjenje. Vse te naprave je napolnjen z vodo in omogoča, da nastavite isti višini okoli oboda sobe, z uporabo načela komuniciranja plovil. To delo je najbolje narediti skupaj. Vyravnivanie zmesi Ena oseba povzroča nevarnost na steni in da ga prinese bučke z vodo. Druga oseba, ki gre v drugo steno, in tako, da spremenite višino bučko doseganje naključje nivo vode in ustrezne oznake na obeh cevi. Tako dal na nekaj znamk na vsako steno. Nato z'DOMO vsa tveganja, s vladar. Za prejete vodi morajo biti nameščene na tleh nihala palice. Namestitev je enaka kot za stene. Nato napolnite prostor med svetilniki pripravljeni skladišča. Presežek ravni, z uporabo pravila. Za odstranjevanje mehurčkov, ki se pojavljajo na površini, lahko uporabite iglo valj. Delo, ki od daleč zidu do vrat.
Tla izravnavanje
Ampak, če so bili Paul dreves'les, ni vse tako preprosto. Les pogosto ima majhno trdoto, za katere ploščice, lahko crack ali peel off od površine pod težo, ki stoji na njeno teme. V vsakem primeru ne more biti ploščic na stare, široke deske. Stare table bodo morali tear off in dal novo, debeline ne manj kot 25 mm Po tem bi morali biti obdelan z barvo ali posebno sestavo, ki ščiti pred gnilobo, plesni in gliv. Na vrhu plošče iz hidroizolacijo. Nato v višini pol centimetra od površine (na nohtih ali kosov opeke) iz očesa gradbeništvo, potem je napolnjena z vodo ali posebnih gradbenih mešanic. Zdaj pa je treba čakati približno mesec dni, dokler zmes ozdravela.

Nakup gradiva

Tehnologija polaganja ploščico, kako postaviti strešnik Po površini je pripravljen, lahko gre za nakup ploščice. Ampak najprej morate obmeryat prostorov in vedeti celotnega območja, ki ga želite prenesti.
Nato pojdite v trgovino in izbrati nas ploščice. Tukaj je treba vedeti, da obstajata dve vrsti ploščic za stene in tla. Razlika med njimi je, da talne ploščice so veliko večji in ima bolj grobo površino tako, da ne zdrsne na to. Torej je bolje, da kupite strešnik 1. razred, kot v primeru nakupa ploščice 2 ali 3 razred v to, verjetno, ne bo razlike v barvi in velikosti.
V vsakem primeru je bolje, da kupite strešnik z majhno marže, zlasti v primeru njegove okvare med žaganjem. To stand'ker po enem tednu ta strešnik lahko izginejo iz police, ali v prodajo bo nižji razred. Tudi če se ne zgodi nič in iste ploščice je na voljo, je lahko za drugo stranko, in morda nekoliko drugačne barve kot je bilo prvotno kupljeno.
Poleg ploščic naenkrat je potreben za nakup vse potrebne meja, dekorativne ploščice, vzorec, itd.
Kot lepilo bolje, da sprejme suhe gradbene mešanice, ki so bili izdelani posebej za ploščice. Enostavno lahko najdeš na vsakem gradbeni trg ali trgovino. Opozoriti je treba, da kopel je izbrana lepilo za vlažne prostore, in za polaganje na ulici, ki jih potrebujete za nakup lepila za zunanji del. Prav tako morate paziti, da je največja debelina plasti ometa, ki jih je treba nujno'nujno je naveden na embalaži.
Če sredstva ne dopuščajo, lahko uporabite star način omet z peska in cementa.

Tehnologija polaganja ploščico


Najprej smo morali pripraviti lepilo sestava Po dostavi vse to doma, zdaj lahko začnete dejansko polaganjem ploščic. Najprej smo morali pripraviti lepilo sestavo. To počne na ta način. V vodo v majhnih količinah pour zmes in mešamo z mešalnik, pritrjena na vaji. Svetujemo vam, da ne pour veliko število zmes, kot če uporabljate vaje majhnih moči, mešamo rešitev je precej problematično. Kot rezultat, smo dobili zmesi, ki ne sme biti preveč tekoča, saj bo to privedlo do svoje opleve od stene, in ob istem času, zmes ne sme biti preveč debela, ker ga bo težko, da se raztezajo na steno. Po line-up je pripravljen, začnete dejansko namestitev.
Začnite s ploščico, na steni. Tovarna proizvaja v smeri navzgor, tj. najprej prvo vrstico nad tlemi, nato naslednji in tako naprej za vsako steno. Tako smo bili strogo čeden vrstic, tla so bila prekrita rake in je usklajena s standardi. Prva vrsta strešnikov je določena na železnici. Za vse naslednje vrstice so bili določeni vodoravno, v vogalih sten so pribil navpično rejki, poravnano na plumb. Po drugem in vseh naslednjih vrstic strešnikov v kotu Reiki je glasno nohtov, razpete med njimi kapron niti na to in se prepričajte, da je bilo strogo vodoravno.
O ploščice na steni
Pri montaži na steno prestavi shpatelem dal lepilo na spodnji površini strešnikov in jo uporabiti na površje. Rahlo pritisk ploščice na steni, je treba zagotoviti, da se lepilo sestava bili razdeljeni vsej svoji površini. Preveč ponavljajoče in s sosednjimi strešnik, in nato vstavi med križi. Priporočena debelina šiv 2-4 mm Razlika ni dekorativne smislu. Če ne odidete, ko toplotne razteznosti ploščice lahko crack ali peel off s površine. O kakovosti vsakega posameznika deli navpično in vodoravno nenehno spremljati raven.
Če je število celo število kock ne ustreza, presežek v vogalih ploščice cut rezalnik. Tukaj morate upoštevati le ena stvar: ne, ki imajo veliko izkušenj, je zelo težko, da odrezani del ploščice, širine manj kot nekaj centimetrov. Če morate to narediti, uporabite ali mlinček. Če brušenje ne, po uporabi cut potarazu, nežno prekinil nepotrebne robu klešče. Cut strešnik je najbolje, da dajo v vogalih, ki se lahko zapre vse vrste ključavnic, tuši itd.,
O ploščice na tleh
Kasneje, na isti načelo iz ploščice na tleh. Smeri delo je serijska publikacija serije od daleč v kotu za vrati. Za udobje dajanje tudi odsekih niti vrstah so bili seboj vzporedni, niso bili odmik. Za test je navedeno število strešnikov na uporabo horizontalni ravni. Če je soba je velika, do tal pravne pripisuje, in že z vrha je raven.
Lepilo nanese na celotno površino strešnika, in dreves'leseno kladivo ali trowel roko je prestativa, dokler, dokler ne postane ravni napete kabel. Če polje spodaj, je potrebno, da ga raztrga in ga dodate več rešitev.

Po polaganju ploščic, naj izpolni sklepov z Fuga z gumijasto lopatico
Po strešnik in popolno sušenje lepila sestava je potrebno čiščenje ploščic iz spadajo lepila na njo in izpolnite šivanje fuga izbrano barvo z gumijasto lopatico. Ostanke Fuga je treba obrisati z vlažno krpo. Pri izbiri Fuga ni priporočljivo kupiti najcenejši, in ne za uporabo neznanih proizvajalcev, ker šivi v posledici lahko crack.
Na celotno področje dela na kopičijo ploščice se lahko šteje, izpolnjen. Če želite, da bi ta ideal je mogoče zdraviti ploščice, posebne kompozicije, ki poleg zaščitne lastnosti dajejo keramična prevleka dodaten Sijaj.

Podoben članek: strešnik O svojih rokah

VIR: http://mirsovetov. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика